Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçdaroğlu'nun Sivas Mitingi - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.06.2011, 20:35   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1219 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'nun Sivas Mitingi

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugun Sivasta kötü bir hava varmış. Katılımın az olmasında ve mitingin kısa sürmesinde bunun etkisi büyüktür.
Kısa sürmesinin tek sebebi hava şartlarıydı çünkü öyle böyle bir yağmur yapmadı, iliklerimize kadar ıslandık, orada olanlar bir tek geri adım atmadı çünkü zaten birden yağdığı için çok ıslanmışlardı ama şehir merkezinden 1000 kişinin felan gelmemesine neden olmuştur çok değil o da 12.000 olmazdı da 13.000 olurdu pek birşey değişmezdi ama sayının düşmesinin asıl nedeni ilçelerden gelen yoğun kalabalığın tek atımlık barutu vardı ve ertelenen mitingte kullandılar bu mitinge gelmeleri için paraları yoktu biz de AKP'nin yaptığı gibi taaa sancaktepe beledeyisinden, kayseriden malatyadan taşımayalım dedik 12.000 de kaldık

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2011, 20:35   #12
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Ben herseye ragmen AKPnin oy oranini Sivasta koruyacagini dusunuyorum. Artada bilir. Senerin cikma sansinin sifir oldugunu dusunuyorum. CHPde ayni oranda kalacak gibi. Belki az da olsa orani artabilir. 4-1 lik tablo bana gore banko. Sivas icin Turkiyemiz icin hayirlisi olsun ins.
Alt 11.06.2011, 20:37   #13
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1219 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Ayrıca ben de hayırlısı olsun diyorum... Bu zamana kadar çalıştık ben kafamdaki sonucu söyleyeyim 3 kombinasyonum var olma ihtimaline göre yazıyorum... Önceden de demiştim bir Sivas'a gideyim şu ilçeleri köyleri bir gezeyim bakayım diye gezdim ve bana şöyle olacak gibi geliyor...

Çok büyük ihtimal:
3 AKP 2 CHP
2 AKP 2 CHP 1 Şener
3 AKP 1 CHP 1 Şener
Çok az ihtimal olsa da 4 AKP 1 CHP'de ihtimal dahilinde...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 20:40   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben herseye ragmen AKPnin oy oranini Sivasta koruyacagini dusunuyorum. Artada bilir. Senerin cikma sansinin sifir oldugunu dusunuyorum. CHPde ayni oranda kalacak gibi. Belki az da olsa orani artabilir. 4-1 lik tablo bana gore banko.
Oy rakamlarını söyleyeyim...

AKP 170-180 Bin aralığında olacak
CHP 65-80 Bin aralığında olacak- Eğer şehir merkezinde 25.000 üzerine çıkılabilinirse.
Şener 40-50 Bin aralığında olacak
MHP 30-40 Bin aralığında olacak...

Alt 11.06.2011, 20:46   #15
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bakacaz, gorecez yarin ins. Kim ne kadar alacak, ne kadar kaybedecek yada kazanacak..
Alt 11.06.2011, 20:52   #16
burak2258
Yiğido
NO AVATAR

burak2258 Şuan burak2258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.10.2012 20:29

Tecrübe Puanı: 535 burak2258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakacaz, gorecez yarin ins. Kim ne kadar alacak, ne kadar kaybedecek yada kazanacak..
Hocam belli AKP yeniden iktidar olacak.
Ama belli olmayan tek şey ise Akp ve Chp'nin ne kadar oy alacagı..
burak2258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak2258'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 20:54   #17
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bir hayırı olmadıktan sonra 5 vekilide bir parti alsa ne olacakki. Bir 5 yıl daha yan gelip yatıp diğer bir seçimi beklemekten başka. İnişallah işi tam ehliyle yapacak kişiler seçilir.
Alt 11.06.2011, 21:47   #18
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 741 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Türkiye de:
AKP %40 (artı eksi 2) (300-310 millet vekili)
CHP %30 (artık eksi 1) (160-170 milletvekili)
MHP %14 (artı eksi 1) (50-60 milletvekili)
Diğer (30-35 milletvekili)

Sivas
3 AKP 1 CHP 1 Şener olur..

AKP nin %40 ın altına düşmesi CHP nin %30 üstüne çıkması ve MHP nin baraj üstü kalması kısa vadede Türkiye için en iyisi olur. Ve benim de kısa vadede rüyam yani isteğim tam şu oranlardır:

AKP % 37-38 (280-290 milletvekili)
CHP % 31-32 (180-190 milletvekili)
MHP % 15-16 (60-70 milletvekili)
Dİğer (25-30 mileltvekili)

AKP'nin son yerel seçimlerde aldığı %38.5'un çok altına düşmesi CHP nin % 30'u geçmesi ve MHP nin baraj üstü kalması AKP'nin tek başına iktidar olamaması anlamına gelir.

Ben bunu istemem
CHP_MHP kualisyonu yerine erimiş kulağı çekilmiş sınırda bir AKP hükümeti ve güçlü muhalefeti tercih ederim. Bu bir sonraki dönemde siyaseten AKP daha ürkek olacağı ve bir sonraki seçimde de tamamen muhalefete düşeceği anlamına gelir. Bu dönemde CHP de artık halkı tümüyle kucaklamayan söylemlerle iktidar olamayacağını tersini yaptığında nasılda taraftar bulduğunu anlamış olur ve yakaladığı rüzgarı mantıklı akıllı şekilde kullanırsa tek başına iktidar olur.

Böylece Türkiye'de siyaseten siyasi iktidar bir taraftan diğer tarafa seçimle dönmesi gibi çok sağlıklı bir süreç yaşanmış olur.

Evet şimdi bu yorumum üzerine sağlıksız düşünen ve tamamen duygusal Türkiyeyi değil cebini düşünen sazanları görelim bakalım
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2011, 21:54   #19
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 734 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiye de:
AKP %40 (artı eksi 2) (300-310 millet vekili)
CHP %30 (artık eksi 1) (160-170 milletvekili)
MHP %14 (artı eksi 1) (50-60 milletvekili)
Diğer (30-35 milletvekili)

Sivas
3 AKP 1 CHP 1 Şener olur..

AKP nin %40 ın altına düşmesi CHP nin %30 üstüne çıkması ve MHP nin baraj üstü kalması kısa vadede Türkiye için en iyisi olur. Ve benim de kısa vadede rüyam yani isteğim tam şu oranlardır:

AKP % 37-38 (280-290 milletvekili)
CHP % 31-32 (180-190 milletvekili)
MHP % 15-16 (60-70 milletvekili)
Dİğer (25-30 mileltvekili)

AKP'nin son yerel seçimlerde aldığı %38.5'un çok altına düşmesi CHP nin % 30'u geçmesi ve MHP nin baraj üstü kalması AKP'nin tek başına iktidar olamaması anlamına gelir.

Ben bunu istemem
CHP_MHP kualisyonu yerine erimiş kulağı çekilmiş sınırda bir AKP hükümeti ve güçlü muhalefeti tercih ederim. Bu bir sonraki dönemde siyaseten AKP daha ürkek olacağı ve bir sonraki seçimde de tamamen muhalefete düşeceği anlamına gelir. Bu dönemde CHP de artık halkı tümüyle kucaklamayan söylemlerle iktidar olamayacağını tersini yaptığında nasılda taraftar bulduğunu anlamış olur ve yakaladığı rüzgarı mantıklı akıllı şekilde kullanırsa tek başına iktidar olur.

Böylece Türkiye'de siyaseten siyasi iktidar bir taraftan diğer tarafa seçimle dönmesi gibi çok sağlıklı bir süreç yaşanmış olur.

Evet şimdi bu yorumum üzerine sağlıksız düşünen ve tamamen duygusal Türkiyeyi değil cebini düşünen sazanları görelim bakalım
Senin dedigin gazoz agacı ak parti silme götürür ergenekon aşkına 52 olur diyorum yarın herkes alımını alır

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivasli_boy'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 22:32   #20
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 741 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasli_boy Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin dedigin gazoz agacı ak parti silme götürür ergenekon aşkına 52 olur diyorum yarın herkes alımını alır
Birrrrrrr..........
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)