|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim niyetim kimseyi küstürmek veya kovmak degildir
bu bir forumdur gelenler oldugu gibi gidenlerde olacak buna yöneticilerde dahildir ben kendimi kimseden üstün görmüyorum bu yüzden modluktan geri cekilmeyede hazirim gecmiside karistirmiyorum, siteye memleketime o kadar deger vermeseydim olan bitenlerden sonra sitede bir dakka durmazdim sitede hala olmam bu konulari kapatmam ve bazilarinin yaptiklarini söylediklerini hice saymamdandir, sadece herkes kisileri yargilamadan önce kendi gecmisini hatirlasin Alıntı:
kendi isim yanisira burada gönüllü yetkili oldugumu unutmayin ama SIZ sivaslilar.net + sivasspor.com icin haberleri acmayi, düzenlemeyi, yazilan yorumlari okumayi, anasayfadaki gerek fotograf gerek bilgileri güncellemeyi, ss.comdaki fikstürü düzenlemeyi, yeni üyeleri kontrol edip üyeliklerini onaylamayi üstelenecekseniz ben sadece yorum yazmaya varim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|