|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sarikanarya58 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2014 20:43
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
Bu haberin yapılış amacı belki çok kimse için ilgisiz, alakasız olabilir ( benim içinde öyle) ama Türkiye'de bazı şeylerin artık değişmeye başladığını göstermesi açısından ,güzel bir gelişme diye düşünüyorum.....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sarikanarya58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskiden Padisah fermani okunurken tellal cagirirmis ya. atamalara da bir tellal mi cagirtmak gerek. Ses getirsin ki herkesin haberi olsun dimi ama. ![]() Millete malzeme gerek, dedikodu icin. ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toplum olarak sanki hiç tayın için adam arayıp torpil bulmaya çalışmamışız, sanki felanın bir tanıdığı var dememişiz, sanki devreye birilerini hiç sokmamışız gibi bir ortam oluşmuş, eski tas eski hamam aynen devam. Neyi tartışıyoruzki.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Alıntı:
Size katılmıyorum hadi siz avrupadasınız olayları bire bir yaşamıyorsunuz.Bu iktidarın sivasımız üzerinde oynadığı oyunları görmeyecek kadar iyi niyetli bazı arkadaşlarımız var.Bu iktidar döneminde çok uzağa değil yakın gecmişimize baktığımızda,kapanan iş yerlerimiz,bölge müdürlüklerimizin sayısı,onlarca.Şimdi sıra MTA'YA geldi.Önce müdürü atar arkasından MTA bölge müdürlüğünü sivastan alır.Başka bir şehre verir.Bir çok insanımız işsiz kalır.Burada partizanlık yapan genc arkadaşları hoş görüyle karşılıyorum.Nedenine gelince henüz baba parasıyla geciniyorlar.Veya işe güce ihtiyacları yok.Her zaman yazıyorum yine yazmadan gecemeyeceğim Bu ülkede takım tutar gibi parti tuttuğumuz sürece bir arpa boyu yol alamayız
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1839
![]() |
yahu kardeşim adam işini iyi yapıyorsa bırakın yapsın ne üzüyosunuz kendinizi be bu dünyaya birdahamı geleceksiniz herşeye canınızı sıkıyorsunuz galiba derdiniz yok dert arıyosunuz alın bir tavla oynayın canınız sıkılmaz.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|