Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Belediyede yolsuzluk - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.03.2010, 10:35   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Belediyede yolsuzluk

Belediye makam aracının benzinli olmasına rağmen bir benzin istasyonundan LGP ve Motorin alındığına dair satış senetleri alındı.

Yerel seçimler sonrası AKP’den BBP yönetimine geçen belediyede yaşandığı iddia edilen yolsuzluk, müfettiş incelemesinde ortaya çıktı. Bu kadarına da pes dedirten yolsuzluk iddiasında, belediye makam aracının benzinli olmasına rağmen bir benzin istasyonundan LGP ve Motorin alındığına dair satış senetleri alındığı anlaşıldı.

Gün geçmiyor ki yolsuzluk haberlerine bir yenisi ekleniyor. Yerel seçimler sonrası AKP’den BBP yönetimine geçen belediyede akıl almaz bir yolsuzluk iddiası ortaya çıkarıldı. AKP’li belediyenin görev yaptığı son 3 ayı içeren incelemede müfettişler, belediye makam aracının benzinli olmasına rağmen bir benzin istasyonundan LGP ve Motorin alındığına dair satış senetleri alındığını belgeledi. İddialara göre farklı tarihlerde bir benzin istasyonundan litrelerce motorin ve LPG alındığının anlaşılması bir yana senetlerin üzerindeki rakamların el yazısı ile üzerine ekleme yapılması da dikkat çekti. Özellikle sıfır rakamlarının el yazısı ile sekize çevrilmesi hesapların daha da yüksek gösterilmeye çalışıldığını gösterdi. Üstelik senetler üzerinde rakamların değiştirilmesi ile sınırlı kalınmadığı rakamların üzerine çizgi çekilerek daha büyük meblalar yazıldığı da iddialar arasında yer alıyor.
Müfettiş incelemesinde ortaya çıktığı iddia edilen bu yolsuzluğun yapıldığı dönemdeki Kurtlapa Belediyesi yetkililerinin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Sivas Postası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2010, 10:45   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Belediyede yolsuzluk

AKP ve yolsuzluk deyince artık şaşırmıyorum...
Yolsuzluk ekonomisi, Katiller Demokrasisi, Hırsızlar Düzeni haline geldi ülke...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 11:52   #3
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 860 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yolsuzluk ekonomisi, Katiller Demokrasisi, Hırsızlar Düzeni haline geldi ülke...

aynen katılıyorum.zaten stadyumu da durudracakalrmış.dün tv 58 de duyduğum habere göre sivas 50 yıllık fırsatını kaçırıyor dedi.spor il müdürü artık o akdar kötü dujrumda olduğunu söylredi ki stadyum yapıslında kaapsitesi önemli dğeil bile dedi.bende diyoprumki hiç yapmayın daha iyi zaten sivastan gerekli cevabı inş seçimlerde alacaksınız.sağ görüşlü biri oalrak söylüyorum chp ye oy veririm akp yine vermem.ben bunu anladım.
Alt 17.03.2010, 12:06   #4
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aynen katılıyorum.zaten stadyumu da durudracakalrmış.dün tv 58 de duyduğum habere göre sivas 50 yıllık fırsatını kaçırıyor dedi.spor il müdürü artık o akdar kötü dujrumda olduğunu söylredi ki stadyum yapıslında kaapsitesi önemli dğeil bile dedi.bende diyoprumki hiç yapmayın daha iyi zaten sivastan gerekli cevabı inş seçimlerde alacaksınız.sağ görüşlü biri oalrak söylüyorum chp ye oy veririm akp yine vermem.ben bunu anladım.
Siyasetin içerisinde olan birisi olarak söyleyeyim... Geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerdeki il genel meclisi oylarına göre 3000 oyla CHP ikinci vekilini çıkartıyor... AKP tepetaklak gidiyor Sivas'tan... Şu anda seçim olsa Sivas'ta 2. Parti ancak çıkacak AKP... Halk şu anda görüyor ama Türkiye'de siyaset bir ilginç işlemeye başladı... Hiç olmadığı kadar karaktersiz ve cüretkar işliyor siyasetin içerisinde kişisel çıkar ve politikalar... Oyüzden seçim döneminde ne çıkar bilmem ama şu anda AKP Sivas'ta bitmek üzere...
CHP'li vekilimizle yaptığım bir görüşmeyi yazmıştım buraya da sivasspor.com'a da... Adama "Stadyumun kapasitesi küçültülmüş" dediğimde "Ne küçültülmesi, dar düşünmeyin şu anda stadyum yapılıyor mu? Hayır... Yani hiç yapmayacaklar,siz yapılacak mı sanıyorsunuz" demişti... Ankara'da işler çok farklı yürüyor... Sonra da sormuştu bana... "Adalet Sarayı? Psikiyatri Hastanesi? Bölge Hastanesi? Engelliler Lisesi? Stadyum? Bunlar 5 yıldır konuşuluyor hangisi yapıldı?" işte Sivas'ın hali... Eskiden bir arkadaşımız vardı, şaşalı laflarla Sivas'a şu yapılacak, bu yapılacak diye yazıyordu şimdi burada değil keşke olsaydı da ona sorsaydık... Gerçi ona da yazık AKP rezil ediyor çocuğu...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 12:50   #5
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ak partiyi savunmak için demiyorum ama bir belde belediyesinin aldığı akaryakıtı da takip edemez herhalde parti merkezi.Bu,diğer partiler için de geçerli.
Alt 17.03.2010, 14:29   #6
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 12:06

Tecrübe Puanı: 727 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeş başlığı yanlış okumuşsunuz galiba;
AKP'den BBP'ye geçen belediye diye başlıyor,
yoksa AKP'nin savunucusu değilim,
Ama nerde yolsuzluklar varsa üzerine gidilmesi taraftarıyım, bu kan emici sülüklerin bir an önce su yüzene çıkarılmasından yanayım,

Şu anda kimseyi suçlamıyorum, her insan suçu sabit oluncaya kadar sadece zanlıdır,
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 14:42   #7
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 811 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Yolsuzluğun adresi olmaz, bence nerde görülürse kim olursa olsun üzerine gidilip ortaya çıkarmalı, ama partisinde 100 tane yolsuzluk ve hırısızlık suçlarından dava açılan vekil olan bir iktidarın hırsızlık ve yolsuzlukların üzerine gideceğini düşünmek hayalcilik olur biraz. Buna belediyelerde dahil.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Pusula_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 14:46   #8
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Sivaslilar.Net Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP’li belediyenin görev yaptığı son 3 ayı içeren incelemede müfettişler, belediye makam aracının benzinli olmasına rağmen bir benzin istasyonundan LGP ve Motorin alındığına dair satış senetleri alındığını belgeledi. İddialara göre farklı tarihlerde bir benzin istasyonundan litrelerce motorin ve LPG alındığının anlaşılması bir yana senetlerin üzerindeki rakamların el yazısı ile üzerine ekleme yapılması da dikkat çekti. Özellikle sıfır rakamlarının el yazısı ile sekize çevrilmesi hesapların daha da yüksek gösterilmeye çalışıldığını gösterdi. Üstelik senetler üzerinde rakamların değiştirilmesi ile sınırlı kalınmadığı rakamların üzerine çizgi çekilerek daha büyük meblalar yazıldığı da iddialar arasında yer alıyor.
Müfettiş incelemesinde ortaya çıktığı iddia edilen bu yolsuzluğun yapıldığı dönemdeki Kurtlapa Belediyesi yetkililerinin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.
uzun zaman olmuş bence zaman aşımına uğrar. inceleme bi tamamlansın bakalım, senetler üzerinde ne diye oynama yapılmış bu incelemenin sonunda açığa çıkarmı belkide çıkar.
Alt 17.03.2010, 15:50   #9
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 834 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Umarim arastirilir, cezasini bulur... bazi yorumlarada ben hic sasirmiyorum...
Nihayetinde gökten tas yagsa Akparti´yi isaret eden amigo familyasi her daim is basinda.
Alt 17.03.2010, 16:06   #10
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Demekki AKEPE nin sicili temiz degil...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)