|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. .
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1202
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 100 bini aşkın kişi katıldı.
1910 Yılında da Dünya EMEKÇİ Kadınlar Günü olarak tarihe geçti ve Türkiye'de de Osmanlı Döneminden beri bugün bu şekilde Kutlanmaktadır.... Sitemizdeki Tüm Kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun... Site yönetimimize de girişteki resim için çok teşekkür ve tebrik ediyorum ve devamını diliyorum...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() çok teşekkür ediyorum kardeşlerim allah herkesten razı olsun sizin eşlerinizin ana ve bacılarınızında emekci kadınlar günü kutlu olsun
serkan çok cahilsin biliyomusun anan seni doğurup büyütürken emek vermedimi önüne aşını ekmeğini oynayarakmı getirdi emek vermedimi ne biçim insansın be inanmıyorum sivasdan böyle bir varlık çıktığına yazıklaar olsun sana ve senin gibi düşünenlere. |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#15 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 28.12.2007
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() Alıntı:
1-emekçi kadınlar dediğiniz vakit bu gün sadece çalışan bayanların günü olmuş olmuyomu? 2-ozaman ev hanımları günüde olsun mu? 3-bir de çalışmayıp burjuva takılan bayanlar var onlarada bir gün 4-birde forumlarda yorum yapanlar var onlarada bir gün daha uzarda gider ben bu günün neden olduğu konusunda bilgim kendimce var( Mart 1857'de çoğu kadın 129 işçinin ölümüyle sonuçlanan olayın anısına 1910 yılında Sosyalist Enternasyonel 8 Mart'ı "Dünya Emekçi Kadınlar günü" ilan etti. 1977 yılında ise BM, aynı günü "Dünya Kadınlar Günü" olarak tanıdı) benim derdim site yönetimi bu tür konularda daha tarafsız sloganlar seçmeli bilmem ayten hn anlatabildimmi ayrıca diğer tepki veren arkadaşlara gerekli cevabı verebildimmi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 28.12.2007
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() Alıntı:
bu tepkinle kimin cahil ve varlık olduğunu görüyor |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
![]() bakın yanlış biliyosunuz emekci demek sadece çalışan demek değildir hepsini içerir çalışanıda doğuranıda büyütenide savaşanıda tarlada çalışan ekin biçen bunlar emekci değilmi sizin gözünüzde yoksullukla uğraşan yetim çocuk büyüten bunlar emekci değilmidir ay sinirlendim yahu kardeşim gir internete bak emekçi ne demekmiş öğrenirsin.
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#20 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
![]() bana bak ben gayet laflarıma dikkat ederim asıl sen dikkatli yaz ha cahil dediğin senin gibi on tanesini cebinden çıkarır beyefendi istersen gel bilgi yarışması yapalım bakalım kim sınıfta kalıyor kim geçiyor sen benimle uğraşacağına bilgini geliştir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|