Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

''Kürt Açılımı'' Nedir ? - Sayfa 151 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.03.2010, 13:19   #1501
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1364 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
eceli58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dilşad neden kendini yoruyorsunki, anlayana davul zurna az, anlamayana sivrisinek saz!
Sen boşver kürtçülük edebiyatı yapanları, önce toprak altındakileri çıkarsınlar sonra edebiyat yapsınlar... Hakları yokmuş hangi hak! Dünden bugüne Cumhurbaşkanlığı mertebesine dahi oturmuşlar, meclise gelmişler... Bu gündüz külahlı gece silahlıların ellerinden hangi hakları alınmış ,okuma haklarımı, evlenme, yaşama haklarımı... Lütfen bu kadar asosyal olmayalım. Dün Diyarbakırın yaptığını bugün Sivas yapsaydı on yıl süper lige çıkmama cezası verilirdi.
kimseyi anlamak gibi bir problemim yok. onun düşüncelerinin doğru olduğunu kabul etsem onun tarafında olurdum..anlamamk ayrıdır bir fikrin doğruluğunu kabul etmek ayrıdır..
sizin düşünce kalıplarınız kendisi gibi düşünmeyeni böyle nitelendiricek kadar darsa sizi de anlıyorum..
kaç kere diyorum şu başlıkta benim yorumlarımı doğrudan veya dolaylı alıntı yapmayın.lütfen..
Alt 22.03.2010, 13:25   #1502
eceli58
Tecrübeli Yiğido

eceli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eceli58 Şuan eceli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.07.2010 19:27

Tecrübe Puanı: 635 eceli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kimseyi anlamak gibi bir problemim yok. onun düşüncelerinin doğru olduğunu kabul etsem onun tarafında olurdum..anlamamk ayrıdır bir fikrin doğruluğunu kabul etmek ayrıdır..
sizin düşünce kalıplarınız kendisi gibi düşünmeyeni böyle nitelendiricek kadar darsa sizi de anlıyorum..
kaç kere diyorum şu başlıkta benim yorumlarımı doğrudan veya dolaylı alıntı yapmayın.lütfen..
Sayın goramaz sen siyaha beyaz diyorsan buda fikir değildir... Alınganlığın anlamı yok. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
eceli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı eceli58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.03.2010, 13:31   #1503
goramaz
Usta Yiğido

anlıyorum...
Alt 22.03.2010, 13:37   #1504
Ebrulum
Usta Yiğido

Ebrulum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebrulum Şuan Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.03.2011 11:00

Tecrübe Puanı: 696 Ebrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer Anblick

ikli tartışmalara dönmüş burası
lütfen herkesin kendi fikri
isteyen alır isteyen almaz
birbirimize zorla empoze etmeye calışamayız
karşıtız ne yazıkkki bu konuda
herkes kendine göre haklı
Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 13:40   #1505
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 812 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yahu, su sözleriniz "Hangi haktan mahrumlar, as, verdik, is verdik, evlendirdik,"vecizesi(!)" bile;‘Senin özgürlügün benim tekelimde. İstersem artirir, istersem ceker alirim! İyisi mi daha fazla canimi sıkma’yla esanlamli.

En siradan seyleri dahi sanki karsinizda köleniz varmis gibi,lütuf gibi öne sürüyorsunuz, buna sasiriyorum...

Ben inancimi ırkimdan önde gören biriyim, "milli birlik esastir" demeyi reddeden, "İslâm birligi esastir" demeyi öncelik edinen bir memleket düslüyorum, baskalari ne düsünür bilemem (cok yakinimda olan kisiler olmadikca) bilmek de istemem.
Belli kaliplara giren, milliyetciligi irkciliga dönenler de bizi tabii ki anlamayacaktir...

Selâmlar...
Alt 22.03.2010, 13:47   #1506
goramaz
Usta Yiğido

kendini yorma gurbetsokakları..
Alt 23.03.2010, 00:07   #1507
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1120 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yahu, su sözleriniz "Hangi haktan mahrumlar, as, verdik, is verdik, evlendirdik,"vecizesi(!)" bile;‘Senin özgürlügün benim tekelimde. İstersem artirir, istersem ceker alirim! İyisi mi daha fazla canimi sıkma’yla esanlamli.

En siradan seyleri dahi sanki karsinizda köleniz varmis gibi,lütuf gibi öne sürüyorsunuz, buna sasiriyorum...

Ben inancimi ırkimdan önde gören biriyim, "milli birlik esastir" demeyi reddeden, "İslâm birligi esastir" demeyi öncelik edinen bir memleket düslüyorum, baskalari ne düsünür bilemem (cok yakinimda olan kisiler olmadikca) bilmek de istemem.
Belli kaliplara giren, milliyetciligi irkciliga dönenler de bizi tabii ki anlamayacaktir...

