|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akıncılar’da 14 yaşındaki bir kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Yeşilyazı Mahallesi Koru Sokakta, alkollü olduğu iddia edilen E.K'nın (21), yoldan geçen 14 yaşındaki E.O. adlı kız öğrenciye arkadan sarılarak, cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Zanlı, E.O'nun bağırarak çevreden yardım istemesi üzerine olay yerinden kaçtı. Kızın ve ailesinin Akıncılar İlçe Emniyet Amirliğine başvurması üzerine, eşkali belirlenen zanlının yakalanması için ilçede çalışma başlatıldı. Aramalar sürerken zanlı E.K, Emniyet Amirliğine giderek teslim oldu. Akıncılar İlçe Emniyet Amirliğindeki ifade ve işlemlerin ardından Suşehri Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen E.K, burada çıkarıldığı mahkemece ''Cinsel saldırı ve cinsel istismar'' suçlarından tutuklandı.ğu iddia edilen E.K'nın (21), yoldan geçen 14 yaşındaki E.O. adlı kız öğrenciye arkadan sarılarak, cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Zanlı, E.O'nun bağırarak çevreden yardım istemesi üzerine olay yerinden kaçtı. Kızın ve ailesinin Akıncılar İlçe Emniyet Amirliğine başvurması üzerine, eşkali belirlenen zanlının yakalanması için ilçede çalışma başlatıldı. Aramalar sürerken zanlı E.K, Emniyet Amirliğine giderek teslim oldu. Akıncılar İlçe Emniyet Amirliğindeki ifade ve işlemlerin ardından Suşehri Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen E.K, burada çıkarıldığı mahkemece ''Cinsel saldırı ve cinsel istismar'' suçlarından tutuklandı. Sivasın Sesi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1838
![]() |
kızımıza geçmiş olsun ve allah bu sapıklarıda ıslah etsin kudurdular iyice yahu.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ortalik ***** dolmus yaw........................... .........
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 19:17
Tecrübe Puanı: 1022
![]() |
Allah bu gibi insanlardan cocuklarimizi uzak tutsun
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() eserikli Şuan
Son Aktivite: 31.03.2010 07:16
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
Allah yarabbim sen koru ne kadar çoğaldılar ya böylelerine ilk müdahale biber gazı tavsiye ederim
![]() ahh anam ahh senin şu kelimelerin beni öldürecek ![]()
hamdım piştim yandım... Konu eserikli tarafından (25.03.2010 Saat 06:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 12:56
Tecrübe Puanı: 793
![]() |
öylesi sapıkları halkın eline verecekler halk cezasını verecekki ozaman bakalım ortada sapık kalıyormu ve birdaha öyle olaylar oluyormu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 12:06
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
Boşuna söylememişler " içki bütün kötülüklerin anasıdır" diye
Rabbim Hakkı Hak bilip, İslam üzere yaşamayı nasip etsin! Amiiiiiiiin
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1289
![]() ![]() ![]() |
ALLAH böle şeytana uyan insanlardan,şeytanın şerrinden korusun akıl varda fikir versin rabbim
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH yardımıcımız olsun evimizden çıkamaz hale geldik, çocuklaraımızı evde hapismi edeceğiz nedir ALLAH'ım bu pisliklerden çektiklerimiz Rabbim böylelelrine fırsat vermesin.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 12:06
Tecrübe Puanı: 726