|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her yıl karamık geliyordu bu yıl oda yokmuş.Kuşburnu gelecek artık napalım onada şükür.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[hamitgüneyli;582302]gözünü sevdiğimin memleketi bambaşka ya alıç ı bilmezmiyim tropikal bölgelerde dahi bulunmuyor sivas ta ne yetişirki diyenlere bir cevap tır birde kış meyvesi vardır bilirmisiniz aptalöldüren küçücük kıpkırmızı meyveleri vardır kar yağmadan ayaz yemeden yemeyin derdi büyüklerimiz karyağınca lezzetli olurdu bulup ta yiyenlere afiyet olsun şifa olsun aptalöldüren he bilirim. O aptalöldüren burada da var kardesim hemde cokk. Bizim orada kis meyvesi vardi CITKANA. bilirmisiniz.? Bizim orada öyle deer,lerdi. Oda var burada. [/i][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
Oyyyyy ben bu memleketi sevmeyim de nereyiseveyim. Muhabbete bak. Gözümün çiçeği Sivasım Sivaslım...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Alıcın insan sağlığına sayısız faydaları var bizler istanbulda ancak resmini görüyoruz alıcı yemeyeli uzun seneler oldu gecenlerde 250 mg'lık alıc sirkesi alayım dedim 17,5 tl diyince şok oldum ama etiketine saysız faydalarını okuyunca hemen satın aldım alıcın kendisini yemesekte sirkesini kullanıyoruz
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() kilavuz58 Şuan
Son Aktivite: 01.02.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ya yigit yorenin doslari ne olur hasret kaldimiz seyleri tasimiyalim buraya bak nasil uzuldum simdi sivas ta olacaktimki hersene anneannem getirirdi 10 yildir sivas in herseyine hasret kaldim ne kotu oluyormus gurbet alic ah alic neleri yokki tek sivas ta olaydimda dunya benim olurdu simdi
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kilavuz58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|