![]() |
#2641 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1043
![]() |
![]() Sen mutlu ol yeter, ben tum acilari cekerim ikimizin yerine. Seni gulerken gormek, benim gulmemdir demek. Sen mutlu ol yeter, acilar benim olsun. Senin olan hersey, cefa bi olsa beni mutlu yapar. Benimle olmasan, benimle gulmesen bile, sen mutlu ol yeter.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2642 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1309
![]() |
![]() Sevdiğimi bil yeter *****
Ölsem yine seveceğim bunu bil Seni hatırlatır verdiğin mendil Seninle muhabbet para pul değil Bir tatlı tebessüm tatlı dil yeter Sevdiğim sanma ki ayrılmak basit Yaşayan sevdaya okunmaz mevlit Bitmek istiyorsan suçlamadan git Sevmesen de sevdiğimi bil yeter Kırgınlık olmasın gel barışalım Gel bu olgunluğa biz erişelim Sokakta konuşup ve görüşelim Göz göze gelince hafif gül yeter Neyimi sevmiştin diye sorma hiç Dünyaya bedeldir duyduğum sevinç Gelip de kalbime girmesen de hiç Bari kapısında nöbet al yeter alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2643 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 548
![]() |
![]() Sevgi gülü renk renk *****
Sevgi gülü renk,renk gönül bahçemde Dikeni var diye deren olmadı Onulmaz yaralar oldu gönlümde Yarama bir merhem süren olmadı Sevda delisiyim diyorlar kaçık Darmadağın sevgim yollara saçık Gönül kapım kalpten sevene açık O açık kapıdan, giren olmadı Kanat çırptım sevgilere uçarak Aşık oldum aşk şerbeti içerek Sevgi şefkat dilendim el açarak Şefkati sevgiyi veren olmadı Sahipsiz gönlümü engine saldım O engin deryada yalınız kaldım Sevda denizinin dibine daldım vurgun yediğimi gören olmadı hasret çeke çeke tükendim bittim hayal aleminde yok oldum yittim Bir aşk girdabına kapılıp gittim Asla kurtarmaya gelen olmadı alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2644 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sen mutlu ol yeter *****
Sevgi dolu günlerimde sen tatlı bir anısın Sen umut ağacımın yaprağısın dalısın Bir tatlı tebessümü çok görme ne olursun Biz uzaktan uzağa görüşünce gül yeter Gönlümde ki sırça köşk hala senin içindir Aşkınla beslenirim inan bunca senedir Senden umudu kesmek asla mümkün değildir Yetişebilirsen son nefeste gel yeter Her arzun bir fermandır iste boyun bükerim Dünya gözümde değil,yalnız seni isterim Her saat, her saniye,kırsan yine severim Ömür boyunca seni sevdiğimi bil yeter Beni bilenler diyor bu bir sevda şaşkını Yaşamama bir amaç edinmişim aşkını Ne buseni isterim,ne sıcak ilişkini Ben önemli değilim,tek sen mutlu ol yeter alıntı
![]() |
#2645 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
![]() Son Aktivite: 28.12.2012 18:33
Tecrübe Puanı: 614
![]() |
![]() Eylül geldi ve hiç gitmedi...
O gün, bu gündür aylardan hep eylül ve mevsim hep sonbahar... Ben hâlâ yağmur sonrası o toprak yolda yürüyorum... Ayağımın altında sarı çınar yaprakları ve yolun sonunda hayalin duruyor... Kaç yıl oldu unuttum. Ben sana varamıyorum... Ebreşe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1801
![]() |
![]() meğer mutlulukda dostlukda arkadaşlıkda herşey yani paraya bağlıymış ne garip değilmi insan düşününce ne günlere kaldık diyor haklılar artık aşk ve sevgide paray bağlıymış tuuuuuuu .
