Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Alevî liderlerinden referanduma 'evet' çağrısı - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.08.2010, 15:07   #41
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1840 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Alevî liderlerinden referanduma 'evet' çağrısı

alevi yada farklı yollarla ayrım yaptığın yetmiyomuş gibi ağarmış saçlarındanda utanmayarak millete düdük diyen tipik sen alevileri kayırırken madımak oteli yangınından önce medyaya sunulmayan az çok gizli tutulan alevilerin yaktığı köyü duymadın heralde... bak renkli düdük sen burda milleti ayırmaya çalışırken senin paşanın atanın dedenin örnek aldırıp komunistlerede film yaptırdığı pir sultan abdalın bile o saçma filmde cenazsi yok..açıkcası nerden geldiğiniz belli olmamasına rağmen geçmişten bu yana israil oğulları gibi arıza çıkaran bi ırk yada bir topluluk olmanıza rağmen sizleri sevdik,kardeş bildik, ekmeğimizi paylaştık, doğru yolu göstermekten çekinmedik hepinize...biz bunları yaptık evet şu saatten sonrada şikayetimiz yok. ama senin gibi bazı gündelik kelebekler alevi sünni kardeşliğini bozmaya çalıştığı gibi ateistleride bu işe katarak komunistlerden aldığı yardımla kendi taraflarına insanları sosyalizm adı altında çekmeye çalışıyolar...halk evlerine sözümüz yok dine dile ırka sözümüz yok biz türküz türk evladıyız biz lazları sevdiysek biz ermeniyi sevdiysek biz çerkezi kürdü sevdiysek benimsediysek aleviyide benimsemişizdir ....şimdi bu yazıyı sen okursun dahada sinirlenirsin umurumda olmaz aslında bişi sölüyümü senin gibi çakma komedyenleri kimse takmaz onun için ne ağzını ne parmaklarını yor o parmaklarını bu yazılarımı okurken ettiğim kapaklardan dolayı kafanı kaşımak için kullan bu herkes için hayırlı olacaktır...sevgilerimle gördünmü aysima58 nasıl bilgiye sahip sen üniv. okumuşun ya kafamı bozma benim abir daha neler biliyorum açtırma ağzımı siteden atılırım senin yüzünden.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2010, 15:12   #42
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 781 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abircan bey burda mutabık olduk..ya niye yapıyoruz birbirimize ithamlar niyet okumalar etiket yapıştırmalar...ya objektif olduğuna inandığımız şeyeleri paylaşalım ,bilgi sahibi olmadğmız şeylerde ısrarcı olmayalım ,değerlerimizi en iyi yaşayarak temsil eder yaya biliriz ..söz ile halledilmiş bir şey yokdur ,hal ile de halledilememiş bir şey yok..artık kulaklar sağır herkes malumat yığınlari ile dolmıuş üst düzey olmuş kemer beline yetişmiyo dinozor gibi olmuşlar konusrda konusurlar ,,artık gözler aç gözler iyiye hoşgörüye onu temsil edecek neferlere aç...gelin ramazanda tutmama özgürlüğü var ama o saatte bi komsumuzla iftar yapalım...muharemde e devam ettirelim..bir birimize açalım sinelerimiz bu anca toplumda mutabakatla diyalogla çözülecek bi mesele..ben umutluyum inş sivas olarak artık demokratık bi ortam oluşmaya baslıyor.inşallah şu eferandum bi bitsin de ...bu arada bdp ramaznda ateşkes ettirecekmiş hayırlı olsun...sunlara da dua edelim de su güzel günlerde yasanacak güzel atmosfer hürmetine kalplerine imanı aşkı rabbım koysunda...amin..sağlıcakla kalın..selametle..
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kasparix'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2010, 15:20   #43
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
alevi yada farklı yollarla ayrım yaptığın yetmiyomuş gibi ağarmış saçlarındanda utanmayarak millete düdük diyen tipik sen alevileri kayırırken madımak oteli yangınından önce medyaya sunulmayan az çok gizli tutulan alevilerin yaktığı köyü duymadın heralde... bak renkli düdük sen burda milleti ayırmaya çalışırken senin paşanın atanın dedenin örnek aldırıp komunistlerede film yaptırdığı pir sultan abdalın bile o saçma filmde cenazsi yok..açıkcası nerden geldiğiniz belli olmamasına rağmen geçmişten bu yana israil oğulları gibi arıza çıkaran bi ırk yada bir topluluk olmanıza rağmen sizleri sevdik,kardeş bildik, ekmeğimizi paylaştık, doğru yolu göstermekten çekinmedik hepinize...biz bunları yaptık evet şu saatten sonrada şikayetimiz yok. ama senin gibi bazı gündelik kelebekler alevi sünni kardeşliğini bozmaya çalıştığı gibi ateistleride bu işe katarak komunistlerden aldığı yardımla kendi taraflarına insanları sosyalizm adı altında çekmeye çalışıyolar...halk evlerine sözümüz yok dine dile ırka sözümüz yok biz türküz türk evladıyız biz lazları sevdiysek biz ermeniyi sevdiysek biz çerkezi kürdü sevdiysek benimsediysek aleviyide benimsemişizdir ....şimdi bu yazıyı sen okursun dahada sinirlenirsin umurumda olmaz aslında bişi sölüyümü senin gibi çakma komedyenleri kimse takmaz onun için ne ağzını ne parmaklarını yor o parmaklarını bu yazılarımı okurken ettiğim kapaklardan dolayı kafanı kaşımak için kullan bu herkes için hayırlı olacaktır...sevgilerimle gördünmü aysima58 nasıl bilgiye sahip sen üniv. okumuşun ya kafamı bozma benim abir daha neler biliyorum açtırma ağzımı siteden atılırım senin yüzünden.
işte sen busun kimi yollayacaksın bıçakla dürttüreceksin arkadaşım nasıl da kendini yok ediyosun nasılda hemen insanlıktan bu kadar çabuk sıyrılıveriyorsun söylediklerinin hepsi yalan 5 kuruşluk hoşgörün yok beş kuruşluk saygın yok senden olmayana sen kimsen onuda bilemedim melek mi şeytan mı katil azmettiricissimisin nesin arkadaşım yolun açık olsun allah gönlüne göre versin lütfen daha yazma bana

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abircan bey burda mutabık olduk..ya niye yapıyoruz birbirimize ithamlar niyet okumalar etiket yapıştırmalar...ya objektif olduğuna inandığımız şeyeleri paylaşalım ,bilgi sahibi olmadğmız şeylerde ısrarcı olmayalım ,değerlerimizi en iyi yaşayarak temsil eder yaya biliriz ..söz ile halledilmiş bir şey yokdur ,hal ile de halledilememiş bir şey yok..artık kulaklar sağır herkes malumat yığınlari ile dolmıuş üst düzey olmuş kemer beline yetişmiyo dinozor gibi olmuşlar konusrda konusurlar ,,artık gözler aç gözler iyiye hoşgörüye onu temsil edecek neferlere aç...gelin ramazanda tutmama özgürlüğü var ama o saatte bi komsumuzla iftar yapalım...muharemde e devam ettirelim..bir birimize açalım sinelerimiz bu anca toplumda mutabakatla diyalogla çözülecek bi mesele..ben umutluyum inş sivas olarak artık demokratık bi ortam oluşmaya baslıyor.inşallah şu eferandum bi bitsin de ...bu arada bdp ramaznda ateşkes ettirecekmiş hayırlı olsun...sunlara da dua edelim de su güzel günlerde yasanacak güzel atmosfer hürmetine kalplerine imanı aşkı rabbım koysunda...amin..sağlıcakla kalın..selametle..

allah razı olsun gerçekten bu güzelim memlekette sağduyuya gerçekten ihtiyacımız var ekmek kadar su kadar hemde, inşallah bir iftarı paylaşırız , inşallah bir muharremdede muharrem orucumuzu beraber açarız, kürt meselesi bir şekilde çözülsün hoşgörü bırakın türkiyeyi tüm dünyaya buradan yayılacak çünkü bu milletimizde mevcut tarih buna şahit

Konu abircan tarafından (10.08.2010 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2010, 15:23   #44
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

Bilginiz karşısında ağzım açık kaldı doğrusu
Sadece gülüyorum bende
Alt 10.08.2010, 18:20   #45
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1840 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

size sözüm yok siz neden atladınızki kardeşim
gördüğünüz gibi alevininde sünniinde hem iyisi hem kötüsü çıkabiliyor dimi sana ne oldu şimdi benim kafamı attıran abirdi madımak kardeşim biliyomusun biz ayrım yapsaydık bacımı aleviye vermezdik biz alevileri sizden daha çok sevdik ve benimsedik ama neden bilinmez abircan bizi benimseyemedi sende buna dahil olmuşun ya bravo ben seni aklı başında saygın biri olarak görüyordum artı o kırmızı yaptığın yerleri ben bilerek yazdım sırf abircanı kızdırmak sende yedin atladın sazanım.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2010, 19:39   #46
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
size sözüm yok siz neden atladınızki kardeşim
gördüğünüz gibi alevininde sünniinde hem iyisi hem kötüsü çıkabiliyor dimi sana ne oldu şimdi benim kafamı attıran abirdi madımak kardeşim biliyomusun biz ayrım yapsaydık bacımı aleviye vermezdik biz alevileri sizden daha çok sevdik ve benimsedik ama neden bilinmez abircan bizi benimseyemedi sende buna dahil olmuşun ya bravo ben seni aklı başında saygın biri olarak görüyordum artı o kırmızı yaptığın yerleri ben bilerek yazdım sırf abircanı kızdırmak sende yedin atladın sazanım.
Yapmayın Allah aşkına,ne demek abircan'ı kızdırmak.Biliyor olmanız gerek ki abircan'ı kızdırmak için yazdığınız alevilikle ilgili her söz beni ve diğer canlarımızı da kızdırır...

Ben gayet aklı başında biriyim.Size burada bütün aleviler iyidir savunması yapmadığım gibi,bütün sünniler de kötüdür karalaması yapmadım.Öyle sazan gibi (veya diğer kişilere ithaf ettiğiniz) kelimeleride bir bayana hiç yakıştıramıyorum...

Şimdi lafı çevirmeyinde söyleyin Allah aşkına,saatlerdir kafama takıldı.Şu Madımak Oteli YANGINI!'ndan önce medyaya sunulmayan,az çok gizli tutulan,Alevilerin yaktığı köy hangisi?

O üstün bilgilerinizden yararlanmak isterim.Neden Pir Sultan Abdal'ın cenazesi yok! Aleviler nereden gelmişler! Bunların cevaplarını verirseniz çok mutlu olurum.

Bu Sorular sadece size değil;

Sayın AKÇA ve Sayın OSMAN_ECE'ye de...

Saygılar...
Alt 10.08.2010, 19:51   #47
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 786 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

arkadaşlar bazen yorumlar gerçekten çok saçma oluyo..........bence fazla bilgi sahibi olmadığımız konularda çok derin yorumlar yapmamalıyız...........ha illa yapacaksak yüzünden bi yorum yapıp geçiştirmeliyiz diye düşünüyorum...........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2010, 19:55   #48
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4579 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Insanoglu kendi egolarini tatmin etmek icin ne kalpler kiriyor, ne canlar incitiyor. Oysa Yunus Emre´yi dinelese, O´nu anlasa hayat insanlar icin ne kadar kolay olurdu.

Bir kez gönül yıktınısa
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil
Alt 10.08.2010, 19:56   #49
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3385 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yapmayın Allah aşkına,ne demek abircan'ı kızdırmak.Biliyor olmanız gerek ki abircan'ı kızdırmak için yazdığınız alevilikle ilgili her söz beni ve diğer canlarımızı da kızdırır...

