|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1501 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1364
![]() |
Alıntı:
sizin düşünce kalıplarınız kendisi gibi düşünmeyeni böyle nitelendiricek kadar darsa sizi de anlıyorum.. kaç kere diyorum şu başlıkta benim yorumlarımı doğrudan veya dolaylı alıntı yapmayın.lütfen..
|
|
|
|
|
#1502 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eceli58 Şuan
Son Aktivite: 17.07.2010 19:27
Tecrübe Puanı: 635
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Usta Yiğido
![]() |
anlıyorum...
|
|
|
|
#1504 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 11:00
Tecrübe Puanı: 696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikli tartışmalara dönmüş burası
lütfen herkesin kendi fikri isteyen alır isteyen almaz birbirimize zorla empoze etmeye calışamayız karşıtız ne yazıkkki bu konuda herkes kendine göre haklı |
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 812
![]() ![]() |
Yahu, su sözleriniz "Hangi haktan mahrumlar, as, verdik, is verdik, evlendirdik,"vecizesi(!)" bile;‘Senin özgürlügün benim tekelimde. İstersem artirir, istersem ceker alirim! İyisi mi daha fazla canimi sıkma’yla esanlamli.
En siradan seyleri dahi sanki karsinizda köleniz varmis gibi,lütuf gibi öne sürüyorsunuz, buna sasiriyorum... Ben inancimi ırkimdan önde gören biriyim, "milli birlik esastir" demeyi reddeden, "İslâm birligi esastir" demeyi öncelik edinen bir memleket düslüyorum, baskalari ne düsünür bilemem (cok yakinimda olan kisiler olmadikca) bilmek de istemem. Belli kaliplara giren, milliyetciligi irkciliga dönenler de bizi tabii ki anlamayacaktir... Selâmlar...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Siyahnur'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1506 |
|
Usta Yiğido
![]() |
kendini yorma gurbetsokakları..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1507 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sen yaz ben okurum , anlarim'da ... Düsleriz elbet gerceklesir. Alıntı:
Bacim , beni bos insanlarla karsi karsiya getirme LÜTFEN ! Yorum yapmasina'da yol verme ! Msn'ede konusuruz insaAllah... Kürtcülük edebiyati ayridir , bir fikri sunmak ayridir. Ben anlicagimi kabul edicegim DOGRU FIKIRLERI bilirim ve ediyorum'da. ! Kibirli ve kendini begenmis , Nefsini tatmin etmeyenlerin bizim yanimizda yeri yok zaten Elhamdülillah . Selametle..
"ATAM IZINDEYIZ" 1453! Konu Dilsad Hatun tarafından (23.03.2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1817
![]() |
kürt açılımı saçmalık demek bence böyle bir şeyin olmasını asla tasvip etmiyorum o kadar şehidimizin kanı var yerde buna bir çizgi çekip barışmı yapacağız bu nasıl vijdandır yahu hangi vijdan bunu kabul ediyor anlamadım başbakan kabul eder onun çıkarı var sonuçta ya bizler vallahi ben asla onaylamam onaylayanada çok garip bakarım nedeni acaba vijdanını bir yerdemi unuttu diye.şehitlerimiz diyorum küertler kanını içti diyorum vampir gibi anlayın artık ne açılımı be yerim ben açılımını allah allah.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1509 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuda bir şey öğrendim ki Avrupa'dan bakınca Türkiye çok daha değişik görünüyor ama Avrupa'dan bakınca buralar gözükmez genelde..Avrupa'dan bakınca buralar gözükmediğine göre ,demek ki sizin gördükleriniz farklı şeyler!
Ama Türkçülük deyip,çalışma yaparsam güzel,başkaları Kürtçülük deyip çalışma yaparsa tu kaka! PKK'yı destkelmeyen bir BDP'li ile Türkçülük yapan biri arasında gözümde fark yoktur!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1510 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Kürtçülük edebiyatı yaptığım hangi cümlemden çıktı anlayamadım laedri ..
hadi bunu yapmış olsam bile bir fikri savunmak ve kürkçlükedebiyatı yapmak arasındaki fark neymiş anlayamadım..sonuçta bu da fikir değil mi? insanların fikir patentini de elinde tutuyor arkadaşkar.. kendi düşünceleriyle aynı pararlelde bir fikir çıkarsa bu '' fikir'' farklı bir fikir çıkarsa bu fikir değil.. çok entellektüel bir düşünce sistemi ..hayran kalmamak elde değil. Düşünmüyoruz.. çünkü düşünmeyi sevmiyoruz ...düşünceleri de malesef yargılıyoruz. kahrolsun pkk demekle şehit cenazelerinde ağlamakla doğudaki akan kan duracaksa 9999 defahatta milayarlarca kahrulsun pkk diyelim şehitler ölmez vatan bölünmez diyelim ne var bunda..tokatta saldırı oldu hala katiller yok olan 7 askere oldu... kim çıkıp hesabını sordu.. ezber kolayımıza geliyor ..bu insanlar niçin dağa çıkıyor bu insanları dağdan indirmek için neler yapılabilir diye hiç soruldu mu yıllarca yapıcı projeler retildi mi?işte bıçak kemiğe dayandı.çıksınlar işin içinden bakalım.. aksini düşünenler için bu memleketin dağda bayırda ölecek evladı yok değil ya, teröre harcayacak paramız da çok. ne de olsa..(yoksa yine mi kürtçülük edebiyatı yaptım?). doğuda bir problem var mı yok mu? varsa eğer bu yöntemlerinin geçerli olmağını savunuyorum.. 30 yıldır sonuç alınamadı haksızsam haksız olduğum noktayı yazınız.bu konuda yazılacak çok şey var.. ama daha fazla kişiliğime laf gelmesini istemiyorum .. düzgün bir üslupla ifade edilen düşüncelere sonuna kadar açığım ve saygı duyarım.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 12 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 12 Misafir) | |
|
|