|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Okullar Arası Küçükler Hentbol İl Birinciliği dün yapılan müsabakaların ardından sona erdi. Kızlarda Danişment İlköğretim Okulu, Erkeklerde de 27 Haziran İlköğretim Okulu şampiyonluk kupasını almayı başardı. Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Bölümünce organize edilen Küçükler Hentbol Kız-Erkek İl Birinciliği dün 4 Eylül Spor Salonu’nda oynanan son karşılaşmalarla tamamlandı. Erkeklerde Kongre İlköğretim Okulu’nu mağlup etmeyi başaran 27 Haziran İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Okulun antrenörü Ali Özdemir, il birincisi olan sporcularını kutladıktan sonra hedeflerinin gruplarda da başarılı olarak yarı finallere yükselmek olduğunu kaydetti. KIZLARDA DANİŞMENT GELENEĞİ SÜRDÜ Küçük kızlarda da şampiyon her sene olduğu gibi yine Danişment İlköğretim Okulu oldu. Yıllardır kimseye il birinciliğini kaptırmayan Danişment İlköğretim Okulu dün son maçında 4 Eylül İlköğretim Okulu ile karşılaştı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Danişmentli küçük hentbolcular maçı 32-6’lık farklı skorla kazanarak kızlarda şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Okulun deneyimli antrenörü Doğan Ardahanlı’da hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirtti. Öte yandan il birincisi olan takımlar Sivas’ı 6-10 Nisan tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan grup müsabakalarında da temsil edecek. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Sefer Esnaf Konuştu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 22 | 03.07.2009 09:48 |
annelerin içindeki küçük kız | ikaruss07 | Serbest Dini Konular | 0 | 15.06.2009 23:23 |
en sevdiğim hikayedir sizinki | sarıpapatyam | Hertelden | 1 | 10.06.2009 08:11 |
ANNE KATİLİ KÜÇÜK KIZ! | heartache58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 8 | 08.06.2009 22:34 |
KENDİ MUTLULUĞUMUZ İÇİN DOĞRU İLETİŞİM KURMAK | fertelliyim | Arşiv | 4 | 03.03.2008 12:04 |