![]() |
#17451 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3680
![]() |
![]() ferdi tayfur
boşver diyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17452 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TÜRKÜ
SUNA GELİN Harbutta bir güzel gördüm Zülüfünü tel tel ördüm Al yanakda benler gördüm Goncalaşmış suna gelin Suna gelin,suna gelin Dargınmısın bana gelin Küskünmüsün bana gelin Bu can kurban sana gelin Çaresizlik sardı beni Sevmeseydim keşke seni Öldüreçek bu dert beni Dargınmısın bana gelin.............
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17453 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ferdi tayfur
acılar........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17454 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Ben Biterim Alışsamda dünyanın her kahrına Katlanamam hasretinin narınaNe olursun acı ekme bağrıma Sen gidersen ben biterim sevgilimBir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilimKuşku duymaz iken bir an sevgimden Nasıl çıkarayım içimden Yaralama bu kalbimi derinden Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim
![]() |
#17455 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Nisan Yağmuru Yine nisan yagmurunda ıslanacagım Yine sensiz bulutlarla dertleşecegim Farkında olmadan üşüdügümün Hasret ateşiyle kavrulacagım Benim böyle feryadımı duymuyor musun Sensin benim tek tesellim anlamıyorsun Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim Hayatın çekilmeyen pençesindeyim İstersen sessiz gel haber vermeden Göreceksin beni ben ne haldeyim Belki birgün uzaklardan koşup gelirsin Belki gördügünde beni tanıyamazsın Gücenirim diye sakın düşünme Hayli zaman oldu canım sende haklısın Gelde bitsin dertlerimiz kederlerimiz Gelde gülsün gözlerimiz gönüllerimiz Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim Hayatın çekilmeyen pençesindeyim İstersen sessiz gel haber vermeden Göreceksin beni ben ne haldeyim
![]() |
#17456 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ferdi tayfur
intizar Benzesin gözyaşın bahar seline Erişme inşallah tek emeline Kar yağsın başına bahar gününde Çizgiler belirsin bebek yüzünde Dilerim Allah'tan korkarak yaşa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17457 |
Navigator
![]() Musa Eroglu Ceylan gözlerine kurban oldugum Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum, Tanrı Selamını Almaz Mısınız Mevlam Sizi Süs için Mi Yarattı Siz Gel Demeyince Gelmez Misiniz Gurbete Gidenler Azzığın Alır Kimisi Giderde Kimisi Kalır Kimi Sevap için Kâbeye Varır Kâbe Kapınızda Bilmez Misiniz Sümmaniyim Ben Bu Derdi Niderim Başım Alır Diyar Diyar Giderim Yarın Mahşer Günü Dava Ederim.
![]() |
#17458 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hakan peker
unutamadım seni |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17459 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
#17460 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Nurettin Bay
Gülfidan Bülbül oldum gül dalında ötüştüm Ben seni bir başka sevdim gülfidan Kerem gibi aslım için tutuştum Ben seni bir başka sevdim gülfidan Beni ferhat seni şirin bildiğim Aşkım için yüce dağlar deldiğim Neredesin öğlerinde öldüğüm Ben seni bir başka sevdim gülfidan Mejnun oldum çöle düştüm hayından Leylasını ayırmayın BAY ından Zannedersem huri melek soyundan Ben seni bir başka sevdim gülfidan... (nakarat) 1- Hani varya ilkbaharda kelebek Hani varya beşikteki gül bebek Ne güzel şey gülüm seni özlemek Ben seni bir başka sevdim gülfidan 2-Güzel kuşum güvercinim kekliği Özlem özlem hasretini çektiğim Yollarına mor menekşe ektiğim Ben seni bir başka sevdim gülfidan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|