![]() |
#21 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() heee bende eyle diyom ellemen adamı gelsin yahu ne istiyorsunuz tabiiki gelcekler hepside bizim rahmetli muhsinimizde gidiyordu diğer illere gelme diyen oluyormuydu sayın şenerde gidiyor gelme diyorlar ne biçim misafir sevmez oldunuz be yakışıyormu sivaslıya ben ist gelei kültürümü unutmuşunuz gardaşım bah gelirsem fena yaparım sizi haa amaaa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolsuz_kerim Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 22:13
Tecrübe Puanı: 798
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bunlar siyasetin espirileridir, 80 yaşında birisinin Rodos'a yüzemeyeceğini herkes bilir, sen de zaten sonunda gülerek espiri olduğunu onaylamışsın... Ama sözünün eri adam Sivas'ın bakanı benim deyip verdiği sözleri tutan adamdır... 30.000 kişilik stad sözü verip 20.000'e razı olun demeyendir, Psikiyatri hastanesi sözü verip sonra Tokat'a yapmayandır ya daaa ne bileyim mesela 2000 yataklı bölge hastanesi sözü verip 600 yataklı yaptırmayan sözünde duran adama ben dürüst adam derim... Gerçi söylediklerimin hiçbirisi sonradan söylenen kapasiteleri ile de yapılmadı hala bir taş konmadı Sivas'a... Lütfen Çuvaldızını kendinize batırınız... Sivas için gardaşım Sivas için... Artık ülkeyi şunu bunu geçtim, Sivas için biraz deyin ki "Bu adam verdiği sözleri yapmadı" ya da yaptığına inanıyorsanız, Erdoğan doğru adamsa Sivas için beni ikna edin...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Sana Baykal'i savunacak degilim ki kendisini hiç sevmem ![]() Vesselam.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() Gitseler bir turlu, gitmeseler bir turlu.( Hangi parti olursa olsun)
Sevgili Kibrisli, " Sivas icin gardasim Sivas icin" diye soylediginiz su kisacik cumlenizle ne guzel ozetlemissiniz ............. Hic degilse ilgi gosterip, umursuyor en azindan Sivas'in varligini. Onun icin Hos gitmis, sefa gitmis..........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Glock23'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 |
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2014 15:15
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() Sabahattin ÖNKİBAR
sonkibar@gmail.com [Sabahattin ÖNKİBAR] AKP faşizmi ile göğüs göğüse mücadeleyi sadece Baykal yapıyor! Bakın, benim üniversite yıllarımdan beri eylemli fikir çizgim bellidir. Ali Bayramoğlu’ndan Serpil Yılmaz’a medyada bunun bir sürü tanığı var. Irkçı ya da şoven değilim ama Türk milliyetçisiyim yani klasik anlamda sağda biriyim. Ama itiraf ediyorum, bugünlerde merkezin solunda olan CHP’nin lideri Sayın Deniz Baykal’a minnet doluyum! Niçin mi? AKP tedhişi ya da faşizmine karşı yiğit bir duruş sergilediği için! Tekrar ediyorum benim CHP ve liderinden şahsımla ilgili zerre bir beklentim yok ve olamaz. Dolayısı ile duygularım kendi adıma değil, ülkem ve milletim içindir. Evet Deniz Baykal bugün tarihsel bir görev yapıyor! Şu manzaraya bakın: Büyük Önder’in gençliğe hitabesinde söylediği gibi her yerin işgal edildiği, bazı anlı-şanlı sözde demokratların araziye uyduğu, cumhuriyet burjuvazisinin beyaz bayrak çektiği, holding medyasının diz çöktüğü, sendikalardan Sivil Toplum Örgütlerine kadar pek çok çevrenin pes ettiği, ama en önemlisi TSK gibi Cumhuriyetin en temel kurumunun anlaşılmaz şekilde AKP’ye lojistik destekler verdiği yani ona istismar ortamları hazırladığı bir iklimde Deniz Baykal, AKP tirancılığına karşı göğüs göğüse bir mücadele veriyor. Hakkı teslim edelim, bu bir hakikat! TSK değil ama Deniz Baykal olmasaydı emin olun Türkiye bugün çok daha rezil bir noktada olurdu. Öyle olduğu