|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#22 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Alıntı:
Yobaz kelimesinin tanımını herkes kendince yorumlamış. YOBAZ: Kaba, saba, uyumsuz, bildiğinden şaşmayan, sabit fikirli, saldırgan yeri geldiğinde linçe kalkışan, gerekirse insan bile yakan çağ dışı bunlara gerici akım yani yobaz ifadesi kullanılıyor. Bende sizin Atatürk'çülerde yobazdır kelimesine katılmıyorum, siyahla, beyaz kadar zıttır. Atatürk'çüden yobaz olmaz, çünkü Atatürk ilkeleriyle bir ilericidir, devrimcidir, büyük aydındır, yön vericidir değişimcidir. Atatürkçülük fendir, bilimdir, sanattır onun için bunlara yobaz ifadesi kesinlikle yakışmaz, ancak onu istismar edip aşağılamak küçük düşürmek isteyen zümrelerdir yobaz. Hangi Atatürk'çüler nerde toplanmış hangi yeri kaba kuvvetle basmış, insanları yakmaya kalkmış gösterin ben sizin görüşünüze saygı duyayım. Murat arkadaşımada şunu diyeyim, yobaz olmadığın belli oluyor ama Atatürkçüyüm demektende çekinme, çünkü Atatürk bu ulusun bir ışığıydı, yol göstereniydi Cumhuriyetin kurucusuydu, bunda çekinecek birşey yok arkadaşım seviyorum demek yetmez gönül rahatığıyla Atatürkçüyüm diyebilrisin. Saygılar. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|