|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas halkının bakanı benim diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önce kendisinin temelini attığı fakat yılan hikayesine dönen fuar alanını bitirin talimatı verdi. Daha sonra ise ben fahri değil gerçek Sivaslıyım diyen ulaştırma bakanı Binali Yıldırım'a bizzat Sivas-Divriği yolunun bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi. Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Divriği Ulu Camiinin bulunduğu Divriği ilçesine ulaşımda güçlük çekilmesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı. Konuyla ilgili Ankara'da düzenlenen Başkentte Sivas Günleri programında konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım önce fahri değil doğum yerini belirterek gerçek Sivaslı olduğunu anlattı. Arkasından da Sivaslılara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla aldığı Sivas Divriği Yolu projesini anlattı. Başbakan bana Divriği-Sivas yolunu bir an evvel bitireceksiniz emrini verdi. Şu an projesini hazırlatıyorum en kısa sürede yolu tamamlayacağız dedi. Sivas halkı kendi vekillerinden duymak istediklerini yine duyamadı. Ancak başka ildende olsa hemşehrisinden duydu. Sivaspostası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Keşke vekillerimizde sayın bakanımız kadar uğraşsada birşeyler yapsalar.
dilerim yapılması gereken çalışmalar biran önce başlar.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() Vekiller hiç bir şeye yaramıyorlar bu vekiller yine aday olursa oy yok
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 827
![]() |
![]() öncelikle şunu belirtmek isterim.Ünü Karabük’ü geçen Safranbolu, UNESCO tarafından 1994 yılında ‘Dünya Miras Listesi’ne alınmış. Yılda 400-450 bin turistin geldiği Safranbolu, yıldızı gittikçe parlayan bir dünya markası olacak.türkiye gazetesi 09.04.2010 yani bugünün haberi.
Bizim divriğiye ben sivaslı olarak gidemiyorum doğru düzgün yolu yok.ikincisi sivasın bakanı olan başbakanımıza stadyum sözü adliye sarayı sözü hzılı tren sözü duble yolar sözü verdi hepsinide bitridi hatta yetmedi dikimevi dmo tapu akdastro gibi yerleride kapattı bakanımıza çok tşk edrim.inş bundan sonra beni yanıltır sayın bakanımız başbakan ve umarım vekillerini artık değiştirmesi gerktiği hisseder yoksa sivastan oy çıkmayacak bu gidişle akp ye.
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Deyimler, ata sözleri kısa ve öz bir şekilde herşeyi iafade eder, sayfalar dolu yorumlara bedeldir. Ne yazıkki "Lafla peynir gemisi yürümez" diye de bir sözümüz vardır.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() asi-yürek58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.08.2012 14:29
Tecrübe Puanı: 594
![]() |
![]() arkadaşlarin yorumlarini okuyorumda gördugumkadariyla pek rabet edmiyorlar soylediklerine ben inaniyorum başbakanimiza sozunde duracagina sizde bilirsinizki başbakan sadece sivasin degil tum ulkenin başbakanı o yuzdendirki bazi icratlarin vakit aldigi aşikardir oyuzden yemen karasarliga duşmemeklazim biraz sabir lazimdegilmi nedersiniz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|