|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1079
![]() ![]() ![]() |
bütün amacı kendini oylatmak egosunu tatmin, birde abdullah güle ders vermekti bu ders ayrıca fetoyada verildi, cumhurbaşkanının artık bu parlemento yeni anayasa yapamaz demesinden iki gün sonra apar topar hazırlanan bu anayasa tepedeki güç savaşının tayyip lehine sonuçlandığının göstergesidir, yeni bir putin doğuyor sonuçlarını hep beraber yaşayıp göreceğiz hayırlı olsun hepinize
artık ülkücler toplumsal bağı kalmamış git gide pkk ile çatışan küçük çetecikler haline dönüştürülüp ileri vadede hükümetin planına göre iyice marjinalleştirilip daha sonrada toplumda yılgınlık yaratılacak ve parti terör yaratıyor gerekçesi ile kapatılacak, sivas ve benzeri orta anadoludan çıkan oylar bunu gösteriyor, mhp artık tabansız bir parti, bbp ise zaten akpnin içinde eridi çoktan
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
Referandumdan evet cıktı diye zafer cığlıkları atmayalım.Ve yine bazı kardeşlerimiz referandumdan hayır cıktıda yenik düştük kaygısına kapılmasın. Sonucta her kesimde bu ülkenin insanı.Bence herkes bu cennet ülkemizin kalkınması için mücadele ediyor.Sadece mücadele ediş yollarımız ayrı.Bu referandumda evet diyenler kunun maddelerinin tamamını benimsedikleri için evet dediler.Hayır diyenlerin bir kısmıda bazı maddeleri beğenmedikleri için hayır dediler.Yoksa kimse 12 eylülün darbeci rejimini savunacak değil. Demokratik tercihlere saygı duyuyorum.Bu süreci geride bıraktık.Referandum oldu bitti. .Bundan sonrasını hükümet yetkililerine bırakıp kendi işimize bakalım.Her ülke insanı layık olduğu şekilde yönetilir.Hakkımızdan hayırlısı.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1374
![]() |
abi ben de evet dedim ama maddelerin hepsinin beğendiğim için değil. Tepki oyuydu verdiğim. ama %58 çok büyük bir oran değil. Bir de katılım yüzdesinin hesaba katın. BBP SAADET VE AKP VE MHP DEN DE GELDİ BU tercih. Şu an yapılması gereken bence en büyük değişiklik seçim barajının düşürülmesi olmalı ..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Fransız Resmi Televizyon Devlet Kanalı TF1 de yayınlanan Ana Haber Bülteninde Türkiye’deki Referandum ile ilgili Bebek Katili Apo´nun kız kardeşi Fatma ÖCALAN 12 Eylül günü EVET oyu vereceğini söyledi.
1980 den beri Doğuda Bağımsız Kürdistan için binlerce Kürt gencinin şehit olduğunu söyleyen Fatma ÖCALAN “12 Eylül de tabii ki EVET vereceğim. Abdullah ÖCALAN Ağabeyimin Hapisten çıkması için, Özerk Kürdistan için verilen binlerce Şehit Kürt genci için elbette EVET vereceğim” dedi… "Abdullah ÖCALAN Ağabeyimin Hapisten çıkması için, Özerk Kürdistan için, verilen binlerce Şehit Kürtgenci için elbette EVET vereceğim" dedi. Fransız Resmi Televizyon Devlet Kanalı TF1 de yayınlanan Ana Haber Bülteninde Türkiye’deki Referandum ile ilgili Bebek Katili Apo´nun kız kardeşi Fatma ÖCALAN 12 Eylül günü EVET oyu vereceğini söyledi. 1980 den beri Doğuda Bağımsız Kürdistan için binlerce Kürt gencinin şehit olduğunu söyleyen Fatma ÖCALAN “12 Eylül de tabii ki EVET vereceğim. Abdullah ÖCALAN Ağabeyimin Hapisten çıkması için, Özerk Kürdistan için verilen binlerce Şehit Kürt genci için elbette EVET vereceğim” dedi… AKP ve Tayyip ERDOGANIN da Şimdiye kadar gelen Türk Hükümetleri içinde Kürt Konusuna en sıcak bakan Hükümet olduğunun altını çizen Fatma ÖCALAN “ İnşallah Tayyip Erdoğan´da Turgut ÖZAL gibi Ergenekoncu Türkler tarafından bir suikast ile Öldürülmez” temennisinde bulundu… evetçiler yanlız değilsiniz apocularda evet dedi
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#25 | |
|
Yiğido
![]() ![]() engineer58 Şuan
Son Aktivite: 25.07.2014 11:18
Tecrübe Puanı: 755
![]() |
Alıntı:
Doğuda neden evetler yüksek çıktı?çünkü oy kullanmaya sadece evetciler gitti,hayırcılarmı nerde geride kalan yaklaşık %70 lik kesim, burdan bi sonuç çıkarabilirsiniz umarım ![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar engineer58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#26 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
akp ye destek olan mhp daha çok elim kırılsaydıda bunları parlementoda desteklemeseydim diyecek
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 769
![]() |
kIlıçdaroğlu önderliğinde şahlanan bir trendin etnik ve mezhepsel hezimeti oldu bi noktada da....çok iyi izledim ve gördüm..anadolumu hor görürsen bidon kafalı ,bası çapıtlı ,göbeğini kaşıyan ,alırsınız cevabınızı.....kale kımın elındekı el değişdirsin..yuru anadolum kım tutar senı....üç beş çapulcu çöreklenmişler bi yere yargı bızım ordu bızım devlet bızım sanırlarmış..hadi ordan hadi anca...boyunuzun olcusu bu...kındarlıkla sız göturdunuz bu işi...kucağımız açık ya gelırsınız yada gelmez sız bılırsınız..ayağınıza gelen olmayacak....halk yonetıme resmen el koydu hayırlı olsun..
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kasparix'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#28 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burada CHP yi kutlamak lazım. Oy oranını bayağı yükseltmiş %42 de büyük pay sahibi.
Şimdi herkes olurmu diyecek MHP+DP+ vs. si var. Bana göre MHP tabanıının çoğu evet'i tercih etti. %16 'lık MHP oransal olarak %4 lük bir kesimi sanıyorum Hayır'ı tercih ettiği anlaşılıyor. Örnek verecek olursak. Herkesin oy oranı üç aşağı beş yukarı belli zaten: AKP: %37 MHP:%12 (evet) SP: % 5 BBP: % 3 Mht. % 1 İşte Evetçilerin oy oranları. % 58 CHP: % 36 MHP:% 4 (hayır) DP:% 1 Mht.% 1 Hayır oy oranları % 42 Güneydoğuyu hesaba katmıyoruz. Boykot etmek evet demekten farksız olduğu için. Orada o bölgede evetler ondan dolayı yüksek görünmüştür. İyisiyle kötüsüyle bir referandum daha bitti, kazananı tebrik ederiz, üzüldüğüm tek nokta bu kanunlar bakanlar kurulu kararı ile oluşacak iken böyle referandum yoluyla 155 Trilyon lirayı çöpe attığımızdır. Düşününkü şu ekonomik darboğazda o parayla neler yapılmazdı? Zamanla bu elektirik+yol+su+doğalgaz olarak cebimize yansıyacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#29 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
Alıntı: