Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.01.2011, 19:37   #51
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1527 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili kardeşim tespitlerinize katılmamak mümkün değil.Gel görki takım tutar gibi parti tutan zihniyete bütün bu gecmişi anlatmak çok zor.l977'de ecevit hükümetinin yerel yönetim bakanı mahmut özdemir aracılığıyla sivasımıza yaptığı yardımları bende yaşım itibarıyla çok iyi biliyorum o yıllarda sivasımıza inanılmaz yardımlar yapılmıştı hatta yine yerel yönetim bakanı mahmut özdemirin sayesinde cevre illeri (yozgat,tokat,amasya,erzincan) Kızılırmak belediyeler birliği adı altında sivasa bağlamışlardı rahmetli ecevitin ve yerel yönetim bakanı sivas millet vekili mahmut özdemir mekanları cennet olsun yaptıklarını sivas halkı asla unutmamıştır her zaman rahmet ve minnetle anıyorum
kiymet bilene yapılan hizmetleri takdir edene can kurban yapılan alıntıda
ecevit hükümetinin yerel yönetim bakanı mahmut özdemir olmasaydı olacak yazının bütünlüğü bozulduğu için düzeltme gereği duydum özür dileyerek saygılar sunuyorm sayın altuntaş
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2011, 17:13   #52
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21

Tecrübe Puanı: 620 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben ne dediğinizi tam olarak anlamadım... 27 yıl değil tam iki katı 54 sene iktidardaydı CHP Sivas'ta ve bunun yaklaşık 30 yılında CHP hükümetteydi 20 yıl kadar tek parti hükümeti 10 yıl kadar da çok partili demokraside hükümetti, DSP'nin 90'ların sonundaki iktidarını da sayarsak 60 yıla yakın süre CHP ve uzantıları Sivas'ta iktidardalardı, şimdi bu 1923-1980 arası yapılan bu yatırımları sayalım ve şimdiki durumlarına bakalım hem yatırım nasıl olurmuş görelim hem de Malik Bey burada olmadığı ve cevap veremediği için sorunuz cevapsız kalmasın...
Hocam sen bana söyle hele Rahmi Günay'ın belediye başkanı olduğu 27 yıl zarfında Sivas'a hangi belediye hizmeti yapılmış acaba ?

Ha genel siyaseti konuşacak olursak hiç kusura bakma bu ülke CHP'den çektiği kadar hiçbirşeyden çekmemiştir.
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tavarih'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2011, 18:54   #53
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1216 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hocam sen bana söyle hele Rahmi Günay'ın belediye başkanı olduğu 27 yıl zarfında Sivas'a hangi belediye hizmeti yapılmış acaba ?

