|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1389
![]() |
yapmadıkları bir eylem yapmak kalmış ki zaten .. onun dışında merak etmeyin sandığınız kadar mağdur değiller.
|
|
|
|
#12 | ||
|
Yiğido
![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 603
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Konu ozanberk2010 tarafından (08.06.2010 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana cevap yazmaya değer bulmuyorum.
Senin gibi kendini insan sarraflığı yaptığını sanıp,hiç tanımadığı insanlar hakkında asılsız ve mesnedsiz cümleler kuran biriyle tartışmam hatadır! Bunu da geç!Benim Sivas sevdam seninle tartışmaya konu olamayacak kadar büyüktür! İşine bak!Biz bu memlekete ,memleket sevdalısı bireyler yetiştiriyoruz,laf üretmiyoruz!
|
|
|
#14 | |
|
Yiğido
![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 603
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle senin yaptığın eleştiri değil,hiç tanımadığın birisine işkembeden hakaretler savurmaktır.Sen benim görüşlerime değil,mesleğime eleştiri getiriyor,sonra da nasıl yaptığını kendin bile bilmediğin şekilde çıkarımlar yapıyorsun.Seninle tartışıp "sıfır" olacağıma,"sıfırım" deyip yalan söylerim daha iyi.Sana daha cevap yazmayacağım!
Haddini bil!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 939
![]() ![]() ![]() |
Orada bulunan öğrencilerin emınım çoğu bir kaç kişinin gazıyla orada bulunuyorlar ve neyi savunduklarını bile bilmiyorlar.
Öss , Ygs , vs. vs. kalksın diyelım kı yerıne ne gelebilir bir çözüm yolları varmı acaba yoksa sadece iş olsun diyemı konuşuyorlar? Bende Öss ye hazırlanıyorum ve sınava gerçekten çalışıpta orda burda Össyi eleştiren görmüyorum , adam akllı çalıştıktan sonra Öss Vız gelir Tırıs gider ... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|