|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Helin
Aşıkınım güzel Gülme öyle içten içten ne olursun Çılgına dönmüşüm aşkınım güzel Cilve naz eyleme canım alırsın Kendimi yitirdim şaşkınım güzel Eziyet ettimse kusura kalma Düşmüşüm aşkına şakaya alma Gizli yanım yoktur derine dalma Ne ham kaldım nede pişkinim güzel Mihneti der öyle ince eyirme Öfkelenip kara kaşın devirme Aşkın silahını bana çevirme Dert ile doluyum taşkınım güzel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ergün Efe Saçlarından bir tel aldım Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gönlümü sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözden uzak dilden ırak Ben seni sevmişim eyvah Haberin var mı yar yar Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözler kalbin aynasıdır Yalan söyler mi yar yar Yalan söyler mi Aldatan gözleri gördüm Oda sende mi yar yar Oda sende mi Son hatıran kaldı bende Onu da alsana yar yar Onu da alsana Yaptığınla mutlu musun? Söylesen bana yar yar Söylesen bana. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (22.05.2010 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|