|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Halk otobüsleri konusunda yaşanan sıkıntılar devam ederken Belediye bu duruma kameralı kontrol sistemi ile çözüm bulmaya çalışacak. Otobüs içi biletler, şoförlerin vatandaşlara karşı tutumu noktasında yaşanan sıkıntıları Belediye artık halk otobüslerinin içine yerleştirilen kamera ile gözetleyecek. Şimdilik bir araç içerisine yerleştirilen kamera daha sonra 239 aracı kapsayacak. Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, otobüslerde yaşanan sıkıntıların oldukça hat safhaya ulaştığı gerekçesiyle böyle bir sistemi uygulamaya koyduklarını ve bu sayede vatandaşların mağdur edilmeyeceğini kaydetti. Araç içinde herhangi bir sorunla karşılaştıkları zaman otobüsün numarasını kendilerine bildirmelerini belirten Uysal, “ Biz hiçbir zaman vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Eğer vatandaş şoförle bir sorun yaşıyorsa direk aracın numarasını bize ulaştırsın ve biz gerekli işlemi yapalım” dedi. En kısa zamanda faaliyete geçecek olan kamera sistemi ile herhangi bir mağduriyetin söz konusu olmayacağını kaydeden Uysal, “Şimdi bir tane aracımıza kamera sistemi kurduk. İlerleyen günlerde 239 aracımızın hepsine kamera yerleştireceğiz ve bu sistemle akşama kadar araç içinde ne olup bittiğini kontrol edeceğiz” şeklinde konuştu. Kaynak: Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1321
![]() |
![]() başarılı olamazki onada türk usuli bir çözüm buluırlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 834
![]() |
![]() bence güzel bir şey değil otobüste kameramı olur çok saçma.şöforler rahat işlerinin yapmazlar ki o zamanda.bence yanlış bir uygulama.mağduriyeti gidermek için ilk önce sefer sayılarının bazı yerlerde artırılması lazım ve aynı zamanda da daha büüyk araçlarla hizmet edilmesi gerekir diye düşünüyorum.en azından bazı hatlar için.tabikide en büyüğü şöfor eğitimsizliğidir.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
![]() Saçmalık.....
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kamarayla izlemek demek aksaklıkları anında görmek ve önlem almak demek.
Tabi merkezden takibini güzel yapar ve torpil geçmezsen, yoksa masraftan başka bir işe yaramaz..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bence yerinde bir uygulama.Zira şöförleri bunu yapmaya zorluyorlar artık.Ancak kamerayı kim gözetleyecek ve gözlenen sıkıntılar hakkında verilecek yaptırımlar belli mi?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filografozan Şuan
![]() Son Aktivite: 30.06.2014 00:13
Tecrübe Puanı: 893
![]() |
![]() biraz tuhaf ama sıkıntıları çözme aşamasında faydalı olabilir.
fakat benim merak ettiğim ,diğer kentlerden nasıl bir tepki geleceği. şüphesiz iyiniyetle ve çözüm üretme amaçlı bir uygulama ama; sivasımızıda farklı ve hoş olmayan tepkilerle karşı karşıya bırakabilecek bir uygulama. ve son söz İLLA BİRİLERİ BİZİ GÖZETLEMEK ZORUMDAMI?ki sorunlar çözülsün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() mrguven Şuan
![]() Son Aktivite: 07.07.2012 18:37
Tecrübe Puanı: 565
![]() |
![]() Ben Yolculara Karşı Şoförlerin Bir Hatasını Görmedim.
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 807
![]() ![]() |
![]() Bence iyi olur, belki biraz daha dikkatli/sorumlu davranirlar ... en azindan izlendiginden cekinir daha oturmadan gaza basip, yasli amca´nin kafasini demire vurup kanatmasina sebep olmazlar !
Hic ilgilenmeyip bi özür bile dilememisti. ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Siyahnur'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1359
![]() |
![]() keşke bugün bindiğim otobüste de olsaydı da çektiğim rezilliği etkililer izleyeseydi.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|