|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#24 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Darbe demek kan demek darbe demek gözyaşı demek, adı üzerinde darp ediliyor çünkü. Darbe oluşturacak girişimlerden neden olabilecek şeylerden millet olarak halk olarak uzak durmlıyız. Benim demek istediğim, ortada fol yok yumurta yokken, 30 yıl maziye karışmış bir olay şimdiki gençlerin yüzde 80'ni nerddeyse 12 Eylül ne onu bile bilmiyor. Çünkü o zaman hayatta bile değilmiş. Aha darbe olacak yok sivil anayasa yapacaz diye boş gündem yaratmalara kızıyorum. Bu ülkenin daha ciddi meseleleri dururken, başta terör, işsizlik, yoksulluk, bunlarla uğraşmak yerine, bu başarısızlıklarını örtmek için darbeydi, çekiçti, balyozdu gibi gündem değiştiren konularla halkı oyalamalarına kızıyorum. Hem bu ülkeye darbe gelmez, gelseydi "90 yılında gelirdi, gelseydi 2000 yılında gelirdi. Acaba o zaman neden gelmedi? 2010 dada gelmez 2020 dede gelmez çünkü dünyayla birlikte çok şeyler değişti. Boşa yaygara yapıp gündem saptırmaya hiç gerek yok. Bakın artık koyunu, ineği yurt dışından ithal ediyoruz. Buğdayı bile yurt dışından alıyoruz.Bize neler oldu böyle? Bu ülke bu hale nesıl getirildi? Bırakalım şimdi darbeyi, hikayeyi, masalı gerçek hayata dönelim memleketin halledilmesi gereken o kadar çok işi varki. Nerede görülmüş, dünyanın hangi ülkesinde var, ekonomisi büyürken halkın daha çok fakirleşip yoksullaşması. Uyanalım gerçek hayata dönelim artık. Bunun için bir şok mu gerekiyor ne gerekiyor acaba?
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|