Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Bakan Yıldız Pazar günü Sivas'ta - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.08.2011, 07:46   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 936 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Bakan Yıldız Pazar günü Sivas'ta

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere 14 Ağustos Pazar günü Sivas'a gelecek.

Sivas Valiliği'nden yapılan duyuruya göre, saat 13.00'te Kayseri'den karayoluyla Sivas'a hareket edecek olan Bakan Yıldız, karşılama programının ardından saat 15.30'da Sivas Valiliği'ni ziyaret edecek.
Ziyaretin ardından valilik binasındaki Vali Muammer Bey Salonu'nda gerçekleştirilecek İl Koordinasyon Toplantısına katılacak olan Yıldız, saat 17.00'de Sivas Belediye Başkanlığı'na ve saat 17.30'da AK Parti İl Başkanlığı'na ziyarette bulunacak.
Ziyaretlerin ardından saat 18.00'de Taştanlar Restoran Beylerbeyi Salonu'nda düzenlenecek toplantıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kanaat önderleri, partinin il ve ilçe teşkilat temsilcileriyle bir araya gelecek olan Yıldız, Taştanlar Restoran Lalezar Salonu'nda saat 19.40'da iftar yemeğine katılacak. Yıldız, saat 23.00'te karayoluyla Sivas'tan Ankara'ya hareket edecek.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2011, 01:41   #2
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08

Tecrübe Puanı: 629 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakan Yıldız Pazar günü Sivas'ta

iyide bakan sadece iftaramı geliyormuş, başka bir şey yokmu yani.insan gelmişken bir yatırım müjdesi falan verir
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar vicente58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.08.2011, 11:38   #3
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 985 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü gibi bişe
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2011, 17:21   #4
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 652 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sanırım o tarz birşeyler olacak.
İsmet Yılmaz'ın da etkisi olmuş olabilir.
Bir aralar bir helikopter ihalesinden falan bahsediliyorsu.
Onun tamamlayıcısı diye düşünüyorum..
İnşallah hayırlı olur memleketime.
Alt 15.08.2011, 00:38   #5
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 833 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Evet efendim Bakan Yıldız bugün Sivas Radyo ve Televizyonunun SRT nin BURUCİYE YAZ AKŞAMLARI konserinin canlı yayınındaki Umut Akyürek konserinin arasında bozuk Türkçesi ile konuşma yaptı. İnanın içimden üzüldüm. Türkçe bilgisi zayıf, doğru dürüst cümle kurmak bilmeyen kişiler nasıl bakan oluyor, nasıl ülkemizi yönetiyor şaştım kaldım.

Sayın bakanımızı yüz yüze görsem aynı eleştiriyi yapardım. Programı Televizyondan izledim. Topluma hitap eden kim olursa olsun mutlaka Türkçesi ve diksiyonu düzgün olmalıdır.

Buradan bizi yöneten kim olursa olsun herkese dobra dobra diyorum. Sivas'a konuk olarak gelen yöneticilerimiz geldiğiniz zaman bir yatırım ve bir hizmet sözü veriniz lütfen. Televizyonlarda medyada boy gösterip reklam yapmak bize birşey getirmiyor. Sivas'a birşeyler bırakınız sahip çıkınız. Sadece orada burada ağırlanmak, yemek içmek marifet değil. Biz hizmet bekliyoruz hizmet. Sivas'ımızın buna ihtiyacı var hemde çok var..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2011, 09:26   #6
sarissa_58
Yiğido

sarissa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sarissa_58 Şuan sarissa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.09.2011 00:39

Tecrübe Puanı: 600 sarissa_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

baska memlekete açılışa gidilir bize iftara gelıyorlar şaka gibi
sarissa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)