Ha genel siyaseti konuşacak olursak hiç kusura bakma bu ülke CHP'den çektiği kadar hiçbirşeyden çekmemiştir.
Google'a Rahmi Günay yazınca sadece ilk sayfada çıkanlar şunlar yani detaylı bir arama yapmadan: "Kale'nin Park haline getirilmesi, Ethembey Parkı, Belediye Oteli, Düğün Salo*nu bulunan binaların yapılması, perakendeci hali, Toptancı hali yapılması, mezbahanın kurulması" ama yetersiz ise detaylı olarakta araştırır yazarım... CHP'nin iktidarı döneminde halka çektirilen ne vardır? Şimdi yağ, benzin bulunmamasından bahsedeceksiniz biliyorum ama o dönemde en azından ABD'ye böylesine bağımlı değildik ki eğer bir iktidara emperyalist ülkeler baskı yapıyor, ambargo uyguluyorsa o iktidar bana göre iyidir, milli iktidardır...Kısacası bolluk içerisinde askerlerimizin kafasına çuval geçirilen dönemleri yaşayacağıma Küba gibi, başımda bol yıldızlı bayrakla sözde demokratik yaşayacağıma da İran gibi olurum daha iyi...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2011, 22:52   #54
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 761 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Google'a Rahmi Günay yazınca sadece ilk sayfada çıkanlar şunlar yani detaylı bir arama yapmadan: "Kale'nin Park haline getirilmesi, Ethembey Parkı, Belediye Oteli, Düğün Salo*nu bulunan binaların yapılması, perakendeci hali, Toptancı hali yapılması, mezbahanın kurulması" ama yetersiz ise detaylı olarakta araştırır yazarım... CHP'nin iktidarı döneminde halka çektirilen ne vardır? Şimdi yağ, benzin bulunmamasından bahsedeceksiniz biliyorum ama o dönemde en azından ABD'ye böylesine bağımlı değildik ki eğer bir iktidara emperyalist ülkeler baskı yapıyor, ambargo uyguluyorsa o iktidar bana göre iyidir, milli iktidardır...Kısacası bolluk içerisinde askerlerimizin kafasına çuval geçirilen dönemleri yaşayacağıma Küba gibi, başımda bol yıldızlı bayrakla sözde demokratik yaşayacağıma da İran gibi olurum daha iyi...
kardeş 27 yıl dan bahsediyoruz yazdığın şeyler 27 yıl için sencede biraz az değilmi.............yani müsaade ette 27 yılda o kadar şey yapsın..........hem bunu senin ağzından duymak çok ilginç tamam küba gibi olmayı normalde de istersin zaten peki gerçekten iran gibi olmayı tercih edermisin.....bak sonra cayma......... iran diyorum.........şeriat diyorum........iyi düşün:
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2011, 23:44   #55
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1216 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeş 27 yıl dan bahsediyoruz yazdığın şeyler 27 yıl için sencede biraz az değilmi.............yani müsaade ette 27 yılda o kadar şey yapsın..........hem bunu senin ağzından duymak çok ilginç tamam küba gibi olmayı normalde de istersin zaten peki gerçekten iran gibi olmayı tercih edermisin.....bak sonra cayma......... iran diyorum.........şeriat diyorum........iyi düşün:
Rahmi Günay'ın yaptıklarını sadece bir kısmını yani google'a yazınca ilk sayfada çıkanı yazdım özel bir araştırma yazmadım... Demek istediğim arkadaş bana Rahmi Günay ne yaptı diye soracağına bir arama motoruna adını yazsa çıkardı demek istedim ve dedim eğer istersen detaylı araştırırım sen de istersen senin için de araştırırım gardaşım... Ayrıca dönemleri olduğu zaman içerisinde değerlendirmek gerekli... Yani Türkiye'de diğer belediyeler nasıldı da Rahmi Günay başarısızdı? Buna da bakmak gerekmez mi? Bence gerekli...

Gelelim Küba'ya, İran'a... Ben bunu çok içtenlikle söylüyorum, burada önceden söyledim mi bilmem ama çok ortamda bunu söyledim, öncelikle insanlar garipsiyor ama ciddiyim... Tabii ki önceliğim adam gibi Laikliğin olduğu Türkiye Cumhuriyetinde kendi Ay Yıldızlı bayrağımız altında yaşamaktır ama bana 2 ihtimal verseler deseler ki Amerikan Sömürgesi, Amerikan Mandası mı yoksa Tam Bağımsız ama şeriat olan bir Türkiye mi? İkincisini tercih ederim... Ama bastırarak söylüyorum 2 tercihli bir soruda bu cevabı veririm...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2011, 00:33   #56
Kibrisli
Usta Yiğido

Tabii Rahmi Günay'ın hangi 27 Başkanlık yaptığı da önemli, hep söyleriz de bu 27 hangi yıllar arası?

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2011, 01:10   #57
morduman
Yeni Yiğido
NO AVATAR

morduman Şuan morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 14:57

Tecrübe Puanı: 547 morduman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kültür bakanı söyledi bügün, trabzon ve erzuruma edebiyat müzesi kurulacakmış,bizim neyimiz eksik bizde kurduralım,kültürün k sinin olmadığı erzurum ve trabzon edebiyat müzesi kuruyorsa bizde kurmalıyız.
morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2011, 12:00   #58
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21

Tecrübe Puanı: 620 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rahmi Günay'ın yaptıklarını sadece bir kısmını yani google'a yazınca ilk sayfada çıkanı yazdım özel bir araştırma yazmadım... Demek istediğim arkadaş bana Rahmi Günay ne yaptı diye soracağına bir arama motoruna adını yazsa çıkardı demek istedim ve dedim eğer istersen detaylı araştırırım sen de istersen senin için de araştırırım gardaşım... Ayrıca dönemleri olduğu zaman içerisinde değerlendirmek gerekli... Yani Türkiye'de diğer belediyeler nasıldı da Rahmi Günay başarısızdı? Buna da bakmak gerekmez mi? Bence gerekli...

