|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bilgisayarın olmadığı yıllarda bu oyunları oynardık. Okuldan gelir gelmez annemizden izin alır, mahalleden arkadaşlarımızla oyuna koyulurduk hemen. İşte o oyunlardan birkaçı; [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Beş taş oyunu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Birdir bir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Evcilik [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İp atlamaca [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İsim şehir; eve gelen misafirlerin çocuklarıyla ev ortamını dağıtmadan oynayabildiğimiz tek oyundu. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İstop [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kör ebe [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Köşe kapmaca [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mendil kapmaca [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Misket [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Nesi var [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Saklambaç [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sapan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seksek [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sessiz film [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Uzun eşek [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yağ satarım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yakan top yukarıdakiler dışında onuttuğumuz oyunlar varsa lütfen sizde paylaşınız |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cikletlerden çıkan artist resimleri olurdu duvara dayayıp üzerine düşüren alırdı. Yere çivi saplama, çelik çomak, benim aklıma gelenlerde bunlar.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() cilem_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2014 01:36
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() yere cizgi cizerdik oynardik tasi suruklerdik birde bes tas birde taslari ust uste kor topla yikardik
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı cilem_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1315
![]() |
![]() saklabaç
söbe misket bide babamın tıraktörünü çok çalar sürerdim evede gelince bi güzel dayak yerdim ama yine aynısını yapardım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() Küçük bir çukura düğmeleri atar üflerdik çıkaran düğmeleri alırdı.Ben genelde üflerken gözlerimi yumardım yoksa gözler dolardı....
Kışın soğuk günlerinde birde fındık ve çeviz oynardık, Çok ütersek yerdik..... Kışın kar topu oynardık. Tipinin yükselttiği yerleri kale yapar,Kaleyi fetetmeye çalışırdık.. Kışın en çok sevdiğimiz oyunların başında kızak kaymak ve yüksek tepelerden yarış yapmak yarışların en güzeliydi bence.....Kaymakla ilgili bir maceram varda kalsın..Başka bir bahara belki anlatırız.......
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3682
![]() |
![]() beni eski günlere ve anılarıma götürdün tşk
ben en çok teli arabamla birde uçurtmamla oynardım ozamandan beli imiş insanlardan uzak olacagım |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() Benim çocukluğumda da daha çok tasolar vardı(cipslerin içinden çıkan plastik yuvarlak oyuncaklar) tasoları birbirlerinin üstüne vurarak kimin ki ters dönderse o tasoyu alırdı
![]() Birde topaçım vardı benim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TÜRKİYE ÜZERİNE OYUNLAR (Lütfen okuyun) | mozmen58 | Diğer Konular | 0 | 16.03.2009 20:28 |
GÜRÜN İLÇESİ FOLKLORU | gul-i_ahmer | Gürün | 0 | 16.09.2008 12:01 |