|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Alıntı:
Bir TV. görevlisi 2007 Refarandumunda sokakta roperdaj yapıyor, yaşlı bir teyzeye rastlıyor şöyle bir soru soruyor,Teyze oyunuz evet mi , hayır mı? Teyze: "evet" diyor. Peki neden evet teyze diyor? Teyze: "Valla evladım bilmem bana evet de dediler bende evet kullanıcam. Ben şundan eminimki geneli olmasada çoğunluk bu düşüncede içeriğini bilmeden okumadan araştırmadan felan dediyse o doğrudur düşüncesinden çıkan bir sonuç. Ben bu refarandumdada aynı mantığın olacağı inancındayım, bir kere insan kendine şu soruyu sormalı ben evet yada hayır kullanıyorum ama bunun anlamı ne içeriği ne bunu iyi tespit etmeli. Şuan mevcut anayasa siyasi diye nitelendiriliyor güya bağımsız yargı olacakmış Ya insanın gözüne baka baka bu kadarda yalan bu kadar sinsi bu kadar kandırıkçılık olamaz. Şuanki yasada AYM'si 11 bağımısız kişiden oluşuyor, ve aldıkları karar kim hangi kurum olursa olsun etki altında kalamdan oyunu kullanıp kararı bağlıyorlar. Yeni gelecek pakette ise AYM'si 11 den 17 kişiye çıkarılıyor bunun 7 kişinisi AYM'si kendi içinden bağımsız olarak seçiyor geri kalan 10 kişiyi mevcut hükümet seçiyor. Ve verilecek onaylanacak her dava içinde ilk başta Adalaet Bakanlığının iznine bağlıyor. Ya bunu anlamamak için insanın ne olması gerek bilemiyorum. Asıl siz bağımsız olan yargıyı tutup mevcut hükümetlerin etkisi altına almak istiyorsunuz. Sonra bu sadece AKP için değil yarın iktidar değiştiğinde o zaman da aynı durum söz konusu, kısacası ben bu yasaya AKP yasası ve yargıyı kendi güdümüne alma yasası başka birşey değil. Onun içindirdi azıcık hafızasını zorlayan biraz araştırıp okuyan herkesin buna Kocaman bir HAYIR diyeceğini umuyorum. Herşeyde bir vardır diyerek sizde HAYIR deyiniz. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|