Ben gayet aklı başında biriyim.Size burada bütün aleviler iyidir savunması yapmadığım gibi,bütün sünniler de kötüdür karalaması yapmadım.Öyle sazan gibi (veya diğer kişilere ithaf ettiğiniz) kelimeleride bir bayana hiç yakıştıramıyorum...

Şimdi lafı çevirmeyinde söyleyin Allah aşkına,saatlerdir kafama takıldı.Şu Madımak Oteli YANGINI!'ndan önce medyaya sunulmayan,az çok gizli tutulan,Alevilerin yaktığı köy hangisi?

O üstün bilgilerinizden yararlanmak isterim.Neden Pir Sultan Abdal'ın cenazesi yok! Aleviler nereden gelmişler! Bunların cevaplarını verirseniz çok mutlu olurum.

Bu Sorular sadece size değil;

Sayın AKÇA ve Sayın OSMAN_ECE'ye de...

Saygılar...
ALEVİLİĞİ PEK BİLMEM BİLMEDİĞİM ŞEYİNDE TARTIŞMASINI YAPMAM
SADE DUYDUĞUM ALEVİLER İLK TÜRKLER ALEVİYLER İLK MÜSLÜMANLAR
PİR SULTANIN MEZARINA GELİNCE ÖLMEYEN ADAMIN MEZARI OLMAZ
TAMAM ASILDI AMA ÖLMEDİ KÖK EKİN AYAĞININ ALTINA DİREK OLDU
VE KARDAŞLAR MEVKİİNDE GİDERKEN GÖRENLER OLMUŞ
BUDA YİNE ESKİ BÜYÜKLERİMİZİN SÖYLENTİSİ YİNE TAM BİR BİLGİM YOK
BU GÜN HEP BENİMLE OĞRAŞTINIZ BEN ALEVİLİK HAKKINDA ALEVİ DOSTLARIMI RENCİDE EDECEK HİÇ BİR KELİME KULLANMADIM BUNA HAKKIMDA YOK SAYGILAR
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2010, 20:00   #50
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32

Tecrübe Puanı: 1348 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BİZİM SİVASLILAR NET SEVGİ KARDEŞLİK MUHEBBET TANIŞMA BİRLEŞME ALANINDAN
ÇIKTI AĞIR HAKARETLER İÇEREN BİR SİYASET MEYDANINA DÖNDÜ
LÜTVEN DAHA FAZLA BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM BİR KAÇ İNSAN BENİ ÇOK KIRDI
CAHİLLİĞİNE VERİYORUM AFFETTİM LÜTVEN BAŞKA KONULARA GEÇİN

osman abim seni kıranın aklından şüpe ederim

ben yorun yapmiyorum okuyorum sadace abir cana cevap vermeyi değmez çünki beynine ayrimcilik yapmak yerleşmiş ona ne desen boş nasihat ediyorsunuz oda kar etmiyor ben biraz önce bizim yakınımızdan alevi köyü var oradaydim biz kardeş gibiyiz hiç bir sorunumuz yok ama abir canın gözünde onlar adam değil halbuki insanlıkda iyi adamlık olurmu insanlığın üsdüne bir söz daha varmı ve cay yemek yedirmedende salmadılar

abircan nedir senin derdin kardeşim neden bu ayrimcilik neden ayrim yapalım hepimizi ALLAH.ım yaratmadımı onun kulları değilmiyiz bukadar hided niye ne fayda sağlıycan celalenince yakışıyomu sana yapdığın yorumlar küfürlü ağza alinmiycak sözler burada bir cok üye var ayıp değilmi yapdığın yorumlar

not:alevi sünlü abaza çerkez kürt türk laz ve sağire türekiye cumhuriyeti catısı altında yasayan herkez kardeşdir eğer bunun aksini idda eden varsa kalleşdir vatan hainidir insan zaten değildir
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)