![]() |
#51 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1527
![]() |
![]() Alıntı:
ecevit hükümetinin yerel yönetim bakanı mahmut özdemir olmasaydı olacak yazının bütünlüğü bozulduğu için düzeltme gereği duydum özür dileyerek saygılar sunuyorm sayın altuntaş |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#52 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() tavarih Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2014 12:21
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
![]() Alıntı:
Ha genel siyaseti konuşacak olursak hiç kusura bakma bu ülke CHP'den çektiği kadar hiçbirşeyden çekmemiştir. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tavarih'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#53 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1216
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Google'a Rahmi Günay yazınca sadece ilk sayfada çıkanlar şunlar yani detaylı bir arama yapmadan: "Kale'nin Park haline getirilmesi, Ethembey Parkı, Belediye Oteli, Düğün Salo*nu bulunan binaların yapılması, perakendeci hali, Toptancı hali yapılması, mezbahanın kurulması" ama yetersiz ise detaylı olarakta araştırır yazarım... CHP'nin iktidarı döneminde halka çektirilen ne vardır? Şimdi yağ, benzin bulunmamasından bahsedeceksiniz biliyorum ama o dönemde en azından ABD'ye böylesine bağımlı değildik ki eğer bir iktidara emperyalist ülkeler baskı yapıyor, ambargo uyguluyorsa o iktidar bana göre iyidir, milli iktidardır...Kısacası bolluk içerisinde askerlerimizin kafasına çuval geçirilen dönemleri yaşayacağıma Küba gibi, başımda bol yıldızlı bayrakla sözde demokratik yaşayacağıma da İran gibi olurum daha iyi...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#54 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#55 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Gelelim Küba'ya, İran'a... Ben bunu çok içtenlikle söylüyorum, burada önceden söyledim mi bilmem ama çok ortamda bunu söyledim, öncelikle insanlar garipsiyor ama ciddiyim... Tabii ki önceliğim adam gibi Laikliğin olduğu Türkiye Cumhuriyetinde kendi Ay Yıldızlı bayrağımız altında yaşamaktır ama bana 2 ihtimal verseler deseler ki Amerikan Sömürgesi, Amerikan Mandası mı yoksa Tam Bağımsız ama şeriat olan bir Türkiye mi? İkincisini tercih ederim... Ama bastırarak söylüyorum 2 tercihli bir soruda bu cevabı veririm...
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#56 |
Usta Yiğido
![]() Tabii Rahmi Günay'ın hangi 27 Başkanlık yaptığı da önemli, hep söyleriz de bu 27 hangi yıllar arası?
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#57 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() morduman Şuan
![]() Son Aktivite: 13.11.2011 14:57
Tecrübe Puanı: 547
![]() |
![]() kültür bakanı söyledi bügün, trabzon ve erzuruma edebiyat müzesi kurulacakmış,bizim neyimiz eksik bizde kurduralım,kültürün k sinin olmadığı erzurum ve trabzon edebiyat müzesi kuruyorsa bizde kurmalıyız.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() tavarih Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2014 12:21
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
![]() Alıntı:
Açık söylemek gerekirse Sivas'ta Süleyman Çanka dönemine kadar adam akıllı hiçbir çalışma olmamıştır. Hep övünüyoruz zamanında Türkiye'nin 9. büyük vilayetiydik diye. Chp hakimiyetiyle geçen bu 27 yıl süresince 9. iken kaçıncı sıraya gelmişiz bir zahmet bunu da yazarsanız seviniriz. ![]() Yani kısaca partilere bağlanıp gerçekleri görmemektense ortada durup objektif olabilmek memleket için daha iyi olur diye düşünüyorum, vesselam.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Ahmet Durakoğlu
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#60 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1527
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|