|
|
#101 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 639
![]() |
[quote=barikat58;565140]Saldırı yapmdım şükür hazım problemim yok fakat bunları daha çok kılıçdaroğlu zihniyeti yaşıyor tıpkı baykal gibi (Saldırı ve Hazımsızlık)...
Bugüne kadar ülkenin sırtından geçinen hortumlarını kızgın fil edasıyla devletin gölüne batıran yedi ceddini ssk lı ve meslek sahibi eden her türlü şaibeli işte ismi geçen bu zihniyetin taşeronlarına Sivas'ta park alanı yoktur.Bunu her seçim döneminde zaten Sivas gösteriyor ki 12 Eylülde açık ara gösterecek yine.Yani boşuna kürek çekmeye gerek yok zira Sivas'ta denizde yok ![]() Ayrıca yazılarımın çoğunu okuyun yada azını benim için farketmez benim tarzım bu eleştirme hakkınız yoktur tıpkı benim sizi eleştirmediğim gibi ! Öyle bir tarz tutum içine girmişsinki türk filmlerinde olur aşağı mahalle yukarı mahalle dedikoducu kadınları gibi sırf çene. Biraz ciddi ol bence sulukule eğlencelerine benziyor tutumun. Ben kimsenin avukatı yada taraftarı değilim ilimize bir misafir geliyor bu kim olursa olsun iyi davranmak memnun bırakmak gerekir diye görüş belirttim. Sen tutmuş nelerden bahsediyorsun. Aslında bu konuda yazmak istemezdim ama sen açmışın konuyu ondan yazıyorum. Bahsettiğin kişi belgesiz ciddi bir kaynak olmadan konuşmaz, nasılki sizin başbakan yardımcısını canlı yayında kırmızı surat yaptı, hani eroin tüccarlığı yapan vekiliniz vardıya ondan bahsediyorum. Yıllar geçmiş sende ordan burdan duyduğun ssk da yok böyle yapmış yok şöyle yapmış bilgilerle saldırıyorsun işte. Varsa belgen biliyorsan böyle birşey git cumhuriyet savcılıkları var suç duyurusunda bulun. Ha sen bu şimdiki yargıyada güvenmiyosundur, o zaman 12 Eylül refarandumdan evet çıkar belki istersen 13 eylülü bekle, yargı bağımsızlaşacakya CHP nin elinden alınıp AKP ye verilecekmişya o zaman açarsan davayı kılıçdaroğlunu içeri attırma ihtimalin, şansın hayli fazla olur. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#102 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filografozan Şuan
Son Aktivite: 30.06.2014 01:13
Tecrübe Puanı: 906
![]() |
sevgili dostlar,arkadaşlar ortam kırıcı olmaya meyyal hale geldi;
tartışmaların tadında kalmasıdır hepimize yakışan. eminim başka faydalı bölümlerlede ilgilenmek,enerji ve zamanı bu olaya hasretmekten iyi olur bence. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#103 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 639
![]() |
Arkadaşım herkes aynı görüşte olacak diye bir şeymi var, neden insanlar birbirlerinin fikrine emeğine saygı duymaz, ama bazıları işi çığırından çıkarmak adına elinden gelen iyneleyici sözlerle ortamı geriyor. Böyle cevap yanıt hoşuma gitmiyor insan yazar görüşünü belirtir vede susar. İstemeyerek cevap hakkı olduğu için yazmak zorunda kaldım rahatsızlık verdimse arkadaşlardan özür dilerim kusura bakmayınız.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#104 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filografozan Şuan
Son Aktivite: 30.06.2014 01:13
Tecrübe Puanı: 906
![]() |
Alıntı:
tabiki fikir ayrılığı,görüş ayrılığı olacak. aksi halde insan olma sıfatımız surette kalır sirete yükselmez. bakın bu kadar basit bir konu nekadar uzadı.çok gereksiz kırılmalar,incinmeler bize ,sivaslılara yakışmayan boyutlara geldi. bu konuya ayırdığımız zamanı çok daha verimli kullanabiliriz. neticede hepimiz arkadaşız. selam saygılarımla.... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#105 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 19:01
Tecrübe Puanı: 826
![]() |
Benim anlamadığım konu 2002 de iktidara gelen bu AKP hükümeti bu zaman kadar bu memleket için hiç mi iyi,faydalı bi işler yapmadıda her yaptığı icraata CHP ve diğer muhalefet partileri karşı çıkıyor.
Zaten memleketimizde muhalefet demek hükümetin her yaptığı işe karşı çıkmak bunuda en güzelini zaten CHP yapıyor. Bu referandum olayındada CHP ve diğer muhalefet partileri üzerlerine düşeni yapıyor ve sadece Hayır demekle işlerini yaptıklarına inanıyorlar. Bırakalımda CHP ve diğerleri işlerini yerine getirsinler zaten tek yaptıkları şey yapılan her şeye hayır demek,ve böle mutlu oluyorlar ALLAH Mesut etsin........
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı BekirBayrak'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#106 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#107 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 1009
![]() ![]() |
Alıntı:
Ancak sayın Bekir bey bir şey devreye giriyor. 3 Yanlış bir doğruyu götürdüğü için malesef oda ortadan kayboluyor. Kimki vatan için millet için iyi şeyler yapar hepisnin önünde eğiliriz, Kim işsizliği, yolsuzluğu, fakirliği, açlığı terörü yok eder isim parti gözetmeksisin bizim sayar destekleriz. CHP nin muhalefeti olamsa bazı şeyleri engellemese şuan Türkiye bir abtaklığın içinde olacaktı. 1 Mart Teskeresine engel oldu kötümü oldu ? Mayınlı arazilarin İsraiile 49 yıllığına peşkeş çekilmesine mani oldu anayasaya götürdü kötümü yaptı? Herşeyi muhalefet için yapıyo deyip işin içinden çıkmayın bazı gerçekleride görmek gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3334
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#109 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1825
![]() |
benim msj ımı silmişler kele neyse silsinler bakalım elbet abircan gibi olmadığımdan silinmiştir msj ım aman abircan gibi saçma sapan yazılar yazacaksam silmelerine razıyım hiç önemli değil silin keşke abircanınkileride silsenizde milleti bölücüğe davet etmese.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#110 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1334
![]() |
abircan basdandan beri seviyesizce yorum yapıp duruyor bölücülük kıjkırtıcı yorumlar sanki sivasa savaş açargibi yorumlar ikide bir madımak olaylarını öne sürer madımak olaylarını kem isterdi sanmıyorum o olayları ne alevisi neden sünlüsü nede bir baskası kabullensin allah bidahada göstermesin ama yorumlarını üslübünü değişirsen biraz daha iyi olur öyle yorumların varki çok seviyesizce ağzından çıkanı kulağın duysun biraz ayıp ayıp hepimiz aynı toprağın çocuklarıyız
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|