Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bu diziler dinden eder... - Sayfa 9 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.02.2010, 10:56   #81
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bu diziler dinden eder...

Şahan'dan büyük terbiyesizlik

Şahan Gökbakar gerçekten de Recep İvedik olduğunu ispatladı. Galada bir kadın muhabire öyle bir cevap verdi ki..

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan Recep İvedik'in galasında gözden kaçan skandal.
Galada görevli gazeteci kızlardan biri Şahan'a izdihamdan yakınıyor ve "Bir daha gala yapmamanızı rica ediyoruz" diyor.
Şahan Gökbakar Recep İvedik olduğunu hatırlayarak "Sana özel bir gösterim yapacağım... Ama film değil; sana başka bir şey göstereceğim. Sana özel" diye cevap veriyor.
Utandıran sözlere başta sevgilisi Merve Sevi olmak üzere herkes kahkahalarla katılıyor.

Buyrun beyler,hanımefendiler.Küfür ede ede milyon dolarları cebe indiren adamı görün.Recep İvedik deyip,komikim deyip,millete dümdüz sövmekten başka hiç bir şey yapmayan adama bakın!Ne diyeyim! Fırsatı buldun mu yolacaksın demek ki!
Alt 13.02.2010, 11:17   #82
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

şu adamın adı bile yetiyor siteyi berbaat etmeye desem size yeterlidir umarım izdivaçprogramları yemek programları rüya tabir edenler burçlarla yorum yapanlar tarot falı bakanlar ikide bir yapılan saçma sapan yarışmalar dizileri hiç yazmıyorum çünkü o kadar bıktımki gerek görmüyorum allah sonumuzu hayra götürsün diyorum ve küçük çocukları olanlar televizyon yerine çiz dvd veya sd.alıp izletin çocuklarınıza ben torunlarıma ve yeğenlerime öyle yapıyorum.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ayten58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.02.2010, 17:29   #83
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Bu Şahan Gökbakarı( Recep İvedik ) nedense hiç sevmedim sevmeyide düşünmüyorum.
Alt 24.02.2010, 15:58   #84
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 799 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Necip Fazil in dedigi gibi ; Oluklar cift, birinden nur akar digerinden kir.

Gecen Ramazanda Star´da HZ Yusuf (s) in dizisi vardi, hic izliyememistim...
Simdi Kanal 7 de tekrar yayinlaniyor,ilk bölümü yine kacirinca internet den izledim okadar güzel ki ...
Dizi de Hazreti Yusuf'un doğumundan genclik yillarına kadar gecen hayatini anlatiyor. Dizide, Kur'an'da anlatilan kardeslerinin hasedi, köle diye satilisi, Züleyha'nın aski, hapse düsmesi ve nihayet Mısıra vali olması ve sonrası konu ediliyor.

Belki izleyen olur,etkilenmemek elde degil.
Alt 24.02.2010, 16:21   #85
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1023 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Silah zoruyla mı izletiyorlar kumandaya basarsın değiştirirsin yok din elden gidiyor peki ya tam tersini izleyince ne oluyor ?
Alt 05.01.2011, 17:38   #86
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 799 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Osmanlı tarihinin en şanlı döneminin çarpıtıldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisine karşı tepkisiz kalmayalım..

Osmanlı ve saray denince aklına sadece müstehcen cariye hikayeleri gelenlerin reyting uğruna tarihi istismar etmelerinin yeni bir örneği 'Muhteşem Yüzyıl' Show tv de yayına girmek üzeredir...

Osmanlı tarihinin en muhteşem dönemi, anlı şanlı 46 yıl dünyaya hükmetmiş 'Muhteşem Süleyman' ismi ile tarihe geçmiş bir padişahın, kadın düşkünü olarak anılması fevkalade çirkin ve yanlıştır...

Muhteşem Yüzyılın, Muhteşem Süleyman'ın şerefli tarihi, harem de ki kızların hepsinin padişahın koynuna girmek için hazırlandığı iç gıcıklayıcı müstehcen sahnelerle anlatmak, nasıl bir anlayıştır, üzerinde düşünmek gerek…

Dizinin senaristi Meral Okay, diziyi anlattığı bir televizyon programında:

“Bildiğimiz resmi tarihin dışında da bir tarih var tabii ki… Belgelerle ortaya çıkan, daha asık yüzlü bir tarih… Ama öbür tarafta o tarihi yapan, o tarihi şekillendiren insanların bir de kendi hayatları, kimlikleri var” diyor…

Yani her önüne gelenin kendi hayatı algılayışına, kendi dünya görüşüne, kimliğine, ahlaki yapısına göre tarihi şekillendirdiğini gayet açık bir dille ifade ederken, dizinin senaryosunu yazarken de kendi dünya görüşünü, tarihi şahsiyetlere nasıl bir rahatlıkla giydirdiğini bir anlamda ifade ve itiraf ediyor…

Tarihi erkekler yazdığı için, erkeklerle ilgili daha fazla şey bilindiğini vurgulayan Okay, haremin kapalı bir kapalı kutu olduğunu belirterek; harem ancak oryantalistlerin ‘olsa olsa böyledir’ diyerek yazdıkları bir şey olduğunu röportajında ifade etmiş. Tanıtımları izlediğinizde de Okay’ın haremi, padişahın emrinde vur patlasın çal oynasın, her gece bir cariye ile bir umumhane gibi anlatmayı seçtiğini görüyoruz.

