|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
![]() Bu olayların arkasında Başka Oyunlar var geleceğe dönük seçimlere karalamalar ilerler medya kanalından birilerine yaranmaya başlar
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() bug_osgur Şuan
![]() Son Aktivite: 05.11.2010 04:38
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() arkadaşlar ben ben il dışından geldim buraya manisalıyım..... bu şehirde bu şehrin zenginleri birbirni tok etme çabası içinde olduğu sürece bu şehir 5 sene içinde köy bile olurr muhtarlıkla yönetilir ben şaşırma o zaman da doğan ürgüpte iş adamlarıda her kim olursa olsun ..... muhtarlık yaparlar artık burdaa .... ya türkiyeninn gelişemeyen ve gelişemiyecek illerii arasında okumaktan utanıorum yaaa ..... çokk seviyorum bu ilimizi ama insan üzülüyor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() Alıntı:
ah kardeşim hiç sorma ya bende sivaslıyım ve yozgatta okuyorum.sivasmın bu duruma düşmesine gerçekten üzülüyorum.sivas cumhuriyetin ilk yıllarından türkiyenin sayılı büyük illerindedi ekonomiside 7.sıradydı o zaman.atölye denen yerde o akdar işe ihtiyaç varmış ki dedm o zman köyden sivasa gelmiş burada çalışmaya.iş yeri dağıldığı zmana 10 bin kişi aynı anda işten çıkınca o istasyon caddesi insandan geçilmezmiş.millet işi beğenmeyip köye geri dönermiş.şimdi o işe girmeye başbakan biel torpil yapsa giremez.düşün yani değişen durumunu.ona gelene kadar daha atatürk zamanında çok büyük yatırımlar almış sivas şehirimiz.ama git gide yavaş yavaş geilemeye başlamış.bu gidişlede dediğin gbii resmen köy olacakçoysaki sivasta çok büyük potansiyel var.bir 4 eylül ulusal kongresi var selçuklu başkenti selçuklu eserleri ile dolu.kullanacağı o kadar çok potansiyel varki amden kültür tarih ne ararsan var ama iş olmayınca şehirde olmuyor.sivas bu zihniyetle de değişmez zaten.vekilinden tutda hepsine akdar aynı.biri iyi olsa anlayacam ama hepsi kötü."""ya türkiyeninn gelişemeyen ve gelişemiyecek illerii arasında okumaktan utanıorum yaaa ..... çokk seviyorum bu ilimizi ama insan üzülüyor"" bende çok ama çok seviyorum ama ne yaparsın elden birşey gelmiyor.zihniyet yanlış anlayış yanlış her şey yanlış.üniv. okuyormuşsun sende bilirsin cum üniv. 1974 de kurulmuş.türkiyede krulmuş 15. üniv.ama sıralamda kaçıncı snaa bir örnek.her şey belli.SORUN POTANSİYELİ KULLANAMIYORLAR. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() allah aşkına bırakın artık bu sorunu.sivas geriliyor siz hala buradasınız.karar bağlayında şunu diğerlerini çözmeye başlayın.vekiller işadamalrı beleiye valilik sivas hergün bir şey kaybediyor hergün yatırmları durudruluyor ya da başlanmıyor.buna çözüm bulun.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 561
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 561
![]() |
![]() yav sen duyuyorsun. bak kendin bile konuyu bilmediğini itiraf ediyorsun. ama görünen bi gerçek var. 3-5 sişvaslı şehrini seven işadamı çıkmış sivasa yatırım yapacak. bu yatırımdan sayısı herneyse300-500 kişi iş sahibi olacak. elbetteki yatıorım yapacak insan yatırımın karşılığını almalı. işte bilgibirikimi olmayan seçtiğiniz insanların yüzünden insanlar sivasta yatırım yapmaktan kaçıyor. her ne hikmetse onlara sorsan sivası çok severler. sevginin kıstası nedir bunu bilmezler. yav bırakın adamlar yatırım yapsın. kendi beceriksizliğinizi böyle örtpas etmeyin halkı farklı kışkırtarak. sizin zihniyetin yıllarca egemenliği olduğu için sivas geri kalıyıor,sivası kimse takmıyor. bir vefa yüzünden seçildiniz ama o vefa sivasa pahalıya patlıyor. her yönüyle geriye gidiyor sivas.. sivaslıların bilmediği vefanın gösterilecek yerin halkın geleceği olmadığı,vefa sivasın geleceği,kalkınması vefaa ile olmuyor. bunu yıllarca göremiyormusunuz. ülkenin göbeğinde bir şehir kalkınmada sosyal ekomomik ve kültürel yönde en geri illerden biri. bu yıllarca sizin zihniyetin hakimiyetinden kaynaklamnaktadır.sivas halkı uyansın artık.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|