|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#15 |
Yeni Yiğido
![]() ahmetcelik Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2013 18:28
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Burak senin bu kadar genc oldugunu ve bu sitede zaman gecirdigin icin tebrik ederim adayliga gelince önce projelerinle bizi ikna etmen lagzim.
benden sana bir iki tavsiye bir proje yapmak isityorsan ilk önce senaryolar tasarlaman lagzim bu senaryolarin artilarini ve eksilerini tesbit etmen lagzim sonra bu senaryolardan bir proje ortaya cikar. Bunlari ancak sen dosya olarak belediyeye sunabilirsin güzel bir fikir. Adam Kayseriliden akil alacagina veya elemanlarini türkiyenin baska illerine gönderecegine bizden alsin eger kendileri neyin iyi neyin kötü oldugunu bilmiyorlar ise veya neye gerek var neye gerek yok. HA belki günü birlik belediye baskanligi konusun da ona buna danisiyorlar ise o baska. Kendi agzindan duydum. Ben bunu duyunca üzüldüm pes vallahi, ya hangi cagda yasiyoruz benim bildigim ILETISIM CAGI bu ne demek, senin elemanlarin türkiye yi adim adim gezip baska belediyelerden proje kopyalamsina gerek yok. Belediye yi tadilat etdirdi güzel oldu ama bir de Belediyenin birimlerini yenilese hani bizim Sehircimiz neden Sivasin bir Sehir Planlama Ofisi yok, Sayin Sami Aydi kendisi Mimar bunu arka plana atdi isin özüyle hic ilgilenmedi, Parti Merkezinden gelen direktiflere uyarak Isiklandirma ile yesil alan ile su ile park bahce ile tarihi eserleri boyamak ile dönemi gecirdi. Büyük Is yok neden? Parti Merkezinden gelen direktifler öyle idi Sözde yer altinda calisildi dedi yer altindan sular fiskiriyor, borular patliyor. Neden cünkü borularin ebatini kim hesap etdi kimse. Sivas Sehir Merkezine yagan Yagmuru hic hesap etdilermi bir yagmur suyu haritasi varmi Sivasin? 1 saat icinde bir metre kareye kac litre yagmur suyu dökülüyor, bunu analiz eden oldumu, bunu aylara yillara döken oldumu? Sivasin en yagisli ayi hangi ay bunu bilen bir baskan varmi? En yagisli yili hangisi oldu bilen Belediye elemanlari varmi? Bu yagan yagmuru kac metrekare alanda toplanip mevcut yagmur suyu kanalina katiliyor bunu hesab eden varmi? Bu yagmur sulari baska borular ile birlestigi noktada kac metreküp yagmur suyu tasiyabilir bunun hesabini yapan varmi, yagmur suyu ve icme suyu yerin altinda nasil dösenir bunu bilen varmi( Cünkü Sivas da Icme Suyuna yagmur veya Lagam sulari karisdigini medya dan duydum bunun sebebi yerin altinda yapilan calisma bastan savma oldugu icin. SAMI BEY ÖDEVINI iyi yapmadi bana öyle geliyor. Belki bilmiyeniniz vardir onun icin almanya dan Bayern eyaletinden bir örnek link ekleyim buna benzer binlerce hatda onbinlerce sayfa var [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Uzun lafin kisasi acaba hak etdigimiz gibi yönetiliyoruz? Yoksa sivas halki bir gün uyanacakmi, kendi menfaatlerimizden vaz gecip ne zaman ortak menfaatlerimize yönelecegiz. Birgün gec kalmis oluruz o zaman iste felaket olur. telafisi daha zor olur. Sivas in Cöp, Hava, trafik, Sanayi, Ekonomi konularina hic deginmedim. Allah dan Anasayfa da bir baslik gözüme carpti Cöple alakali. Böyle haberlere yer verilmeli cünkü Cevremizi ne kadar dogal e yakin bir sekilde tutarsak o kadar bizim gelecek nesillerimiz icin faydali olacak. Sirasi gelmisken Sivas TEMA Vakfini burdan tebrik etmek istiyorum güzel calismalari var ama daha cok daha fazlasina ihtiyacimiz var. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|