|
|
#31 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
Abircan sen onu bunu bırakda kemal kılıçdaroğlu nasıl genel başkan oluverdi onu anlat yavv
))sen daha iyi bilirsin... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kasparix'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#32 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 813
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ileri sayfalara bakıp ön yargılı davranma ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#33 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
ARİF BEY konu alevi liderleri referanduma EVET çağrısı yapmış ben düşüncemi yazdım diğer arkadaşlardan malum kişi yine konuyu başka taraflara çekmek için herşeyi yapıyor.
bilginize..
حمد لله رب العلمين Elhamdü lillâhi rabbil'alemin..... Konu ŞAHBEY tarafından (10.08.2010 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
gerçek alevilerin kafası karışık arkadaşlar ama bir başka gerçek var ki o zurnanın zırt dediği yer
cemevine cübüşevi diyen, daha ilk seçildiğinde ilk işi karacahmet cemevinin duvarlarına dozerle dayanan tayyip olmasaydı işler kolaydı refarandumda koca ağız dolusu evet vardı ama bugün istanbul akp il başkanlığını alevi tekkesinin ulularının mezarları üstüne yapan bir partinin anayasa teklifine aleviler pek güvenerek bakmıyor lütfen bizi affedin, am asahte alevilerle propaganda yapabilirsiniz o sizin siyaset anlayışınıza uygunsa yolunuz açık olsun nede olsa eski bizansın üstünde yaşıyoruz, burayı yurt yapan erenlerimiz yok sayılsada önemli değil, balkanları müslümanlaştıran yol ulularımız anılmasada teşekkür edilip tarihi önemleri belirtilmese önemli değil bilen biliyor zaten tarih okuyan , türk islam tarihini bilenler hakkını veriyor zaten yoksa ne işi vardı erenlerin macaristanda polonyada romanyada, herşey kılıçla olmuyor aysima hanım ve arkadaşları, hoşgörü gönül evinde yer kapmak öyle dürtülen bıçaklarla olmuyor
|
|
|
#35 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 766
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Vallahi ben bile anlamadım Sayın Moderatörüm ![]() Konu,Kendilerini lider sanan bazı kuruluşların referandumda "Evet" diyecekleriymiş.Çokta tın,yok o ünlü "evet" diyecek,yok bu ünlü "hayır" diyecek,yok şu parti şunu diyecek,yok şu dernek bunu diyecek.Yeter yaa,ne bu dayatma.Bu alevi kuruluşları "evet" diyecekse,diğer dernekler "Hayır" diyecek.Herkes kendi içinde bölünebiliyor,şahitte olduk burada.Konunun açılış amacı neydi,asıl soru bu olsa gerek.Kimsenin çağrısı kimseyi etkilemeyecek ne de olsa...
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Elbetteki bu demokratik bir yarış, Sunnisi Hayırda der Alevisi Evette diyebilir bundan doğal daha ne olabilir, neden illa kutuplaşma zıtlaşma ayrışmaya çalışıyoruz ki , demokrasinin renkleri bunlar. Lütfen yapmayalım yanlış şeyler bunlar burayıda kapatmak zorunda kalmayalım...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#37 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
bu nasıl kankalık bir saat önce bıçah dürttürüyodun bağrıma döşüme allah aşkına bunu aklınıza düşüren şey nedir benim yanlış olmam mı yoksa yanlışı yapacak olanın burada potansiyel olarak o veya bu kimlikle burada olmuş olma sı mı
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (10.08.2010 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
bak yine dayanamadım abir kardeşim sen galiba baykalın nasıl çoraplarını çekip yatakta yattığını görmedin neyi açığa çıkardı ALLAHTAN utandı kenara çekildi bak öbür vekillerde abilerinin yolunda bugün gazetelere göz at maşallah sahilden resimler görüntüler naklen onlardan ne köy olur ne kasaba garibim gandide dolaşsın dursun
|
|
|
#39 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
Sizi anca bi kültür ve hoş görü olarak suanki aleviliği kabul edebilirm..yoksa islamın bi kolu ve parçası olarak ele aldığımda namaz meselesi ya kılan kılır kılmaz ama islam diyince iman sonra nmaz gelir o da olmadığı için islamla bağdaşdıramıyor ne kadar dense de islamın koluyuz kurpuyuz ,,ben hoş görülü kültürel bi şey olarak görmekdeyim..bu ayrışımların kökenini okuyup bi yere varamadım oda bop muydu oyle bi projenın müslümanlara uyglanması filan dır benm kafam basmaz bu teorilere uşakları ajanları bilmem ama millete hep böyle saldıranların uşaklık ve köleliklerinden bilim adamı vasfımla hep şüphecilikle yaklaşmısımdır...geçmişde her ne olmuş olmuş isder israil parmağı ,ister haçlı parmağı..bugun biz bir birimizi nasıl görüyoruz algı ve kavram lar nasıl olusuyo o onemlı benım için...bizr birimizi hala usak ,tatklıtçi ,ajan millet gülüo artık olmuyo değil oluyodur ama klasık ve statıkleşiyo..dinamikleştirip ekşinli olma zamanı....tartışmak güzel..ama biri kendinden olmayana hoşgörü diyalog muhabbetle gerçek haytta yaklaşmıyorsa allah aşkına konuşmasın..yazacak sözü olmasın...gayret eden çalışan çabalayan yazsın.. ya millet yazsın ya biz şu ermeni komsumuzla şunları yaptık kardeşlik anılarınzı paylaşın..yeni bi topic açılsın rica ediyorum....sağlıcakla..
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
il başaknlığını gel benim ulularımın mezarları üstüne yap, benim tarikatımın yiğitlikleriy le yeniçerilerimle dünyayı bi uçtan bir uca feth et sonrada beni aşağıla olmaz bu , saygı bekliyorsan önce saygı duy, lütfen yanlış anlama hocam lafım size değil genel toplumumuzdaki yanlış anlayışa bize bakış açılarına çeki düzen vermeleri lazım
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|