|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#401 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Bu yapılan Sivil Anayasa için bir adımdır.Daha sonra yine değişiklikler olacaktır. Anayasa değişikliği sadece darbecilerin yargılanması için yapılmıyor. Birçok kesimi ilgilendiren maddeleri var. Gemicik cemaat kelle sayın vs. gibi terimlere takılmayınız. Genele bakınız...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#402 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Kasım Öktem Şuan
Son Aktivite: 20.06.2013 03:34
Tecrübe Puanı: 642
![]() ![]() |
Alıntı:
Memurlara toplu sözleşme hakkı veriyorlar. Grev hakkı vermiyorlar. Yoplu sözleşmede uzlaşma kurulunun dediği olacak değil mi? Uzlaşma kurulunu kim seçecek? Memurun dediği mi olacak kurulun dediği mi??? Peki siz Yargıdaki değişikliklerden sonra yargının tamamen tarafsız olacağını, kimsenin arka bahçesi olacağını mı düşünüyorsunuz? Evet yargı kimsenin arka bahçesi olmayacak. Akp'nin arsası olacak dilediği binayı yapacak, istemediği binayı yıkacak.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#403 |
|
Moderator
![]() |
Yargı şimdi bağımsız mı ? Yapma Allah aşkına Kasım. Emekli yargı mensupları solugu hangi partide alıyor. CHP neden her fırsatta Anayasa MAhkemesine koşuyor. Asıl zorlarına giden bu " Yargı" isimli çiftliklerini kaybedecekler.
|
|
|
#404 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#405 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
%80 Evet çıkması beklenen Sivas'ta bu ankette %58 Evet çıkmış.
İnternet ortamında hazırlanan anketlerde Hayırlar önde. İster istemez hayır oyu fazla çıkacak umudu doğuyor insanda. Ama şurası da var. Evet kullanacak kesimin çoğu belki de bu teknolojilerle tanışmamış kişiler.. Benim tahminim referandum bgün olsa %55 - 60 civarı evet çıkar. Siyasiler son kozlarını oynasın o zaman daha da netleşir diye düşünüyorum. Bence ABD Erdoğan'ı sildi yeni adamı Kılıçdaroğlu. Referanduma 4-5 gün kala Deniz Baykal'ın kaset skandalı gibi kamuoyunu etkileyebilecek seviyede Akp'de de bir skandal ortaya çıkarsa şaşmayın derim..
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#406 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() cilem_58 Şuan
Son Aktivite: 30.03.2014 03:36
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
ben gidiyim turkiyeyede evet diyim bir kisi kisi one gecsin imkanim olsa giderdim
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Moderator
![]() |
Evet kullanacak kesimi küçük görmeye devam edin siz
Milliyet hürriyet anket yapar Hayır fazla çıkar Yeni Şafak Zaman anket yapar Evet fazla çıkar. Medyaya bakmayın siz 13 Eylülde herşey netleşir...
|
|
|
#408 | |||
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
Ben zaten bağımsız da demedim. Chp'nin kendi adamları var (AYM, HSYK vs..) Akp'nin kendi adamları var (Ergenekon davasını, balyoz davasını vs. yürütenler). Bir Mhp'nin adamı yok.. Bu değişikliklerden sonra da AYM Chp'den Akp'ye geçecek.. Bu değişiklikler yargıyı bağımsızlaştıracak diyenlere sadece gülüyorum.. Yargı ne zaman tarafsız olmuş ki ?? Alıntı:
Kimseyi küçümsemem ben. Bizim evde bile %80 Evet ![]() 4 evet, 1 hayır o HAYIRcı da benim ![]() Alıntı:
![]()
'-.-' Konu Kasım Öktem tarafından (25.08.2010 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#409 |
|
Moderator
![]() |
Yargı hiçbir zaman bağımsız olmaz bu ülkede. İktidar kimse Yargı da onun elindedir.
Akparti 8 yıldır hükümetti niye bugünü bekledi sorusuna da 8 yıldır sadece hükümetti şimdi iktidar olmaya başladı. abircan abi geldi ben gidiyorum ![]()
|
|
|
#410 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1071
![]() ![]() ![]() |
lider vekili seçecek 600 küsür suç dosyası olan sanki bunlar değil, aynı lider cumhurbaşkanını seçecek aynı lider anayasa mahkemesi üyelerinin neredeyse hepsini seçecek, aynı lider hakimler savcılar kurulunun yeterinden fazla üyesini seçecek ve bunun adı demokrasi olacak, kuvvetler ayrılığı olacak hemiiiiiiiiiiiiiiii
yerseniz biz yemeyceğiz, eğitimi yetersiz halkımız sadece dini duygu ve söyleme dayalı siyaset edebiyatına göre hareket edip haşa sanki peygambere tapar gibi tayyipe tapacak yok böyle bir ülke , 1950 den beri geri sayan bir zihniyet git gidede batağa saplanıyor, hem büyüyüp hemde 15 milyon kişi daha fakirleşen bir türkiyeye geldik bu nasıl ilerleme ise bir sınavda 1550 birinci mi olur yahu bu ne aptallık bunu soramayan bir bakan, bir başbakan hala görev başında, tarikat memleketin gtne parmak atıp dolaşıyor dur diyecek ferasetli bir devlet adamı yok çünkü bunların niyeti herşeyi tuzla buz etmek , sonrada burada konuşturuyorlar yok özgürlükte yok zenginlikte zart zurtttt hadi oradan beeeee kim inanır kadir inanırrr
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|