|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Dağdan topladıkları kara pekmez katarak yiyen Sivas'ın Gemerek ilçesinde vatandaşlar, kar-pekmez mevsimini bu yıl erken açtı. Normalde her yıl mayıs ayında kar toplamaya gittiklerini belirten vatandaşlar, bu yıl az yağması nedeniyle erken eridiğini, bu nedenle şubatta kar toplamaya başladıklarını söyledi. Her yıl topladıkları karları pekmez katarak yediklerini söyleyen Fatih Karakaş(25), "Kara pekmez katarak yiyoruz. Çok lezzetli oluyor." dedi. Çocuklarıyla kar toplamaya giden Erdem Avcı (31) da, "Gemerek'e aile ziyareti için geldim. Her yıl mayıs aylarında dağlardan kar toplardık. Ancak bu sene kar erken eridiği için hem ziyaret yapıyorum, hem de kar topluyorum." diye anlattı. Avcı, topladığı karları Kayseri'deki arkadaşlarına götüreceğini söyledi. (CİHAN) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kar etkisini gösterdi | Sivaslilar.Net | Haberler | 1 | 05.02.2010 07:23 |
Sivas'ta Kar Yolları Kapattı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 28.09.2009 21:51 |
Sivas'ta Kar Yağışı Yoğunlaştı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 29.12.2008 09:36 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |