Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas-Ankara arası uçak seferleri başlıyor - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.05.2011, 13:17   #11
olympos
Yiğido
NO AVATAR

olympos Şuan olympos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.05.2011 10:39

Tecrübe Puanı: 620 olympos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas-Ankara arası uçak seferleri başlıyor

Antalya' dan Sivas' a Ilkbahar ve sonbahar aylari arasindaki zaman diliminde en az karsilikli iki sefer düzenlenmelidir. 12 saatlik karayolunu bir cok sivasli veya turist karayoluyla göze alamiyor. Yaslilar, hastalar ve cocuklar perisan oluyorlar. Bu nedenle de Sivas' a gelmiyorlar. Özellikle genclerin yurtlarina, anne baba ocaklarina 21. yy. kolay sekilde ulasabilmeleri devamli göc veren ilimiz Sivas icin hayirli ve kazancli olacaktir.
Ayni sey Izmir - Sivas icinde gecerlidir.
30 yili askindir Frankfurt' ta yasayan bendeniz, koskoca kültürlere eve sahipligi yapmis Sivas' a, Türkiye' nin turizm baskenti Antalya' dan veya Avrupa' nin en önemli metropollerinden biri olan Frankfurt' tan direk ucamamanin ezikligini yasamaktayim.
Tüm hemsehrilerimi candan selamliyorum...
olympos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı olympos'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2011, 13:38   #12
olympos
Yiğido
NO AVATAR

olympos Şuan olympos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.05.2011 10:39

Tecrübe Puanı: 620 olympos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilkbahar, sonbahar arasi:

Turizmin baskenti Antalya' dan, Izmir' den ve dünyanin en önemli metropollerinden biri olan Frankfurt' tan eskiden büyük kültürlere ev sahipligi yapmis Sivas' imiza direk ucak seferleri baslatilmalidir. Aksi takdirde Sivas' dan diger kentlere yogunlasan göcün önüne gecilemez.

Karayoluyla Sivas' a, Antalya ve Izmir' den 12 saatlik bir yolculuktan sonra varabiliyorsunuz. Yaslilar, hastalar, cocuklarimiz 21. yy. hala bu uzun yolculuklara dayanamiyorlar.
Bu nedenle de bir cok Sivas' li Sivas' a gelmiyor, gelemiyor.

Sivas' in ticari ve kültürel alanda hareketlenmesi ve gelismesi icin mutlaka direk ucuslarla hava ulasiminin saglanmasi gerekmektedir.
Avrupa' da yasayan bir cok Sivas' li bu nedenle yatirimlarini, birikimlerini Izmir, Antalya ve hatta Avrupa'daki sehirlere kaydiriyor.
Sivas' a hava yoluyla ulasim tüm detaylariyla yetkili organlarda, enstütülerde ele alinmali, gereken acilen yapilmalidir

Sivas' in artik kaybetme lüksü yoktur, zaten yeterince kaybetmistir.
...
Bu vesileyle Frankfurt' tan tüm hemsehrilerimi candan selamliyorum.
olympos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı olympos'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2011, 13:51   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
olympos Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Sivas' in ticari ve kültürel alanda hareketlenmesi ve gelismesi icin mutlaka direk ucuslarla hava ulasiminin saglanmasi gerekmektedir.
Avrupa' da yasayan bir cok Sivas' li bu nedenle yatirimlarini, birikimlerini Izmir, Antalya ve hatta Avrupa'daki sehirlere kaydiriyor.
Sivas' a hava yoluyla ulasim tüm detaylariyla yetkili organlarda, enstütülerde ele alinmali, gereken acilen yapilmalidir

Sivas' in artik kaybetme lüksü yoktur, zaten yeterince kaybetmistir.
...
Bu vesileyle Frankfurt' tan tüm hemsehrilerimi candan selamliyorum.
Kesinlikle haklısınız. Sivas artık kaybetmemlidir.
Alt 13.05.2011, 16:06   #14
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50

