|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() SitemkarAşık Şuan
![]() Son Aktivite: 15.05.2012 09:39
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
![]() YAZAMIYORUM
Ne zaman kalemi alsam elime Gün görmemiş cümle düşer dilime Ezelden dargınım ben bu halime Bu kötü talihi bozamıyorum Başımdaki sevda biri bin yerden Ne benden vazgeçti nede bu serden İntikam alırken bu cümlelerden Bana benden diye kızamıyorum Kozmopolit duygu karma karışık Kim kiminle küskün kimle barışık Bekledim kaç gece yanmadı ışık Ben kendi kabrimi kazamıyorum Nedendir bu çile Yârab bu neden Bir hatamı yaptım sen istemeden Bu aşk mı ateş mi dumansız tüten Ben bu kördüğümü çözemiyorum Bir gün diyecekler er kişi niyet Sorana dersinki ödedi diyet Sende kalsın ruhum al hediye et İsmini söyleyip yazamıyorum Kim bilir ne günah sevapları var Can deyip ALİM’e olmadı ki yar Onun sayesinde kalbim ateş,nar Daha çok söyleyip üzemiyorum 20.10.2010 Çarşamba Saat:14:38 Bekir Alim Not. Sesli şiir MP3 video slayt çalışmalarımı aşagıdaki linkten dinliyebilirsiniz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yazarak bu gruba daha hızlı ulaşabilirsiniz
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.07.2014 05:38
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
![]() Hoş geldiniz üstad,
Yüreğinize kaleminize sağlık...
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3351
![]() |
![]() YALAN DÜNYA
aha geldim gidiyorum hoşça kal yalan dünya cana feryat ediyorum işin gücün plan dünya senden murat alan varmı sözlerimde yalan varmı sana gelip gülen varmı tükenmıyor hilen dünya ölüm gerçek sense yalan varmı sende bakiy kalan ömrümüzü ettin talan bitmiyor hiç çilen dünya diyarim gafletten uyan odur seni derde koyan kimi atlı kimi yayan varmı bunu bilen dünya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1806
![]() |
![]() sivasımı bu kadar güzel anlatan sitemkar aşık ve akçamağralı kardeşlerim çok teşekkür ederim diğer aşık kardeşleriminde sizlerinde elinize yüreğinize sağlık allah ömrünüzü uzun ve sağlıklı etsinki sizde böyle güzel şiirler yazın bizlere
osman baba aşık aydın aşık mansur sitemkar aşık akçamağaralı sivaburs siyahı bilal arif bey kardelen murat tuğrul sefil anam ecem4858 goramaz erhan58 ve diğer aklıma gelmeyen aşıklar hepinize teşekkür ediyorum vaarolun. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|