![]() |
#2631 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 548
![]() |
![]() Sormadın ki bilesin*****
Yar sen buralardan gittin gideli Neler çektim görmedin ki bilesin Ağır geldi ayrılığın bedeli Mektup yazıp sormadın ki bilesin Küsmüş penceremde ötmüyor kuşlar Dinmiyor akıyor gözlerden yaşlar Hiç durmadı yüreğimde atışlar Aşka emek vermedin ki bilesin Yalnızlığı yaşıyorum yuvamda Bağlı kaldım bu sevdanın ağında Sevgi ile gelip gönül bağında Gonca güller dermedin ki bilesin Ayrılık hazanı bağımda esti Çaresizlik engel yolumu kesri Deme ki yar bana ne diye küstü Aşk bahçeme girmedin ki bilesin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2632 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1043
![]() |
![]() Ahh yar yüreğin kör , sevdan lal olmuş ömrüme... Herkese bahar , bayram olan gönlün bana hazan yaşatır... Bülbül oldum dil dökerim senin gibi dikenli güle... ELE KOKUN GİDER BANA DİKENİN KALIR
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2633 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1043
![]() |
![]() Kopsun nerden inceyse artık bu bağ, bu düğüm! Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm. Korkulu düşlerimi yorumdan kaçırıyorum; .........Sırf sana üzülüyor, sırf sana acıyorum! ... Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit, Günahıma girmeden, katilim olmadan git! ...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2634 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AĞAOĞULLARI Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2017 12:02
Tecrübe Puanı: 595
![]() |
![]() Davullar çalınır Sivas ilinde
Gümüş kemer oynar ince belinde Yaşını sordular onsekizinde 4 Eylül de gördüm ben bu güzeli Sen bizim Sivas ı bilmezsin gülüm Hele toz dumanlar çekilsin de gör Her haftası bayram her günü düğün Hele yaylalara çıkılsın da gör Sen bizim köyleri görmedin ki hiç Yolları toz çamur evleri kerpiç O kirli kabukta en temiz içi Hele bir yakından bakılsın da gör Ağaoğulları Duman duman olmuş karşıki dağlar Çiçeği kurumuş gülleri açmaz Kış olur her zaman baharı gelmez Yaslı gelin gibi ağlayan dağlar Bir mektup geldi yine siladan Yol verin gideyim dumanlı dağlar mevlam bulutları kaldır aradan Beni bekleyen var silada ağlar. Ağaoğulları Bir ömür alemin böyle geçecek Aydınlık günlerin gece olacak Dünya da varlığın mazi kalacak Son yaprak kopunca ömür takviminden Ağlayanların sızlayanların Etrafında döner akrabaların Feryadı figanla ağlar dostların Son yaprak kopunca ömür takviminden Ağağulları Oturupta seyre dalasım gelir Ellerimle seni sevesim gelir Uğrunda bu canla ölesim gelir Dalarsam hayale uyandır beni Al yanakta bir ben olasım gelir Dalarsam uykuya hayalin gelir Uyurken rüya da göresim gelir Dalarsam hayale uyandır beni Ağaoğulları Arabacı ile yolcu Gurbet ademden kara hasret ölümden acı Ne zaman tükenecek bu yollar arabacı ? Henüz bana yolunun sonu budur denmedi Ben ömrümü harcadım bu yollar tükenmedi Atları hızlı sür ki köye pek geç varmasın Nişanlımın gözleri yollar da kararmasın Düştüğüm yollar gibi sonsuzdur benim tasam Bekleyenim olsa da razıyım kavuşmasam Bir kere görse gözüm köyün aydınlığını Kül bağlar içimde bu kızıl kor yığını Seninde yolun biter diner gözünde yaşlar Benim uğursuz yolum bittiği yerde başlar. Alıntı NASİHAT Mal bıraktın mülk bıraktın üşüştük Kavga ile niza ile bölüştük Üç beş karış toprak için dövüştük Mezarın da hüzün ile yat baba Evlatlarım etsinler diye rahat Satmadın da geçindik kıt kanaat Evladından sana olsun nasihat O dünya da malın varsa sat baba Alıntı Evimin diregi Altın kalpli yüreği Eşek gibi çalışır Sanki sağmal ineği Ona biz baba deriz O getirir biz yeriz Bulamayız dünya da Onun gibi bir keriz Varlık yokluk bilmeyiz Sıramızı vermeyiz Siparişler gelmezse Babamızı sevmeyiz Hasta oldum diyemez Yeni bir şey giyemez Ne mankafa uşaktır Biz doymadan yiyemez Etrafını sararız Köpek gibi dalarız Dediklerimiz olmazsa Anamızı salarız Alıntı. Ölüm Kalbimde bir sızı Yüreğimde acı Sona yaklaştıkca Başa döndüm Hepsi yalan Bir acı rüya Doğarken güldüler Bilmem nedendi Ölürken ağladılar Soramadım nedenini Bir kuyuya koydular Üzerine toprak attılar Cenazeye gelenler Dostlar arkadaşlar Birer fatiha okudular Ah vah diye ağlaşıp Makamımı terk ettiler Sorgu sual melekleri Etrafımı sardılar Terk edilen farzları Yok sayılan sünnetleri Birer birer sordular Cevap müşkül Hayat çetin dediler Uzun bir yolun Yolcususun dediler. Ağaoğul |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı AĞAOĞULLARI'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2635 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1309
![]() |
![]() Senin her haline ihtiyacım var **