Gelelim Küba'ya, İran'a... Ben bunu çok içtenlikle söylüyorum, burada önceden söyledim mi bilmem ama çok ortamda bunu söyledim, öncelikle insanlar garipsiyor ama ciddiyim... Tabii ki önceliğim adam gibi Laikliğin olduğu Türkiye Cumhuriyetinde kendi Ay Yıldızlı bayrağımız altında yaşamaktır ama bana 2 ihtimal verseler deseler ki Amerikan Sömürgesi, Amerikan Mandası mı yoksa Tam Bağımsız ama şeriat olan bir Türkiye mi? İkincisini tercih ederim... Ama bastırarak söylüyorum 2 tercihli bir soruda bu cevabı veririm...
Hocam bana kalırsa sen google'a yazıp ilk sayfadaki sonuçlara bakmaktansa gerçek belgelere ulaşıp bu sonuçları öğrensen daha iyi olur gibime geliyor.

Açık söylemek gerekirse Sivas'ta Süleyman Çanka dönemine kadar adam akıllı hiçbir çalışma olmamıştır.

Hep övünüyoruz zamanında Türkiye'nin 9. büyük vilayetiydik diye.

Chp hakimiyetiyle geçen bu 27 yıl süresince 9. iken kaçıncı sıraya gelmişiz bir zahmet bunu da yazarsanız seviniriz.

Yani kısaca partilere bağlanıp gerçekleri görmemektense ortada durup objektif olabilmek memleket için daha iyi olur diye düşünüyorum, vesselam..
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2011, 13:57   #59
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
Hocam bana kalırsa sen google'a yazıp ilk sayfadaki sonuçlara bakmaktansa gerçek belgelere ulaşıp bu sonuçları öğrensen daha iyi olur gibime geliyor.

Açık söylemek gerekirse Sivas'ta Süleyman Çanka dönemine kadar adam akıllı hiçbir çalışma olmamıştır.

Chp hakimiyetiyle geçen bu 27 yıl süresince 9. iken kaçıncı sıraya gelmişiz bir zahmet bunu da yazarsanız seviniriz.

Yani kısaca partilere bağlanıp gerçekleri görmemektense ortada durup objektif olabilmek memleket için daha iyi olur diye düşünüyorum, vesselam..
Gerçek belgelere nereden ulaşabilirim??? Belediye Başkanlığından mı? Siz hala google'a yazmamışsınız Rahmi Günay diye zira dediğim ilk çıkan site Belediye Başkanlığımızın sitesidir, yani gerçek belgelerdir... Bunun yanında başka şeyler de öğrendim örneğin Rahmi Günay'ın 27 başkanlık yaptığı gerçek olmayabilir çünkü 73'de belediye başkanı değişiyor Orhan Ekemen oluyor, 1963-68 arası da belediye başkanımız Ahmet Durakoğlu, 68-73 arası Rahmi Günay peki ne ara 27 yıl başkanlık yaptı rahmetlik...Yani yapılan yatırımları araştırmakta zor, bu 27 yılın hangi yıllar olduğuna bakalım da araştıralım değil mi? Ama dün şöyle bir bakayım derken Sıcak ÇErmik yatırımlarının da Rahmi Günay döneminde yapıldığını gördüm...
Ahmet Durakoğlu

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2011, 16:41   #60
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1527 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

sevgili tavarih bilmem yaşın kaç ama genç olduğun yaptığın yorumlardan açıkça anlaşılıyor l946 dan 1970'e dek geçen sürede sivaslılar c.h.p.sine oy veriyor diye önce demokrat parti sonrada onun devamı olan a.p.si tarafından nasıl cezalandırıldığını biraz araştırırsan açıkça görürsün o günlerde hiç bir devlet yardımı almayan rahmetli beladiye başkanları sadece emlak vergileri elektirik ve su tahsilatından alınan cuzi bir parayla sivasa hizmet ettiler kendi yorumunda belirttiğin gib c.h.p 1977 de hükümet olur olmaz kabinenin en önemli bakanlığını sivasa verdi o bakanda( mahmut özdemir) sivasa ne kadar değer verdiğini rahmetli süleyman çanka aracılığı ile göstermiş oldu
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)