![]() |
#2761 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1309
![]() |
![]() ATEŞE ATTIN KENDİNİ ****
Neden bu vefasızlık, sebebi ne zulmünün Bana elveda demeden, arkanı döndün de gittin Seni anmakla geçecek, geri kalanı ömrümün Kalbimin derinliğine, sevdanı gömdün de gittin Hani seviyordun beni,şen şakrak gülüyordun Söylerken bu sözleri, çok mutluyum diyordun Söylediklerin yalanmış,habersizce gidiyordun Havalanan ilk uçağa, koşarak bindin de gittin Kursağımda kaldı heves, koklamadım nefesini Gitme diye bağırdıkça,duymazdan geldin sesimi Telefonu kapatmışsın,söylemedin adresini Arayıp bulmasın diye saklandın sindin de gittin Beni terk etmen uğruna,hakkımda neler dediler Hangi tür yalanlar ile kalbine nasıl girdiler Kimler çeldi ki,aklını,sana ne sözler verdiler Sen o yalan vaatlere inandın kandın da gittin Yandığımı bile bile,dumanımı seyrederek Ben burada kaldım amma. senle gitti seven yürek Mutsuz ağlıyor dediler,çeksin dedim neme gerek Ateşe attın kendini, kül olup yandın da gittin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2762 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AŞIK SEFİL Şuan
![]() Son Aktivite: 09.03.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 863
![]() |
![]() ÇOCUKLARIMA NASİHAT
besmeleyle başla güne dönüp ardını bakma düne pişman olup dövme sine yavrum size nasıyhatım alın teri hep tatlıdır bereketi içinde saklıdır yemesi bile çok farklıdır yavrum size nasıyhatım namiharama dönüp bakma kimselere nifak sokma gösterişle ziynet takma yavrum size nasıyhatım dünya niğmeti çoktan çok aç gözlü olma ol gözü tok yetim görürsen ona iyi bak yavrum size nasıyhatım meyil köprüsünden geçme muhanetin suyun içme sofrada yemek seçme yavrum size nasıyhatım büyüğünden önde gitme ahgam kesip yalan atma dostunu sakın ele satma yavrum size nasıyhatım yoldaşınla güzel geçin arkadaşınızı iyi seçin kötülükten uzak kaçın yavrum size nasıyhatım aşık sefil yazak çok şey ALLAHIN verdiği emre uy sakın öğrenme kötü huy yavrum size nasıyhatım |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2763 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ece4858 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 20:18
Tecrübe Puanı: 814
![]() |
![]() Alıntı:
anam nasıyhatın benim başımla okudum dizelerini gözde yaşımla helal kazancım ekmek aşımla yerken dualarım sizedir anam |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı ece4858'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2764 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 827
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2765 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2766 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3346
![]() |
![]() hoş geldin kızım işte annenin şiirleri
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2767 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bile bile sev beni *
Kalksın aramızdan artık şu perde Mana arayalım bakam gözlerde Buluşalım konuşalım bir yede Tanışalım bile, bile sev beni Yanlış karar son pişmanlık olmasın Pişmanlıklar bizde saç baş yolmasın Güven bana güvensizlik kalmasın Aşkta huzur bula, bula sev beni Araştır sor sülalene soyuna Kararı kendin ver gelme oyuna Sıcacık sevgiyle sarıl boynuma Saçlarına dola, dola sev beni Anlı şanlı olsun yar düğünümüz Sevinçle huzurla geçsin ömrümüz Kahkahalar ile dolsun günümüz Neşe dolu gül, güle sev beni Sen istersen ben sırdaşın olurum Sen çağırsan ben her yere gelirim Mutluluğun formülünü bulurum Hayattan tat ala, ala sev beni Gönül kafesinde kuşun olayım Özelin de ben sırdaşın olayım Mutluluktan gözde yaşın olayım Al mendili sile, sile sev beni alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2768 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aşk Çiçeğim
Yollarımız ayrı olsada Kalbimiz hasretle yansada Bir gün kavuşuruz vuslata Merak etme sen merak etme Bahar gelir leylaklar açar Kuşlar yine semada uçar Sen yeterki yanımda ol yâr Daha gidecek yolumuz var Kara bulutlar dolaşmasın Sevdamıza dolu yağmasın Yeşil gözlerin ağlamasın Sen olmazsan güneş doğmasın Gönlümde solmayan bir gülsün Meleğe benzer yârim yüzün Gözlerimden gitmez gülüşün Aşk çiçeğim benim ömrümsün
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2769 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 548
![]() |
![]() İKİYÜZLÜ İNSANLAR ***
Ruhum hicranla dolu, yine özdeyim bugün Gün doğmuyor ufukta, karanlıktayım bugün Sahtekar dünya değil, yaşayan kullar bence… İkiyüzlü insanlar, her tarafta binlerce. Dilde, ahkam kesmede ne hünerli bilseniz Kaç mazlumu ağlattı… Gözyaşını silseniz. Ayıp eder her zaman, utanmıyor ki densiz.. Aslında bu şiirde onu anlatmam yersiz… Her insanın yanında, vardır böyle tilkiler Uyanıktır her daim… şeytanlar bile ürker. Dış yüzleri pek parlak, cilalıdır cilalı Kalp gözüyle bakınca, görünür katranı Ey ALLAH’ım büyüksün, senden korkmayan nice… Bir hesap günün vardır, bilirim ki pek yüce Yüzü başka, özü başka ikiyüzlü bu kullar… Hesap günü gelince, olur mazlum kuzular. Bilmezler ki eskisi, değil hesap ters döndü… Parlayan ışıkları bu mizanda hep söndü. Mazlumların ahları, çıkacak bir bir elbet… Sabret güzel kardeşim, sabret de o gün seyret
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2770 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1043
![]() |
![]() Ben bir şair olsaydım eğer, cümle cümle vururdum seni.. Her noktasında dururdu kalbin !.. Ben bir şair olsaydım eğer.. Öyle bir şiir yazardım ki sana.. Harflerine asardın kendini !..
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |