![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3321
![]() |
![]() Iyi guzelde hep musluman kokelli is adamlarini yazacigina birde yahudi ermeni patentli is adamlarinin yaptiklarinida yazsana bu ukleye nasil ihanet ettiklerini yazsana benim insanim inanclariyla degerleriyle alay ettiklarini yazsana.Sanirim bu yazdiklarinida osaydigim yandas medyanin birinden almisindir.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() |
![]() bilal kardeş bankalar geçen yıl kriz yılıydı hemde 13 milyar kar açıkladılar, bu yıl ise şimdiden ilk 6 ay sonuçlarına göre geçen uıla göre karlılıklarını % 50 artırdılar, ve şuan finans kesiminin % 70 i yabancıların elinde , buna telekominikasyon, enerji beyaz eşya, otomotiz vb ana perakendecilik gibi ana sektörler ve ticari alanları eklediğinde korkunç bir kaymağı malesef dışarı aktarıyoruz siz ise kömüre ve nohuta oy satın almalara aracılık yapıyosunuz , lütfen sizi daha sağlıklı makul düşünmeye ve aklı selim olmaya ve bu milleti gerçekten sevmeye davet ediyorum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() abircan bizleri aydınlattığın için teşekkürler : )
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar WåñTêd_øØ7'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3321
![]() |
![]() Benim vatan millet sevgimi olcemezsin Abircan kardes bu ulkenin vatandasi oldugun icin seni bile cok seviyorum.sen once opjektif bakmayi ogren.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
![]() abican kardeşime tek şunu söylemek isterim..uzatmaya gerek yok
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ben bu ülkenin hem vatandaşıyım hemde eşşek yüküyle vergi veren bir vatandaşıyım , ben türkmenin ben türküm ben anadoluluyum ben aleviyim ben müslümanım ben mazlumun dostuyum, yeri gelir ermenide kardeşimdir azeride rumda, yahudide arkadaşım oldu ingilizde çinliğde moğolda ama inan allah herkesi ayrı ayrı yaratmışki , öyle inansa ibadet etse böylede inansa ibadet etse hepsi allahın kuludur, kimi bilir inanır kendi meşrebince ibadet eder kimi inanır ibadetten imtina eder kimi işine geldikçe ibadet eder , işte şu son yazdığım ibadeti işine geldiğince kullananlar en çok bizim müslüman ülkelerde var bizim insanımız gerçekten saf ve temiz olduğundan bunu bir türlü görmek istemez, adam yoksuldu karun gibi zenginleşti bu siyasetçilik işiyle ama bir allahın kuluda bu nasıl iş diye sormaz, adam vergi vermez iş yapmaz ama adam karsı kızı jeeple gezmeye başladı, yıllardır eleştirdiği siyaset ticaret çarkının içini tarikat çarkınıda soktu ama bu çarka çomaka sokacak akıllı sağduyulu gerçekten inanmış saf temiz bir ekip parti siyaset kalmadı sağda , numana güvendik hocayala alışveriştemi yoksa akp yandaşlıklamı nedir anlayamadık dağıldı ne olacak bu sağdaki ahlak ve halkın gerçekten temel sorun ve ihtiyaçlarına çözüm bulalamama problemi nasıl çözülecek bilemiyoruz yıllarca solu kötüleyip halktan oy alındı ama memleket satılmaya kadar gitti iş , kominist dediler şunu dediler bunu dediler chp yi bile koministlikle suçladınız ya bravo yıllarca chpden çekmiş bunca kominist solcu ortadayken, ilk defa belki chp bir rüzgar yakaladı halk adına halk yararına inşallah memleketimiz hayrına olacak bu rüzgar, ucuz basit ayak oyunlarını bırakında yapılmak istenen işlerin niyetlerin samimiyetine destek verin , artık şu din iman işinide siyaset penceresinden çekin artık, iman inanma işi insanın gönlü beyni ve allah arasındadır allah ile kul arasına kimse giremez istersen hertarafa 5 yıldızlı cami yap istersen akşam sabah üniversite mezunu imamdan vaaz al , istersen tüm okulları imam hatip yap yinede kul ile allah arasındaki bu bağa kimse karışamaz bir şey ne ilave eder nede eksiltir , şu sizinkilere bir sorun bakalım bangır bangır bağırıp 8 sene önce dokunulmazlıkları kaldıracağız dediler ama gel görki iyice dokunulmazlık zırhınıda dahada sağlamlaştırdılar çünkü niye yaptıkları hırsızlıkların yolsuzlukların usulsüzlükleri haddi hesabı kaçtıda ondan hiç bahsediyormu seninki öyle bağırıp çağırıp azarlayıp geçiştiriyorrrrr ama nereye kadarrrrrrrrrrrrrr
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akif Şuan
![]() Son Aktivite: 19.09.2013 10:24
Tecrübe Puanı: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar lütfen biraz daha ılımlı olalım.Eleştirilerin boyutu ağır hakaretlere ulaşmasın lütfen.Rahatsız olduğunuz mesajlara cevap vermek yerine,şikayet tuşuna basarsanız daha güzel bir sitemiz olur diye düşünüyorum.teşekkürler!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın kılıçdaroğlu Genel başkan olalı 2.5 filan oldu
![]()