Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

YOLA DEVAM. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.09.2010, 10:33   #7
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 997 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: YOLA DEVAM.

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Baykal: Kurultay hemen toplansın
CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, referandumun partisi için bir yenilgi olduğunu belirterek, “Kurultay hemen toplanmalı. Ben aday değilim” dedi.
10:41 | 15 Eylül 2010

CHP’nin çabası referandumda ”hayır” çıkmasına yeterli olmadı. Halkın yüzde 58’lik bir bölümü yeni anayasaya onay verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandumda oy kullanamaması da tartışmalara neden oldu.

CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, referandum sonucunun iyi okunması gerektiğini söyledi

Buda 15 eylul Milliyet gazetesi yandas meydadan alinti....
Yav Deniz Baykal partinin eski genel başkanı, partinin kurmayları toplanır, yönetimi elbette bir karar alır, ancak ben bunda kurultaylık bir şey göremiyorumki MHP'nin fazla bir etkisi olmamasına rağmen CHP hemen hemen tek başına kaldı gibi yüzde 42 lik sonuç övünülecek bir durumdur.
Bugün basın üzerinde öyle bir baskı varki, gazete patronlarına o köşe yazarlarını işten at diye biliyor izine yollatıyor hasta edebiliyor sayın başbakanımız.
Gazeteciler Sultana soru bile sorarken kızarıp bozarıyordu azarlar diye çekiniyorlardı artık Milliyet vs. nerde oldukları belli. Onalrı farklı göstermene gerek yok bilal kardeş
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)