Selâmlar...
Yüregine saglik Ablacim..Allah razi Olsun , Türk Islam birligine bir zamanlar karsi olanlar ; bugün Islam BIrligini bile dile getiremiyor ... Yazik.
Sen yaz ben okurum , anlarim'da ... Düsleriz elbet gerceklesir.

Alıntı:
eceli58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dilşad neden kendini yoruyorsunki, anlayana davul zurna az, anlamayana sivrisinek saz!
Sen boşver kürtçülük edebiyatı yapanları, önce toprak altındakileri çıkarsınlar sonra edebiyat yapsınlar... Hakları yokmuş hangi hak! Dünden bugüne Cumhurbaşkanlığı mertebesine dahi oturmuşlar, meclise gelmişler... Bu gündüz külahlı gece silahlıların ellerinden hangi hakları alınmış ,okuma haklarımı, evlenme, yaşama haklarımı... Lütfen bu kadar asosyal olmayalım. Dün Diyarbakırın yaptığını bugün Sivas yapsaydı on yıl süper lige çıkmama cezası verilirdi.

Bacim , beni bos insanlarla karsi karsiya getirme LÜTFEN ! Yorum yapmasina'da yol verme ! Msn'ede konusuruz insaAllah...

Kürtcülük edebiyati ayridir , bir fikri sunmak ayridir. Ben anlicagimi kabul edicegim DOGRU FIKIRLERI bilirim ve ediyorum'da. ! Kibirli ve kendini begenmis , Nefsini tatmin etmeyenlerin bizim yanimizda yeri yok zaten Elhamdülillah .

Selametle..

Konu Dilsad Hatun tarafından (23.03.2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2010, 00:12   #1508
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1817 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kürt açılımı saçmalık demek bence böyle bir şeyin olmasını asla tasvip etmiyorum o kadar şehidimizin kanı var yerde buna bir çizgi çekip barışmı yapacağız bu nasıl vijdandır yahu hangi vijdan bunu kabul ediyor anlamadım başbakan kabul eder onun çıkarı var sonuçta ya bizler vallahi ben asla onaylamam onaylayanada çok garip bakarım nedeni acaba vijdanını bir yerdemi unuttu diye.şehitlerimiz diyorum küertler kanını içti diyorum vampir gibi anlayın artık ne açılımı be yerim ben açılımını allah allah.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2010, 16:55   #1509
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1317 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu konuda bir şey öğrendim ki Avrupa'dan bakınca Türkiye çok daha değişik görünüyor ama Avrupa'dan bakınca buralar gözükmez genelde..Avrupa'dan bakınca buralar gözükmediğine göre ,demek ki sizin gördükleriniz farklı şeyler!
Ama Türkçülük deyip,çalışma yaparsam güzel,başkaları Kürtçülük deyip çalışma yaparsa tu kaka!
PKK'yı destkelmeyen bir BDP'li ile Türkçülük yapan biri arasında gözümde fark yoktur!
Alt 23.03.2010, 18:33   #1510
goramaz
Usta Yiğido

Kürtçülük edebiyatı yaptığım hangi cümlemden çıktı anlayamadım laedri ..

hadi bunu yapmış olsam bile bir fikri savunmak ve kürkçlükedebiyatı yapmak arasındaki fark neymiş anlayamadım..sonuçta bu da fikir değil mi?

insanların fikir patentini de elinde tutuyor arkadaşkar.. kendi düşünceleriyle aynı pararlelde bir fikir çıkarsa bu '' fikir'' farklı bir fikir çıkarsa bu fikir değil.. çok entellektüel bir düşünce sistemi ..hayran kalmamak elde değil.

Düşünmüyoruz.. çünkü düşünmeyi sevmiyoruz ...düşünceleri de malesef yargılıyoruz. kahrolsun pkk demekle şehit cenazelerinde ağlamakla doğudaki akan kan duracaksa 9999 defahatta milayarlarca kahrulsun pkk diyelim şehitler ölmez vatan bölünmez diyelim ne var bunda..tokatta saldırı oldu hala katiller yok olan 7 askere oldu... kim çıkıp hesabını sordu.. ezber kolayımıza geliyor ..bu insanlar niçin dağa çıkıyor bu insanları dağdan indirmek için neler yapılabilir diye hiç soruldu mu yıllarca yapıcı projeler retildi mi?işte bıçak kemiğe dayandı.çıksınlar işin içinden bakalım.. aksini düşünenler için bu memleketin dağda bayırda ölecek evladı yok değil ya, teröre harcayacak paramız da çok. ne de olsa..(yoksa yine mi kürtçülük edebiyatı yaptım?).

doğuda bir problem var mı yok mu? varsa eğer bu yöntemlerinin geçerli olmağını savunuyorum.. 30 yıldır sonuç alınamadı haksızsam haksız olduğum noktayı yazınız.bu konuda yazılacak çok şey var.. ama daha fazla kişiliğime laf gelmesini istemiyorum .. düzgün bir üslupla ifade edilen düşüncelere sonuna kadar açığım ve saygı duyarım.

Konuyu Toplam 12 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 12 Misafir)