|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gardasin.58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2012 15:45
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
![]() Ne yazsam bos ben beni bildim bileli sarkislada buna benzer olaylar bitmez cunku ticaret anlayisi yok bukafayla giderlerse bu gune kadar bir adim ilerlemeyen sarkisla bundan sonrada bir arpa boyu yol alamaz ama olan vatandasa oluyor.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yiğido
![]() ![]() SarkiSLa` Şuan
![]() Son Aktivite: 10.08.2012 14:02
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() Aslında bundan öncede, metro turizm gelmişti. Yanılmıyorsam, Sivas 3 Kayseri 5Tl'ye kadar inmişti fiyatlar. Ama iflas etti metro birleştiler geri. Böyle rekabet vatandaşa yarıyor, ama sonradan iflas veya kapanma işlemi olunca, tekrardan tek firma kalıyor. İstediği fiyatı sunabiliyor bizlere. Umarım Kalıcı olur bu sefer gelen firma.
![]()
![]() |
#13 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() serkanilgaz Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2010 07:46
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() BUNUN SEBEBİ KIZILIRMAK FİRMASININ KAPANMASI ESKİ FİRMANIN SİVAS SEYEHAT ADI ALTINDA DEVAM ETMESİDİR.
BU GİBİ REKABETLERDE VATANDAŞIN YAPACAĞI EN GÜZEL ŞEY HER İKİ FİRMAYIDA KULLANARAK BU REKABETİ DEVAM ETTİRMEKTİR. YOKSA YİNE BİR FİRMA KALIR BU SEFER SİVAS KAYSERİ 23 TL SİVAS ŞARKIŞLA 12 TL ŞARKIŞLA KAYSERİ 15 TL OLACAK DEMEDİ DEMEYİN BU MU İYİ GELECEK OLANMI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() serKanilgaz.
küçük harfleri kullanırsak form düzeni açısından güzel olur diye düşünüyorum.
![]() |
#15 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() serkanilgaz Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2010 07:46
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ewet arkadaşlar sivas yeni hedef turizm şarkışla yolunda 3 tl yeniçubuk yolunda 7 tl kayseri yolunda 10 tl fiyatlarla devam ediyor bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz aynalı çarşı altı yeni hedef turizm
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|