Cevap: Saldım çayıra mevlam kayıra
ben bunun caresini aklim yettigince soylemek istiyorum ,,cunku bu konudan cok rahatsizim sivasta kural diye bisey taniyan yok, yaya da oyle, suruculerde oyle memlekete geldigimde ilk dikkatimi ceken sey bu trafik kesmekesi oluyor her yil ayni ,,kimsenin kimseye saygisi yok ,,ben avrupada yasiyorum burada insanlarin saygisi olmasa bile korkusu var CEZA odeme korkusu cezalar cok caydirici bu konuda mecburen kuralina uyuyor,,turkiye nin yeni duzenlemelere ihtiyaci oldugunu dusunuyorum arti sehir ici trafik duzenini saglamasi icin trafik polisleri calisma sistemini degistirmesi lazim ,,sivasta sunu gordum cok sacma geldi bana,, polis almis mikrofonu su bu palaka aracini cek felan diye caddede bagiriyor ne bagiriyorsun hatali ise yaz cezayi gonder evine bak nasil oluyor kucuk bir ornek belcika da bir yayanin yaya cizgisini kullanmadan karsiya gecmesinin cezasi 40 euro bir aracin yaya ya yol vermemesi 55 euro istersen uyma ,,, birde su konudan rahatsizim yabanci plakayi gorunce artistlik yapanlar sanki bizler turkiyeye gelince bu tiplerin yeri daraliyor,,
|