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2647 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sen gelmeyince
Sadece sensin yar derdime deva Mahşere kalmasın bitsin bu dava Yaylaya kar yadı çok soğuk hava Göçerler,göçmüyor sen gelmeyince Hasretinle ciğer yandı çürüdü Bu ayrılık derde gama bürüdü Göçmen kuşun yavruları büyüdü Turnalar uçmuyor, sen gelmeyince Açıklansın gizli kalmasın sırlar Nedir aramıza gerilen surlar Bahar geldi amma renksizdir kırlar Çiçekler açmıyor, sen gelmeyince Gözlerim yollara dalıp kalıyor Seni bekliyorum herkes biliyor Çobanlar durmadan, kaval çalıyor Sürü su içmiyor, sen gelmeyince Çekilmiyor ayrılığın acısı Bitip tükenmiyor yürek sancısı Şu gönül bahçemde sevda goncası Bir türlü açmıyor sen gelmeyince alıntı
![]() |
#2648 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 548
![]() |
![]() Sen mutlu ol yeter *****
Sevgi dolu günlerimde sen tatlı bir anısın Sen umut ağacımın yaprağısın dalısın Bir tatlı tebessümü çok görme ne olursun Biz uzaktan uzağa görüşünce gül yeter Gönlümde ki sırça köşk hala senin içindir Aşkınla beslenirim inan bunca senedir Senden umudu kesmek asla mümkün değildir Yetişebilirsen son nefeste gel yeter Her arzun bir fermandır iste boyun bükerim Dünya gözümde değil,yalnız seni isterim Her saat, her saniye,kırsan yine severim Ömür boyunca seni sevdiğimi bil yeter Beni bilenler diyor bu bir sevda şaşkını Yaşamama bir amaç edinmişim aşkını Ne buseni isterim,ne sıcak ilişkini Ben önemli değilim,tek sen mutlu ol yeter alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2649 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alışamadı Kaç yıl geçti hala sayıklar seni, Sözüm sensizliğe alışamadı, Kızarım her zaman dinlemez beni, Özüm sensizliğe alışamadı. Senden başkasını anmıyor dilim, Yoruldu kalkmıyor yerinden elim, Hazandan çok önce kurudu gülüm,, Yazım sensizliğe alışamadı. Sineye çekipte demedim kader, Beni sensiz koyup eyledin heder, Umutlarım acı, hevesim keder, Hazım sensizliğe alışamadı. Özlemden gögsüme saplandı kama, Yırtılmış yüreğe olmuyor yama, Zamanla alışır dediler ama, Yüzüm sensizliğe alışamadı. Neden ahraz ettin bana dilini? Bilmez misin sensiz gurbet halini? Geleceksin diye gözler yolunu, Gözüm sensizliğe alışamadı, Yokluğunu çeke çeke yoruldum, Kader seni aldı, aşka darıldım, Sen gittin gideli derde sarıldım, Sızım sensizliğe alışamadı. Siyahi, anladım sensiz olmuyor, Yokluğunda kalbim neşe bulmuyor, Sen gittin gideli küstü çalmıyor, Sazım sensizliğe alışamadı. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2650 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sen mutlu olacakmısın *****
O ince belini yabancı kollar Sarınca sen mutlu olacak mısın Göğsün de açan gülleri eller Derince sen mutlu olacak mısın Aklıselim düşün doğruyu ara Gittiğin de gurbet denen diyara Muhabbette başkasıyla bahara Erince sen mutlu olacak mısın Sakın ha deme ki başka yar ara Gidersen yaşantım girecek zora Nail olmaz murat, benle mezara Girince sen mutlu olacak mısın Nasıl anlatırım sensiz bir hali Sensiz yaşayamam hiçbir vebali Olurum perişan sarhoş bir deli Görünce sen mutlu olacak mısın Ölümüne seviyorum ben seni Nasıl terk edip de gidersin beni İçi aşkın ile dolu kalbimi Kırınca sen mutlu olacak mısın Nere gidersen git ben de gelirim Canımı istesen benden veririm Bir gün postacıdan ölüm haberim Alınca sen mutlu olacak mısın Vicdanın da sızı olmayacak mı Anılardan eser kalmayacak mı İhanet edenler ölmeyecek mi Sorunca sen mutlu olacak mısın Ayrılık bağrımda onulmaz yara Tahammül edemem yalnızlıklara En sonun da ben yolumu dağlara Vurunca sen mutlu olacak mısın alıntı
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |