![]() |
#2461 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() Alıntı:
bacım inan en güzel süslemeyi yaptım ama malesev reklammış sen yenisini ekle ben yine süslerim olurmu kardeşim teşekkürler |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2462 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() HER YERDE SEN VARSIN ![]() Elveda demekle tükenir sanma Gözlerime dolan yaşta sen varsın İstersen bir ömür adımı anma Her gece gördüğüm düşte sen varsın ![]() Belki sarmayacak seni kollarım Belki gelmeyecek sana yollarım Bir ömür hasretle geçse yıllarım Baharda hazanda kışta sen varsın ![]() Varsın dudakların beni yakmasın Varsın gözyaşların bana akmasın O mabed gözlerin bana bakmasın Aklımda fikrimde başta sen varsın ![]() Her nefes alışta seni anarım Yokluğunla alev alev yanarım Ha bugün ha yarın bekler kanarım Çiçekte böcekte kuşta sen varsın ![]() Yoksun ya sensizlik kavurup geçti Küçücük yel esse savurup geçti Ecelim sen oldun aşk vurup geçti Kabrime dikilen taşta sen varsın ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() KAR ÇİÇEĞİM ![]() Yüce dağlarda açmış kar çiçeğim Göremedim seni yüreğim yaralı Gece karanlıkta ateş böceğim Neden üzgünsün neden hep karalı ![]() Derdin nedir söyle merak ederim Söylemezsen sana kahır ederim Buralardan bir gün çeker giderim Söyle derdin, kalbin neden yaralı ![]() Suçladığın el mi, yoksa ben miyim Yolunu kesen coşkun sel miyim Karşına çıkmış olan engel miyim Senden uzak ayrı kaldım kalalı ![]() Yükselim derdine derman verecek Sevenler muratlarına erecek Senin ellerinden sular içecek Sen beni yürekten sardın saralı. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2464 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Oof oof ![]() Yine deli duygulara esirim Başta biraz akıl kalır mı bilmem Nerdeyim nasılım niçin gezerim Gönül aradığın bulur mu BİLMEM ![]() Ruhumda bir eksik huzursuzluk var Sıkılır bunalır sanki dünya dar Olmadık zamanda fırtına kopar Sığınsam bir kalbe diner mi bilmem ![]() Başım alıp gitsem uzak diyara Unutur kapanır ruhum da yara Mutluluk belkide başka bahara Ömrüm o baharı görür mü bilmem ![]() Duygular karmaşık kaldım biçare Bir soysuz uğruna dünyam cendere İzimi kaybedip gitsem meçhule O vefasız arar sorar mı bilmem ![]() Tatmadım dünyada hiç mutluluğu Yarınlara bağlamışım umudu Bize reva olan hayat bu muydu Yaradan halimi görür mü bilmem ![]() Yönelsem Mevla ma dualar etsem Dilekler dileyip kurbanlar kessem Tanrı m nasip etse Umreye gitsem Bu gönül huzuru bulur mu bilmem ![]() Böyle bitmemeli bu ömrün sonu Hep acı hep dram hayat oyunu Cehennem narından koru kulunu Son dileğim kabul olur mu bilmem ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() AF ET ALLAHIM
![]() Eger bir günahim varsa af et ALLAH im Sevdim bir kulunu,hemde cok sevdim Kullarini sevmek suc ise eger........... Benim bu günahimi,af et ALLAH im.. ![]() Verdigin nimetlere yüz cevirdim ise... ALLAH im olarak,seni bilmedim ise.... Yarattigin kullarini sevmedim ise....... Günah üstüne günah gönder ALLAH im ![]() Kul diyerek bizi yaratmadinmi............... Sevip sevilelim diye buyurmadinmi..... Bir kulun yüzünden Sarhos isem eger.. Benim bu günahimi af et ALLA im af et .. Kartal
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2466 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Bekledim ![]() Saymadim hasretinle bu kacinci yilbasi Bir ihtimal de olsa doner diye bekledim Ne bir demet karanfil ne bir damla gozyasi Bir hal hatir sormayi dener diye bekledim ![]() Su kista kiyamette omrume dusen karda Bir dostuma ugrayip ahvalimi sorar da Belki de bir merhamet duyar da Yenilmez gururunu yener diye bekledim ![]() Bir yanda gozlerimde ebediyet uykusu Bir yanda seni son kez gorememek korkusu O guzel ellerinden icersem bir damla su Butun izdiraplarim diner diye bekledim ![]() Perdesiz pencereme safakla soktugun an Gelipte basucumda boynunu buktugun an Pinar dudaklarindan ismimi doktugun an Icimdeki yanardag soner diye bekledim ![]() Ne sikmaga gucum var versen bile elini Ne sarmaga mecalim var o incecik belini Alnimda hayal edip o minicik mendilini Gul kokusu tenime diner diye bekledim ![]() Dudaklarimda tekbir ellerim goge acik Sen diye irkilirim ses duysam en ufacik O mavi gozlerini bir daha son defacik Dunya gozuyle gormek huner diye bekledim.. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3312
![]() |
![]() .........................
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2469 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2470 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() BESMELE ![]() Her gün biraz daha yoruyor beni, Hasretinle başa çıkamıyorum. Her gece bir yerden vuruyor beni, Sağ salim sabaha çıkamıyorum... ![]() Savaşta geçirdim sanki bir ayı, Düşmandan almadım ben bu yarayı, Giderken verdiğin tek sigarayı, Hatıradır diye yakamıyorum... ![]() Vicdanın halimi hiç mi sormuyor? Küsecek ne yaptım, aklım ermiyor! Zalimsin demeye dilim varmıyor, Tavrına bir isim takamıyorum... ![]() Yeter ki mektup yaz canımı dile! Yetmezse uğrunda çektiğim çile! Nazar değer diye resmine bile Besmele çekmeden bakamıyorum... ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |