Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.08.2010, 11:06   #21
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3321 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer

Iyi guzelde hep musluman kokelli is adamlarini yazacigina birde yahudi ermeni patentli is adamlarinin yaptiklarinida yazsana bu ukleye nasil ihanet ettiklerini yazsana benim insanim inanclariyla degerleriyle alay ettiklarini yazsana.Sanirim bu yazdiklarinida osaydigim yandas medyanin birinden almisindir.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 11:07   #22
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1065 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

bilal kardeş bankalar geçen yıl kriz yılıydı hemde 13 milyar kar açıkladılar, bu yıl ise şimdiden ilk 6 ay sonuçlarına göre geçen uıla göre karlılıklarını % 50 artırdılar, ve şuan finans kesiminin % 70 i yabancıların elinde , buna telekominikasyon, enerji beyaz eşya, otomotiz vb ana perakendecilik gibi ana sektörler ve ticari alanları eklediğinde korkunç bir kaymağı malesef dışarı aktarıyoruz siz ise kömüre ve nohuta oy satın almalara aracılık yapıyosunuz , lütfen sizi daha sağlıklı makul düşünmeye ve aklı selim olmaya ve bu milleti gerçekten sevmeye davet ediyorum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.08.2010, 11:11   #23
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 786 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

abircan bizleri aydınlattığın için teşekkürler : )
Alt 09.08.2010, 11:15   #24
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3321 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Benim vatan millet sevgimi olcemezsin Abircan kardes bu ulkenin vatandasi oldugun icin seni bile cok seviyorum.sen once opjektif bakmayi ogren.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.08.2010, 11:31   #25
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 640 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

abican kardeşime tek şunu söylemek isterim..uzatmaya gerek yok
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.08.2010, 11:36   #26
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1065 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim vatan millet sevgimi olcemezsin Abircan kardes bu ulkenin vatandasi oldugun icin seni bile cok seviyorum.sen once opjektif bakmayi ogren.
ah sen gerçektende seni sevenle öpeni bir ayırt etsen işler daha çabuk düzelecek be kardeşim,
ben bu ülkenin hem vatandaşıyım hemde eşşek yüküyle vergi veren bir vatandaşıyım , ben türkmenin ben türküm ben anadoluluyum ben aleviyim ben müslümanım ben mazlumun dostuyum, yeri gelir ermenide kardeşimdir azeride rumda, yahudide arkadaşım oldu ingilizde çinliğde moğolda ama inan allah herkesi ayrı ayrı yaratmışki , öyle inansa ibadet etse böylede inansa ibadet etse hepsi allahın kuludur, kimi bilir inanır kendi meşrebince ibadet eder kimi inanır ibadetten imtina eder kimi işine geldikçe ibadet eder , işte şu son yazdığım ibadeti işine geldiğince kullananlar en çok bizim müslüman ülkelerde var bizim insanımız gerçekten saf ve temiz olduğundan bunu bir türlü görmek istemez, adam yoksuldu karun gibi zenginleşti bu siyasetçilik işiyle ama bir allahın kuluda bu nasıl iş diye sormaz, adam vergi vermez iş yapmaz ama adam karsı kızı jeeple gezmeye başladı, yıllardır eleştirdiği siyaset ticaret çarkının içini tarikat çarkınıda soktu ama bu çarka çomaka sokacak akıllı sağduyulu gerçekten inanmış saf temiz bir ekip parti siyaset kalmadı sağda , numana güvendik hocayala alışveriştemi yoksa akp yandaşlıklamı nedir anlayamadık dağıldı ne olacak bu sağdaki ahlak ve halkın gerçekten temel sorun ve ihtiyaçlarına çözüm bulalamama problemi nasıl çözülecek bilemiyoruz
yıllarca solu kötüleyip halktan oy alındı ama memleket satılmaya kadar gitti iş , kominist dediler şunu dediler bunu dediler chp yi bile koministlikle suçladınız ya bravo yıllarca chpden çekmiş bunca kominist solcu ortadayken, ilk defa belki chp bir rüzgar yakaladı halk adına halk yararına inşallah memleketimiz hayrına olacak bu rüzgar, ucuz basit ayak oyunlarını bırakında yapılmak istenen işlerin niyetlerin samimiyetine destek verin , artık şu din iman işinide siyaset penceresinden çekin artık, iman inanma işi insanın gönlü beyni ve allah arasındadır allah ile kul arasına kimse giremez istersen hertarafa 5 yıldızlı cami yap istersen akşam sabah üniversite mezunu imamdan vaaz al , istersen tüm okulları imam hatip yap yinede kul ile allah arasındaki bu bağa kimse karışamaz bir şey ne ilave eder nede eksiltir ,

şu sizinkilere bir sorun bakalım bangır bangır bağırıp 8 sene önce dokunulmazlıkları kaldıracağız dediler ama gel görki iyice dokunulmazlık zırhınıda dahada sağlamlaştırdılar çünkü niye yaptıkları hırsızlıkların yolsuzlukların usulsüzlükleri haddi hesabı kaçtıda ondan
hiç bahsediyormu seninki öyle bağırıp çağırıp azarlayıp geçiştiriyorrrrr
ama nereye kadarrrrrrrrrrrrrr
Alt 09.08.2010, 12:39   #27
Akif
Alt Forum Yöneticisi

Akif - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akif Şuan Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.09.2013 10:24

Tecrübe Puanı: 900 Akif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz sein

Arkadaşlar lütfen biraz daha ılımlı olalım.Eleştirilerin boyutu ağır hakaretlere ulaşmasın lütfen.Rahatsız olduğunuz mesajlara cevap vermek yerine,şikayet tuşuna basarsanız daha güzel bir sitemiz olur diye düşünüyorum.teşekkürler!
Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 12:43   #28
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 786 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sayın kılıçdaroğlu Genel başkan olalı 2.5 filan oldu Sivas önemli bir yer bunu çoğumuz biliyoruz : ) peki 2.5 aydır nerelerdesin : ) referandum yaklaştı destek lazım : ) hayırcı lazım seçimlerde yakın : )
Alt 09.08.2010, 12:55   #29
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 780 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
WåñTêd_øØ7 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın kılıçdaroğlu Genel başkan olalı 2.5 filan oldu Sivas önemli bir yer bunu çoğumuz biliyoruz : ) peki 2.5 aydır nerelerdesin : ) referandum yaklaştı destek lazım : ) hayırcı lazım seçimlerde yakın : )
Sayın Kılıçdaroglu halkın 'hayır' oyu kullanması için şehir şehir dolaşıyorsa başbakan ne için geziniyor acaba
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.08.2010, 13:01   #30
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Kılıçdaroglu halkın 'hayır' oyu kullanması için şehir şehir dolaşıyorsa başbakan ne için geziniyor acaba
o da evet için dolaşıyor : ) dikkatını cekersem ben hayır ıcın dolasmasına bısey demıyorum sıvas onemlı sehırmıs bılmem sudur budur

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)