Tecrübe Puanı: 762 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Antalya İzmir seferlirinide bekliyoruz..
Alt 14.05.2011, 22:21   #15
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 763 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1. Ankara uçuşları 80 kişilik uçaklarla ve fiyatlar değişmez ise 40-45 tl arası bir fiyata olacak.
2. Anadolujet ile bağlantılı bir şekilde Anadolujetin Ankara'dan olan tüm seferlere bağlantı yapılabilecek. (Mesela benim kayınpederim Van'a Ankara'ya kadar otobüsle gidip sonra uçakla gidiyordu, şimdiden Ankara aktarmalı Van biletini almış).
3. Ankara otobüsle 7 saat uçak ile 1 saat, 15 dk öncesine kadar check-in yapabiliyorsunuz.
Şöyle bir hesap yaptım, 15 dk hava alanı 15 dk chek-in, 1 saat uçuş, 15 dk hava alanından çıkış 30 dk Ankara merkez= 2 saat 15 dk. Değer mi size kalmış. Ama dediğim gibi en büyük kazanım Anadolujetin Ankara çıkışlı uçuşlarına ucuz bağlantı imkanı.
4. Pegasus kasımdan itibaren uçuşlarını her güne çıkarıyor.
5. Pegasus Sabiha gökçen çıkışlı tüm Avrupa uçuşlarına bağlantı veriyor ve İstanbul' da bekleme en fazla 2 saat (Kayseri-Sivas Otobüsle 3 saat). Fiyatlar çok uygun. Bence Avrupa'ya direkt haftada bir gün sefer isteneceğine bu imkan daha makul, Avrupa'da yaşayan arkadaşların dikkatini çekerim.
Ayrıca bu pegasus uçuşlarının desteklenmesi ile günde ikiye çıkması sağlanabilinir. Dolayısı ile İstanbul'a sabah erken ve akşam uçma imkanı kazanılmış olur. Sabah git gece dön, otel parası verme.
6. THY'nin Atatürk hava alanına akşam uçuşu çok ilgi görüyor. Demin geldim Sivas'a gece inmek çok hayal gibiydi.
7. Antalya İzmir uçuşları konusunda hava yolu şirketlerinin kafa patlattığını biliyorum, Bu uçuşları yapabilecek tek şirket sunexpress gibi görünüyor, ancak şirketlerde öyle zebille uçak yok, Uçaklar 24 saat hiç durmadan çalışıyor, şirketlerde doluluğu en yüksek olan hatlara uçaklarını kanalize ediyorlar, Sivas'dan Antalya ve İzmir'e tam dolu uçuş sağlayamazsınız, çok ucuz fiyatla belki ama şirketler çok daha fazla fiyata tam dolu uçuşların olduğu hatlara uçaklarını veriyorlar. THY bile akşam uçuşlarını artırmak istiyor ama boşta uçak yok, adamların uçakları hava alanlarında 1-2 saat durup dünyayı dört dönüyor.
8. Elimizdeki uçuşları yeterince kullanmak şu anda ki en büyük hedef olmalı, otobüs yerine bu uçuşları bu rahatlığı, konforu ve hızı kullanmaya devam etmek lazım, bu bir kültür gelişmişliktir diye düşünüyorum. Bu şekilde uçuşları garanti hale gelir her güne çıkar sonra zaten şirketler büyümek isteyeceklerdir o zaman yeni uçuş noktaları gündeme gelecektir.
9. O canım hava alanında gördüğüm bazı şeyler çok can sıkıcı gelen yolcu yerindeki parkeler hep kabarmış, yazık, o nasıl bir park yeri ayarlamasıdır, bide yolu mutlaka tamamlanmalıdır..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.05.2011, 00:34   #16
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 861 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaos size sonuna kadar katılıyorum.önceden seninle baya zıt görüş ayrılıklarına düşmüştük ama bu yorumuna sonuna kadar katılıyorum.
Alt 23.03.2012, 10:04   #17
muRTix
Yeni Yiğido

muRTix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muRTix Şuan muRTix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.03.2012 10:04

Tecrübe Puanı: 0 muRTix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas'a uçak biletlerinizi Aymila Turizm'den satın alabilir ve 2012 yaz tarifelerine göz atabilirsiniz İstasyon cad. maliye karşısı 0346 221 444 1 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
muRTix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)