Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor - Sayfa 14 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.01.2011, 19:19   #131
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor

Arif abi bu duyarlılığını her zaman bekliyoruz senden. Sadece CHP aleyhinde yorumlar yazıldıgı zaman değil.
Alt 30.01.2011, 19:31   #132
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Cley ben hiç bir partinin ne üyesiyim nede çalışmalarına katıldım yada katılıyorum. O konuda rahat olabilirsiniz amacım sitede uslup ve saygı ile hitap edilmesi bu kim hangi kurum olursa olsun farketmez. Aynı duyarlılığı sizlerdende bekliyoruz.
Alt 30.01.2011, 19:34   #133
Cley
Moderator

Ben artık sessiz kalmıycam abi. Millet gelecek burda her türlü hakareti yapacak aşağılamayı yapacak. Yöneticiyiz diye sessiz kalacaz. Yok artık böyle bişey. Ya herkes adam gibi yazacak ya da artık onların anladığı dilden yazacam ben de.
Alt 30.01.2011, 21:06   #134
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 839 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

konudan çok tartışma var nerde siyaset orda tartışma türkiyede siyaset diyince sadece yapanlar değil halk bile tartışıyor kendi partisi için yazık....
Alt 31.01.2011, 12:09   #135
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 788 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kimse Kimsenin Görüşü Hakkında Hakeret etmemeli Her kez aynı görüşte olacak diyede bir şey yok Her kez ayrı görüşü olabilir bunu doğal karşılamak lazım.
Alt 01.02.2011, 18:43   #136
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 744 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben artık sessiz kalmıycam abi. Millet gelecek burda her türlü hakareti yapacak aşağılamayı yapacak. Yöneticiyiz diye sessiz kalacaz. Yok artık böyle bişey. Ya herkes adam gibi yazacak ya da artık onların anladığı dilden yazacam ben de.
Sayın Cley esmiş gürlemiş maşallah...

Şimdi burada ki "herkes adam gibi yazacak"'tan kasıt nedir acaba merak ettim doğrusu.İlla yöneticilerin düşüncesinde olup,onların dedikleri doğrultusunda mı mesajlar yazmamız gerek?
Alt 01.02.2011, 19:17   #137
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 764 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
titizyiğido arkadaşım konuyla ilgili adım geçtiğinden yanıt verme gereği duydum.
Bakın sitemizde herkesin görüş bildirme forumlara yorumda bulunma hakkı vardır, bu yöneticide olsa karşı tarafı rendice etmeden, hakaret etmeden onur kırıcı olmadan karşı tarafı alaya almadan, saldırmadan, saygı sınırları içerisinde medeni bir şekilde eleştiride yapabilir.
Taraf olmaya gelince neye göre taraf? Sizin partinizin bir haberini yada görüşünüzü eleştirince taraflı, ama eleştirmez şakşak yaparsa yanlışları eleştirmezse tarafsızmı olmuş olunuyor? Ben burada bir partinin militanı gibi davranmıyorum, sadece herkesin konuya daha saygılı ve hoş bir uslupta eleştirisini yapmasını istedim bu bir.
İkincisi hangi parti olursa olsun ben yanlışını gördümmü eleştiririm. Size bir örnek verecek olursam, Sizin partiniz 49 yıllığına Suriye sınırında mayınları arazileri temizleme karşılığında İsrail'e verilecekti. Bunu CHP mahkemeye götürdü ve durdurdu. Ve büyük bir yanlıştan dönüldü. CHP yi alkışladık. Şundan kuşkunuz olmasın aynı şeyi CHP iktidarında yapılsa AKP de aynı tutumla engellese onuda ayakta alkışlarız, bundan kuşkunuz olmasın.
Doğru tektir iki tane doğru olmayacağına göre. Yanlış bulduğumuz şeylerede doğru diyemeyiz ve bir vatandaş olarak eleştirme hakkımızda var. Bazı şeylere duygusal açıdan bakıp, gönül bağımız var diye bile bilede lades dememeliyiz elbetteki görüşümüzü belirtmeliyiz.
Konuyu farklı yönlere çekme yerine konunun içeriğine göre yorumda bulunalım lütfen.
abi uzatacak bişey yok........burada akp ye yapılan bütün alaycı,hakaret içeren,iftira düzeyinde hatta o partiye oy verenlere yapılan hakaretlerde ben sizin hiçbir müdahalenizi görmedim bilmiyorum belkide yaptınız ben es geçtim ama kendi görüşünüze yapılan küçük bi eleştiride bile hemen uyarı mekanizmanız harekete geçiyo ben bunu sizi dışarıdan takip eden biri olarak söylüyorum..........ben gördüğümü söylüyorum bana göre durum böyle...........sizden aynı hassasiyeti akp ye yapılan aşağılayıcı yorumlardada bekliyorum.....hem biz bu konuyu daha önce sizinle konuşmuştuk necmettin abinin mesajında adım geçtiği için cevap yazma gereği duydum.........
Alt 01.02.2011, 20:28   #138
Cley
Moderator

Oooo Sayın madımak gelmiş. Hoşgeldin madımak sizleri de arar olduk son günlerde Bir de abircan abi gelirse tam süper olur
Alt 01.02.2011, 22:37   #139
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 764 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Oooo Sayın madımak gelmiş. Hoşgeldin madımak sizleri de arar olduk son günlerde Bir de abircan abi gelirse tam süper olur
cley sen tem oto yolu falan mı dedin............
Alt 01.02.2011, 22:48   #140
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1317 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Cley esmiş gürlemiş maşallah...

Şimdi burada ki "herkes adam gibi yazacak"'tan kasıt nedir acaba merak ettim doğrusu.İlla yöneticilerin düşüncesinde olup,onların dedikleri doğrultusunda mı mesajlar yazmamız gerek?
Adam gibi yazmaktan kasıt şu olablir;Tayyip'i sevenleri,Ak PArtiyi sevenleri tuhaf ve çirkin yakıştırmalar yapmamak veya tam tersi..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)