‘Muhteşem Yüzyıl’ ın muhteşem bir pervasızlık ve fütursuzluk içinde saygısız anlatımı, adeta çobansız bir sürüye karşı buyurgan, ben yaptım oldu rahatlığı, nereye kadar doğrusu merak ediyoruz.

Bir dizide Kanuni Sultan Süleyman anlatılacaksa vurgu neden onun herkesi hayran bırakacak entelektüel kişiliğine, seferlerine, zaferlerine, insanlık tarihinin medeniyet seviyesini nasıl yükselttiğine değil de koca cihan padişahının devşirme bir kadının elinde nasıl madara olduğu vurgusu yakıştırılır ve yapıştırılır. Bir erkeğin padişah da olsa, eşine duyduğu aşk neticede, muhteremdir, güzeldir, saygı gerektiren bir durumdur, peki ama niçin, neden, bu kadar müptezel bir dille anlatılır…

Aklı selim ve insaf duygusu ile bir gerçek tarihe bakın, bir de dizideki erotik-müstehcen sahnelere bakın, bu gözü dönmüş, haddi aşmış anlatım, bu kadar zaman sonra dahi olsa Osmanlıya karşı batılı zihnin hazımsızlığıdır sadece... Bir İslam Halifesinin, bu kadar seçkin, nitelikli ve başarılı olmasına tahammül edemeyenler, çamur at izi kalsın basitliği içinde, yaşadığı aşkı mümkün olduğu kadar çirkinleştirme yolunu seçmiştir.

Hükümdarlığı boyunca ortaya koyduğu adalet, kanun ve nizama karşılık tarihte ‘Kanuni’ ünvanı ile anılmış ‘Muhibbi’ mahlası ile yazdığı 3500 şiirlik divanı olan, mektuplarını “Bende-i Hûdâ, Süleyman-ı bî-riya” diye imzalayan mümtaz özel bir şahsiyettir söz konusu olan… Devrin Şeyhülislamı, aynı zamanda yakın dostu, Ebussuud Efendiye yazdığı bir mektubunda:

“Halde haldaşum, sinde sindaşum, ahiret karındaşum, tarik-i Hak’ da yoldaşım Molla Ebussuud Hazretlerine duâ-i iblağından sonra nedür halinüz ve nicedür mizac-ı lazımü’l-imtizacınız” içten mütevazi ifadeleri ile anılmış, tanınmıştır.

Bir yanda Şeyhül İslam Ebussuud, bir yanda Mimar Sinan ve şaheserleri ile tarihe iz bırakmış, insanlığın hayranlığını kazanmış, bir padişahı meziyetleri ve güzellikleri ile anlatmak için, elbette sizin de bir donanım ve alt yapı sahibi olmanız gerekirdi. Ama senaryoyu yazan Meral Okay, Muhibbinin şiirlerine yer verirken birçoğunu anlayamadığı için olsa gerek, bazılarını duruma göre kendisinin uydurduğunu söyleme rahatlığı içindedir…

Hayatı sadece müstehcenlik ve ahlaksızlık üzerine kurulu sananların hazırladığı bu dizinin yayını durdurulmalı ya da mahrem sahneler çıkarılmalıdır... Osmanlı yarı çıplak raks eden cariyelerle değil, dünya medeniyetine yaptığı hizmetlerle anılmalıdır...

Okuyucuları ve diziyi izleyen aklı selim ve insaf sahibi herkesi, radyo ve televizyon kurumunu göreve çağırıyoruz…

Handan Özduygu
HaberKültür.Net

Tanitimi ni gördüm,rezalet ya...
Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Siyahnur'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2011, 17:57   #87
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Show TV diyeceksin sonra temiz,güzel kelimelerini kullanacaksın.Olmaz,hayatta yanyana gelmez!Onlar sömüreceği şeyi çok iyi biliyorlar!Bizim millet değil mi Aşk-Memnu'yu salya sümük seyreden,Yaprak Dökümü'nde iki ton göz yaşı döken,Şahan'ın küfürlerine yerlere yatarak gülen...Neyse!
Alt 05.01.2011, 22:46   #88
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 775 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

LaEdri Asıl Şikayet edilecek Dizi bu Tarihimizi kötülüyor Ecdadımızı karalıyor yalan yanlış bilgilerle
Alt 05.01.2011, 22:52   #89
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 826 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

show tv de bir dizi varmış adını bilmiyorum kanuni sultan süleyman hakkında çok saçma ve konusu haremde geçen bir dizi çekmişler.oysa ki ecdadımızın zirvede odluğu zmanı böyle anlatan diziyi kınıyorum ve rtüke de şikayet ettim.SİZİDE ŞİKAYETE DAVET EDİYORUM.
Alt 05.01.2011, 23:24   #90
şarkışla 58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

şarkışla 58 Şuan şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2013 07:27

Tecrübe Puanı: 0 şarkışla 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben birşeyi anlamıyorum bu adamın filmleri milyonluk gişe rekorları kırdı.Ayrıca o kadar tuttu ki en son 3 mü 4 mü çekildi.Bazılarını tenzi ederim ancak adam tutuluyor izleniyor yani.Demek ki ben ve benim gibi şikayetçiler azınlıktayız.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)