içindir ki Tayyip Erdoğan, Deniz Bey’le yatıyor Baykal’la kalkıyor! Taraftarlığı bırakın ve tabloyu iyi okuyun! TSK bile Tayyip Erdoğan karşısında tutunamazken, Deniz Baykal’ın hem kendisi hem de partisi dimdik ayaktadır. Türkiye’de AKP’ye karşı örgütlü olan iki siyasi yapıdan biri CHP diğeri MHP’dir ki, MHP’deki durum Bahçeli’ye rağmendir yani o partinin kendine özgü özelliği sebebiyledir. Oysa CHP’de Baykal önder olmasaydı bu parti şimdiye kadar çoktan birkaç parçaya bölünür ve AKP de devleti fetih hareketini tamamlamış olurdu. Bölünme deyip küçümsemeyin işte merkez sağ bölündü ve yıllardır toparlanamıyor. Ayrıca AKP bu bölünme ile vücut buldu. Dolayısı ile Deniz Bey olmasaydı emin olun CHP de, DSP ya da SHP gibi marjinal ve minik bir kaç parçaya ayrılacaktı. Buradan hareketle CHP ve lideri Deniz Baykal, TSK’nın beceremediği Cumhuriyete ve ilkelerine güvence olmayı, üstelik demokratik bir şekilde başarıyor. Eğer merkez sağ bütünleşemezse, merkez sağ seçmenin ödünç de olsa Sayın Baykal’a bu katkılarından ötürü oy verme borcu doğmuştur. SUSKUN... AKP sıkıştı mı kahraman ordumuz imdadına koşuyor! Bülent Arınç’ın, Emine Erdoğan’ın GATA’ya alınmaması bağlamında Orgeneral Başbuğ’un, “Keşke olmasaydı” beyanına verdiği karşılığı biliyorsunuz. Arınç, Genelkurmay Başkanının bu sözleriyle adeta eğlenerek; “Keşke olmasaydı mı? Böyle bir program var televizyonda” şeklinde bir karşılık vermişti... Orgeneral Başbuğ, bütün iyi niyetine rağmen onur kırıcı olan bu tepkiye, Arınç’ı muhatap almamak için olsa gerek susmuştur.. Hadi bu suskunluğu muhatap almama adına anlayışla karşılayalım, peki ya şu paslaşma konusu.. Genelkurmay Başkanı günlerdir bu konuda niçin susuyor? Gerçekten Başbakanla aralarında böyle bir paslaşma var ise Başbuğ’un aylardır verdiği o feryat görüntüleri tiyatro muydu?.. Yok yok kendine bile sahip çıkamayan TSK’dan artık tek isteğimiz, AKP’ye yeni istismar konularını bahşetmemeleridir. Açıkçası ben bu konuda endişeliyim. AKP sıkıştı mı, kahraman ordumuz kimi dış etkilerle AKP’nin yine aslanlar gibi imdadına koşacak!.. İHTİYAÇTAN... Şizofrenin, Tayyip’e suikasti! Tayyip Erdoğan siyaseten ne zaman sıkışsa ve mağduriyete ne zaman ihtiyaç duysa besleme biad medyası Emniyet’le işbirliği yaparak hemen bir balon patlatır ve Başbakanın suikastten son anda kurtulduğunu manşetlere çeker. Hatırlayın bugüne kadar bu tür onlarca manşet atıldı... Peki atılan bu manşetler ve güya yapılan bu suikast teşebbüslerinden sonra hüküm giyen bir tek kişi var mı?.. Yok... Evet, Başbakan’a suikast hazırlığı veya teşebbüsünden yargının cezalandırdığı bir kişi bile yok.. Son olarak hatırlayın güya Ergenekon’un Adana Örgütü, Başbakan’ı uzun namlulu tüfekle öldürecekti diye günlerce yayınlar yapılmıştı. Konuyu bağımsız yargı yani savcılık inceledi ve takipsizlik kararı verdi, başka bir ifade ile savcılık dava açmaya bile gerek görmedi.. Katil zanlısı diye yakalanan ise savcılığa göre meğer bir şizofrenmiş... TESELLİ... Gül’den askere sövene mükafat! Abdullah Gül Anayasa’ya göre Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanı ama o başkomutanı olduğu Orduya söven isme mükafatlar veriyor... Kim midir ödüllendirilen isim?.. Sinan Çetin’dir!.. Hatırlayacaksınız her dönemin iktidar şakşakçısı Sinan Çetin kısa bir süre önce AKP’nin Kürt Açılımı politikasına güya destek olmak için TSK’yı Güneydoğuda katliamlar yapmakla, adam öldürmekle yani neredeyse katillikle itham etmişti. Bu beyanları üzerine kamuoyundan geniş tepkiler alan Sinan Çetin’i Abdullah Gül teselli ediyor ve onu mükafatlandırarak Hindistan gezisinin heyetine dahil ediyor. Düşünebiliyor musunuz, bir başkomutan kendi mensuplarına küfürler savuran birini bu şekilde bağrına basıyor!.. Böyle başkomutan dünyanın hangi ordusunda var? --------------------------------------------------------------------------- yurdumuzun kurtuluş meşalesinin yakıldığı (4 eylül sivas kongresi) memleketime gelmenden Sivas'lılar olarak gurur duyuyoruz. Sn. Baykal. Çünkü Memleket yine toz duman Sivas ta üzerine düşen Vatanperliği yine gösterecektir. Hoş gelesin sefa gelesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Yiğido
![]() CANER GENCER Şuan
![]() Son Aktivite: 30.07.2010 15:59
![]() |
![]() zaten deniz baykalin isi düsmese sivasa gelirmiydi !gelmesin kardesim bizim memlekete öyle adamlarin ne isi var bizim sivasimizda .sivasa gelip bizide bölecek halkimizin icinde emin olun bu adamda hersey beklenir .sahteker siyasetci !!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Yiğido
![]() CANER GENCER Şuan
![]() |
![]() benim saf ve temiz kardesim sivasa kim gelirse gelsin ama o deniz baykal gelmesin .erdogan diyon iyi adamsa beni ikna edin diyon .sen her halde türkiyede yasamiyon veya nelerin degistigini göremeiyon sen sadce görmek istedigini görüyon .ac gözünü gardasim ac .ac da söyle bir bak etrafina erdogan dan önce si ve sonrasi diye .bu millet cok cekti sahteker siyasetcilerin yüzünden. tabi bizim millette alisti hastene önlerinde kuyruk beklemeye eczane önlerinde ,amaliyat masasinda norkozcuya bile rüsvet vermeye .... hepimizi alistirdilar bunlara degilmi ..tek bunlara dur diyen is e erdogan oldu önce bir düsün.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Yiğido
![]() CANER GENCER Şuan
![]() |
![]() hep derim bu kizlar bir futboll dan bir de siyasetten geri kalmislar diye .güzelim sen elinin hamuru ile erkek isine karisma sayin ayten 58
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Caner nerden çıktın ki sen? Sivaslilar.net'in aile ortamını bilmeden gelmişsin konuşmuşsun... Biz farklı görüşlerde oluruz, kavga ederiz ama sonunda yine el ele kolkola gezeriz... Baykal Sivas'ı bölecekmiş, Türkiye'yi bölenler ortada, Silivri'de ayrı hukuk, Silopi'de ayrı hukuk, Erzurum'da ayrı hukuk, PKK'lılar ülkeye alkışlarla giriyor, İçişleri bakanı yargıçları ayarlayıp serbest bırakıyor, Baykal'mı bölüyor ülkeyi, yoksa AKP zihniyeti mi? Gelmişsin buraya Baykal bölecek demişsin 5 tane mesaj atmışsın beşinde de insanlara sataşmışsın bölmüşsün kadın erkek diye, sağcı solcu diye... Bana demişsin ki Türkiye'de yaşamıyorsun heralde, ben Türkiye'de hem de Sivas'ta yaşıyorum ve sana soracak değiliz Baykal'ı mı istiyoruz Erdoğan'ı mı? Ve asıl Türkiye'de yaşadığım için endişeliyim ya Türkiye'nin geleceğinden... İşçiler 3 aya yakındır sokaklarda yatıyor, insanlar çoluğundan çocuğundan ayrı hapiste suçunun ne olduğunu bilmeden 1 yıldan fazladır yatıyor, Eczacılar kan ağlıyor, hastanelerde kuyruk bitti çünkü devlet hastanesinden bile 12 tl para alınıyor, ben hergün sabahtan akşama kadar bir eczanede oturuyorum ve bakıyorum, hiçte sizin dediğiniz gibi değil, halk hiçte memnun değil 5 tl'lik bir ilaca 15 tl vermekten...
Ayrıca sitemizin herhangi bir üyesine, bir Türk kadınına siyasete elinin hamuru ile girme demekten sizi men ederim... Bir Türk erkeği olarak men ederim, bu ulus içimn kadın taaa ortaasyadan beri önemlidir, Orta asyadayken bile Hatun mecliste Kaan'ın yanında oturur, Hatun onay vermeden hiçbir karar alınmazdı.. Bu Kadınlara hakları 1930'dan beri verilmiştir ama senin zihniyetin 1923-1950 arasındaki dönemi görmediği, O devrimleri içselleştiremediği için kadınlarla erkeklerin eşit olduğunu hala bilmiyorsunuz...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|