Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Beyninden Portakal Büyüklüğünde Tümör Çıktı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.07.2010, 16:43   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Beyninden Portakal Büyüklüğünde Tümör Çıktı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

SİVAS'ta 1 yıldır şiddetli baş ağrısı yaşayan 39 yaşındaki Abbas Nadir'in beyninden portakal büyüklüğünde tümör çıktı.

Ulaş İlçesi'ne bağlı Yenikarahisar beldesinde yaşayan ve bir inşaat firmasında işçi olarak çalışan 4 çocuk babası Abbas Nadir 1 yıl önce baş ağrıları yaşamaya başladı. Bunun üzerine hastaneye başvuran ve röntgen filmleri çekilen Nadir'e ilk etapta sinüzit teşhisi konuldu.

Nadir bunun üzerine ilaç kullanarak ağrılarını dindirmeye çalıştı. Ancak ağrıların gün geçtikçe şiddetini artırması ve gözlerini de etkilemesi üzerine Numune Hastanesi'ne gelerek yeniden muayene oldu. Burada yapılan incelemelerde Nadir'in beyninde portakal büyüklüğünde bir tümör tespit edildi ve acil ameliyat istendi. Hastanede Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Kakşi tarafından gerçekleştirilen ve 3 saat süren başarılı ameliyatın sonunda Nadir'in beynindeki tümör alındı. Beyninde büyük bir tümör olduğunu duyduğunda şok yaşadığını ve korktuğunu belirten Nadir, "1 yıldır başım ağrıyordu. Önce sinüzit dediler ve ağrı kesiciler kullandım. Ancak ağrılarım gittikçe arttı ve gözlerimi etkilemeye başladı. Bunun üzerine tekrar hastaneye geldim. Burada da beynimde portakal büyüklüğünde bir tümör olduğunu söylediler. Çok şaşırdım ve korktum. Daha sonrada zaten ameliyat oldum. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Ağrılarım da geçti." dedi. Ameliyatın ardından 1 gün yoğun bakım ünitesinde kalan daha sonra da beyin cerrahi servisinde tedavi altına alınan Abbas Nadir'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

(Doğan Haber Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.07.2010, 18:37   #2
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 790 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Beyninden Portakal Büyüklüğünde Tümör Çıktı

Allah acil şifa versin beterinden korusun
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.07.2010, 19:08   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Hemşerimize geçmiş olsun acil şifalar dileriz Allah her türlü hastalıklardan korusun bizleri.
Alt 19.07.2010, 19:16   #4
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 16:31

Tecrübe Puanı: 3682 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geçmiş olsu Allah dert verip derman aratmasın
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar servet 58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)