Bir altın kafeste tutsak bülbülüm Goncana gülüne ihtiyacım var Sessizce yaşamak bana bir zülum Senin her haline ihtiyacım var Karanlık dünyama ışık ol yeter Umut yuvasına eşik ol yeter Uyanan sevdama beşik ol yeter Sallayan eline ihtiyacım var Beni yarı yolda bırakamazsın Seni seven beni unutamazsın Teklifime cevap sükut olmasın Evetli diline ihtiyacım var Yaralı bir kuşum uçamıyorum Sana bağlanmışım kaçamıyorum İçimden geçeni açamıyorum Konacak dalına ihtiyacım var Arım da sen varsın,sen vakarım da Yaralı ceylanım dağ başların da Esintini duysam şakaklarımda Okşayan yeline ihtiyacım var Çaresizlik canımı çok sıkıyor Dumansız ateşin beni yakıyor Boş kollarım özlemini çekiyor Sarmaya beline ihtiyacım var Çağırsan peşinden koşar giderim Her gün bu yarayı deşer giderim Bir dipsiz kuyuya düşer giderim Uzanan eline ihtiyacım var alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2636 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Geri Gel Bu dünyanın kahrı sensiz çekilmez, Bir gece düşümden çıkıp geri gel, Kurumuş gönlüme sevda ekilmez Coşkun seller gibi akıp geri gel. Hasret acısıyla solmadan gülüm, Yokluğun kalbime en büyük zulüm, Acele et n´olur gelmeden ölüm, Bütün hasretleri yakıp geri gel. Bak sensiz yüreğim acı sarıyor, Her gördügü şeyde seni arıyor, Aşkın ile yanıp, yanıp duruyor, Saçına mor gülller takıp geri gel. Bilmem ki bu çağrım eder mi fayda? Görseydim yüzünü haftada ayda, Bu dertli aşığı canından say da, Aşkımı içine çekip geri gel. Hayalim, hevesim, ümidim sende, Ne arzular kaldı gül kokan tende, Silinmez bu sevda, kaldıkca bende, Sevdaları kalbe ekip geri gel. Yine kavur kalbi, aşkın harında, Geleceksin ümit yüklü yarında, Belki de geç olur günün birinde, Sen de bensizlikten bıkıp geri gel. Yoktu ki bulayım senin dengini, Bana hasret etme canım kendini, Kader önümüze çekmiş bendini, Engelleri bir bir yıkıp geri gel. Siyahi, aşkımı ortaya saçtım, Senin olmadığın her şeyden kaçtım, Hadi gel gönlümü bir sana açtım, Sadece önüne bakıp geri gel. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2637 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 548
![]() |
![]() Senin mi *****
Edayla naz ile salınıp gezme O eda naz senin,yolda senin mi Üstüne basıp da kalbimi ezme Seven kalp senin de,kulda senin mi Gülerek dişilik sergiliyorsun Kaşınla gözünle övünüyorsun Rakibim yok,ben güzelim diyorsun Dudaklar senin se balda senin mi Her gören gönül’e bir ok atarsın Sevenini ateşinde yakarsın Seviyorum desem kaşın yıkarsın Kötü söz söyleyen dilde senin mi İzin ver de kapınızdan gireyim Gönlünü alayım gönül vereyim İsterim ki goncaların dereyim O bahçe seninse gülde senin mi Senin mi çekilen kara sevdalar Senin mi yoluma gerilen dağlar Senin mi yeşeren bahçeler bağlar Yapraklar seninse dalda senin mi alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2638 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu dünyanın kahrı sensiz çekilmez, Bir gece düşümden çıkıp geri gel, Kurumuş gönlüme sevda ekilmez Coşkun seller gibi akıp geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hasret acısıyla solmadan gülüm, Yokluğun kalbime en büyük zulüm, Acele et n´olur gelmeden ölüm, Bütün hasretleri yakıp geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bak sensiz yüreğim acı sarıyor, Her gördügü şeyde seni arıyor, Aşkın ile yanıp, yanıp duruyor, Saçına mor gülller takıp geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bilmem ki bu çağrım eder mi fayda? Görseydim yüzünü haftada ayda, Bu dertli aşığı canından say da, Aşkımı içine çekip geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hayalim, hevesim, ümidim sende, Ne arzular kaldı gül kokan tende, Silinmez bu sevda, kaldıkca bende, Sevdaları kalbe ekip geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yine kavur kalbi, aşkın harında, Geleceksin ümit yüklü yarında, Belki de geç olur günün birinde, Sen de bensizlikten bıkıp geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yoktu ki bulayım senin dengini, Bana hasret etme canım kendini, Kader önümüze çekmiş bendini, Engelleri bir bir yıkıp geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Siyahi, aşkımı ortaya saçtım, Senin olmadığın her şeyden kaçtım, Hadi gel gönlümü bir sana açtım, Sadece önüne bakıp geri gel. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Salim58 tarafından (30.09.2010 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2639 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1801
![]() |
![]() uşah elinize yüreğinize kaleminize sağlık valla buraya ve diğer şiir köşelerine girince bayağı bir ruhum dinleniyor çok teşekkür ederim sizlere.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2640 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4540
![]() Calismalariniz gercekten taktire sayan, verdiginiz emek icin sonsuz tesekkürler, sag olun, var olun.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |