|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Demiryolu ulaşımı açısından oldukça önemli bir yere sahip olan Sivas, demiryolu malzemesi üretiminde de söz sahibi olmak istiyor. Hali hazırda bir adet beton travers fabrikası bulunan Sivas’ta TCDD iştiraki ile yine beton travers üretecek bir anonim şirketi kurma çalışmaları başladı. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü kendi iştiraki ile Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde, raylı sistemlerin inşasında kullanılacak muhtelif tiplerde beton travers üretmek üzere ayrı bir tüzel kişiliğe haiz ve kendi dışında en az bir yerli ve yabancı ortaktan oluşan bir Anonim Şirketi kuracak. TCDD’nin iştiraki ile Sivas’a kurulacak olan şirketin üretim tesisleri de yine TCDD’ye ait şu anda Sivas Beton Travers Fabrikasının bulunduğu arazilerinin üzerinde kiralanacak bölümler üzerinde kurulacak. TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan davet ilanında, “Beton travers üretimi konusunda gerekli teknolojiye ve pazar tecrübesine sahip ortak veya ortaklarla kurulacak bu şirket vasıtasıyla, bir üretim merkezi oluşturularak iç ve dış pazara ait taleplerin karşılanması amaçlanmaktadır. İlgilenen yatırımcılar bu işle ilgili “Başvuru Esasları-II-10” Dosyasını TCDD Genel Müdürlüğü Fabrikalar Dairesi Başkanlığı Teknik Araştırma ve Ortaklık Şubesinde görebilir ya da 250 TL+ KDV mukabilinde TCDD Genel Müdürlüğü Merkez veznesinden temin edebilirler. Adaylar, hazırlamış oldukları ortaklık başvurularını 21 Ekim 2010 günü saat 14.00’e kadar Fabrikalar Dairesi Başkanlığı Teknik Araştırma ve Ortaklık Şubesine teslim etmiş veya bu saate kadar posta ile ulaştırmış olacaklardır. Son başvuru saatine kadar Kuruluşumuza ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Bu bir ortaklığa davet ilanı olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine tabi değildir” ifadelerine yer verildi. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1842
![]() |
sivas geri dönüyor kendine tekrar gelecek desekmi acaba yoksa daha çokmu erken bunu demek için hayırlı uğurlu olsun sivasımıza inşallah tezelden kurulurda işsiz vatan daşlarımızada iş fırsatı açılmış olurmu dersiniz?
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnşallah sözde kalmaz çünkü henüz "cak" kısmındayız, inşallah en kısa zamanda gerçekleşir en azından bir kısım insana iş imkanı doğar hayırlıı olsun.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 863
![]() |
seçim çalışmaları olmasın bunlar.keşke hızlı tren için vagon üretimini tüdemsaşa verselerdi.beğenmeyip yurtdışından alıp başklaına para kazandırana kadar sivas kazanırdı.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4582
![]() |
Sivasa kardeş beton travers fabrikası geliyor diye Böyle bir yatırımı duyunca sizlerle paylaşmadan gecemedim.Ben sivas beton travers fabrikasında 25 sene calıştım ve aynı yerden emekli oldum. ikinci fabrikanın aynı yere yapılması kadar doğal bir şey olamaz cünki her türlü alt yapıya sahip olan eski fabrika yeni fabrikayı teknik donanım ve alt yapısıyla destekleyip sağlıklı bir şekilde calışmasına yardımcı olacaktır şayet bu fabrikanın yapımı gercekleşirse en az 500-600 kişi istihdam edilir işin en güzel yanı sivasta bu iş için kalifiye elaman sıkıntısı yok Türkiye kendi ihtiyacını sağlarsa orta asyada bizede travers verin diyen onlarca ülke sırada bekliyor ülkemize inanılmaz bir dövüz getirisi olacak bu fabrikanın bir an evvel sivasımıza yapılması şart bu haber şayet balon değilse ben şimdiden sivasımıza hayırlı uğurlu olmasın dilerim
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|