Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.08.2010, 22:10   #1
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 732 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KPSS

Tamam ortada bi usulsuzlük var ve buda yargıya tasınmıs durumda ama daha kimin yaptıgını bilmeden yok cemaatci yok söyleci boyleci demek art niyetlikliktir acaba bunu yapanlar senin taraftarın oldugu kişiler cıksa ne tepki verirsin acaba hoş bir kişinin fikri neyse zikride odur bu sitede zaten objektif konu acan kimse yok zaten o yuzdende profosyonel olamassınız..

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2010, 12:35   #2
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 740 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasli_boy Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam ortada bi usulsuzlük var ve buda yargıya tasınmıs durumda ama daha kimin yaptıgını bilmeden yok cemaatci yok söyleci boyleci demek art niyetlikliktir acaba bunu yapanlar senin taraftarın oldugu kişiler cıksa ne tepki verirsin acaba hoş bir kişinin fikri neyse zikride odur bu sitede zaten objektif konu acan kimse yok zaten o yuzdende profosyonel olamassınız..
Sen önce okumadan yorum yapma, konuyu açan abircan Yılmaz Özdilin yazısını ve eksi bir anıyı paylaşmış, bende açmıştım ve sadece haber vermiştim. İki başlık birleştirilmiş,
Konuyu açanların nesinde objektif olmayış gördün de bizleri profosyonel olmamakla suçluyorsun?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2010, 22:24   #3
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 732 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sen önce okumadan yorum yapma, konuyu açan abircan Yılmaz Özdilin yazısını ve eksi bir anıyı paylaşmış, bende açmıştım ve sadece haber vermiştim. İki başlık birleştirilmiş,
Konuyu açanların nesinde objektif olmayış gördün de bizleri profosyonel olmamakla suçluyorsun?
Profosnonel olmamak la suclamıyorum sizi zaten olmanız imkansız bu kadar taraflı bir yere saplanıp sürekli bi noktaya baglanmış surekli bi kesimi suclarayak konu acıyosun bide diyosun ki nesinde objektif degiliz .. hiç bir yerinde objektif degilsiniz..

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)