|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() alix_özdemir Şuan
Son Aktivite: 11.08.2011 02:07
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
Kesinlikle genişletilmesi lazım. Sadece trafik için değil. Herkesin hayranlıkla bakacağı bir meydan olması için. Açıkçası gelen misafirlerime belediye binasını, adalet sarayını göstermemek için elimden geleni yapıyorum. Sordukları zaman da utana sıkıla gösteriyorum. Atatürk caddesinde, ilçelerin bile ana caddelerinde olmayan tek katlı dükkanlar var. Bu şekilde hiçbir şey yerinden oynamasın mantığıyla hareket edersek sanırım 2100'e kadar büyükşehir olamayız. Ayrıca bazı arkadaşların da her projede siyaseti hortlatması da hiç hoş değil. Biz siyaseti değil, Sivas'ın geleceğini ilgilendiren projeleri konuşmalıyız. Saygılarımla...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı alix_özdemir'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4565
![]() |
Sivasta meydan calışması derhal başlatılmalı bazı arkadaşlar meydan acılıp yollar kapatılacaksa bu işin espirisi yok anlamında fikirlerini yazmışlar bende katılıyorum ama günümüzde artık şehircilik planlaması çok ileri safhalara ulaştı sivasımızda meydan üstten birleşir ama taşıt trafiği alttan verilir yani yer altı tünelinden sağlanır ben istanbulda yaşıyorum burada şehrin mutelif yerlerinde büyük şehir belediyesi çok uzun tünellerle ulaşımı sağlıyor yer altından menfezler,tüneller,alt gecitler yapılıyor sivasın meydanının altındanda gayet güzel yer altı tünelleri ile ulaşım sağlanır ve sivasımız bir nebze olsun şehir meydanı nefes alır ayrıca sivasın gelişmesi bakımından şehir merkezinin bu resmi daireleri şehir dışına taşıyıp resmi dairelerin saltanatından kurtarmak lazım mesela köy hizmetleri lojmanı,jandarma lajmanı,ordu evi, adliye sarayı ve en kötüsü belediye binası hemen derhal kalkması halinde sivasa yeni ve güzel bir şehir cehresi kazandıracağını düşünüyorum
|
|
|
#13 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kendalli Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 19:44
Tecrübe Puanı: 769
![]() |
50. ci yıl köşeden ulu camii ve oradan taşhana kadar yukarıdanda mevlana ve saraybosna aksları kesilmeli tamamen trafiğe kapatılmalı ve yayalaştırılmalıdır...yurt dışına çıkan insanlar çok iyi bilirler ben amsterdamda yaşadım hiç mümkün değil öyle tarihi bir mekana araçla girmek ve avrupanın her kentinde bu uygulama vardır...birde şehrin merkezinde battı çıktılar asla olmamalı çünkü sivas merkezde henüz kazı yapılmadı ben bunu çok kez değişik ortamlarda duydum sivasın altında hitit medeniyetine ait bir sivas daha olduğu söyleniyor bu tarih ortaya çıkmadan arabayla geçemiyorum diye tarih gözardı edilmemelidir...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kendalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|