|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59
Tecrübe Puanı: 785
![]() |
Ben Sivas'lıyım, yıllardır Sivas'a gitmemiştim. Geçen Ekim ayında gittiğimde AVM olduğunu söylediler yerini bilemedim. Yanımda kardeşim ve çocukları olmasa hayatta aklıma gelmezdi.
Şimdi, bizde toplum olarak şu vardır; "Ben yaptım oldu. Yani, günü kurtarmak." Burada ki zihniyeti anlamış değilim. Kimsenin göremeyeceği, işlek olmayan, yol üstünde olmayan bir yerde açarsan olacağı bu. Yabancı bir insan nasıl bilsin, nasıl görsün? Git Kayseri'ye, git Ankara'ya, git İzmir'e hepsi yol üstünde, insanların gözünün içine batıyor. Birde, amatörce işletmecilik yapılınca böyle olur. Yazıktır. Güzelim Sivas'ıma ticaret kafalı bir adam gelmeyecek mi? AYK |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar izmirliyigido'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Başkentin en ücra köşesine yeni yapılan bir alışveriş merkezi.deniz yok yüzemiyor ama karaya oturmuş vaziyette.keşke bunun küçük bir örneğide Sivasımıza yapılsada canlılık gelse...... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|