|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
SİVAS'ta 1 yıldır şiddetli baş ağrısı yaşayan 39 yaşındaki Abbas Nadir'in beyninden portakal büyüklüğünde tümör çıktı. Ulaş İlçesi'ne bağlı Yenikarahisar beldesinde yaşayan ve bir inşaat firmasında işçi olarak çalışan 4 çocuk babası Abbas Nadir 1 yıl önce baş ağrıları yaşamaya başladı. Bunun üzerine hastaneye başvuran ve röntgen filmleri çekilen Nadir'e ilk etapta sinüzit teşhisi konuldu. Nadir bunun üzerine ilaç kullanarak ağrılarını dindirmeye çalıştı. Ancak ağrıların gün geçtikçe şiddetini artırması ve gözlerini de etkilemesi üzerine Numune Hastanesi'ne gelerek yeniden muayene oldu. Burada yapılan incelemelerde Nadir'in beyninde portakal büyüklüğünde bir tümör tespit edildi ve acil ameliyat istendi. Hastanede Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Kakşi tarafından gerçekleştirilen ve 3 saat süren başarılı ameliyatın sonunda Nadir'in beynindeki tümör alındı. Beyninde büyük bir tümör olduğunu duyduğunda şok yaşadığını ve korktuğunu belirten Nadir, "1 yıldır başım ağrıyordu. Önce sinüzit dediler ve ağrı kesiciler kullandım. Ancak ağrılarım gittikçe arttı ve gözlerimi etkilemeye başladı. Bunun üzerine tekrar hastaneye geldim. Burada da beynimde portakal büyüklüğünde bir tümör olduğunu söylediler. Çok şaşırdım ve korktum. Daha sonrada zaten ameliyat oldum. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Ağrılarım da geçti." dedi. Ameliyatın ardından 1 gün yoğun bakım ünitesinde kalan daha sonra da beyin cerrahi servisinde tedavi altına alınan Abbas Nadir'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. (Doğan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 790
![]() |
![]() Allah acil şifa versin beterinden korusun
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hemşerimize geçmiş olsun acil şifalar dileriz Allah her türlü hastalıklardan korusun bizleri.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3682
![]() |
![]() geçmiş olsu Allah dert verip derman aratmasın
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karnından 2 kilo tümör çakırıldı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 8 | 03.01.2010 15:26 |
Türkiye Destan Yazdı | arikarinkuchi | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 17 | 18.06.2008 12:34 |