|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GÖNÜL KALESI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Miladım dolmaya fırsat beklerken Tükenen ömrüne candı gözlerin Yarıma umudum kalmadı derken Hayata döndüğüm an'dı gözlerin Nazarın mıh gibi çakıldığı an Adeta can buldu cananda bu can Bir yanım kesilse sendin damlayan Damarıma giren kandı gözlerin Ne kadeh kaldırdım ne şarap içtim Sarhoş olmak için ben seni seçtim İçtikçe aşkını kendimden geçtim Halimi ayık mı sandı gözlerin Ermez bu zirveye insan hayali Gafil avlananlar bilir bu hali Közden çıkarılmış ekmek misali Aşkı yüreğime bandı gözlerin Ne vahşeti vardı nede çilesi Emsalsizdi bu savaşın hilesi İçten kuşatılmış gönül kalesi Sanki Fatih Sultan Han dı gözlerin C)alinti...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |