Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Hergün Bakan Gelse - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.01.2012, 09:38   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 961 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Hergün Bakan Gelse

Park sorunun her geçen gün artarak devam ettiği Sivas’ta, İstasyon Caddesi’ndeki park rezaleti nedeniyle sürücülerin yaşadığı işkence bürokratik ziyaretlerde ortadan kaldırılıyor

Sivas’ın en işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi, Bakan ve Bakan Yardımcılarının yaptığı ziyaretler esnasında Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından otoparka andıran görüntüsünden arındırılıyor.

Otopark ihtiyacı her geçen gün artan Sivas’ta, kalabalık caddeler üzerinde sağlı sollu yapılan parklardan şikayetçi olan sürücüler, trafik ekiplerinin yalnızca protokol ziyaretlerinde çalıştığını bunun haricinde ciddi çalışmaların yapılmadığını dile getiriyor.

Her zaman halkın yanında olan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’a seslenen sürücüler, “Sayın Müdürümüz lütfen İstasyon Caddesi’nde ekipler düzenli olarak çalışma yapsınlar ve parka müsaade etmesinler. Trafik tek şeritten ilerlediği için sık sık tıkanmalar meydana gelirken ambulanslar da burada ilerlemekte zorluk yaşıyorlar. Bu sorunumuza müdürümüzün kayıtsız kalmayacağını umuyoruz” şeklinde konuştular.

Otopark konusunda Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Eski TEKEL binasının yerini birkaç kattan oluşacak otoparka çevirmek istemesinin son derece yerinde bir karar olduğuna da değinen sürücüler, bu cadde üzerine yapılacak otopark şehrin aksayan trafiğini ve park sorununu tamamen ortadan kaldıracağını öne sürdüler.

Manşet58
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2012, 09:46   #2
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Hergün Bakan Gelse

Her zaman söylüyorum. Yine söylüyorum. Katlı otopark yaptırılmalı...sadece bir tane değil. Şehre yayacak bir şekilde birden fazla olmalı.
Alt 16.01.2012, 21:09   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Çözüm mutlaka vardır yeterki sağlıklı düşünüp işin üstüne gidilsin.
Alt 17.01.2012, 10:55   #4
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 677 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Veya gerçekten caytdırıcı önlemler alınmalı.
Sen "Araç park etmek yasaktır" levhasını koyup yaptırım yapmazsan adam çekmez aracını oradan.
Bakanın geleceği gün ne oldu o araçlara? Uçtu mu?
Demekki istense oluyormuş...
Alt 17.01.2012, 20:40   #5
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1228 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Tam da bizim ev çekilmiş nasıl memnun oldum var ya Pek özlemiştim. Valla bundan 5 yıl kadar önce hep böyleydi burası. Valinin beceriksizliği diyebilirim Vali değişti bu işte değişti. Biz 2-3 yıl arabayı arka tarafa çekmek zorunda kalıyorduk çünkü eğer ana caddeye bırakırsak çok değil 15 dk sonra ceza yazılıyordu...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2012, 22:39   #6
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1326 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Cezayı uygularsan sorun kalmaz.Denetleyen yook,eden yok..Millette de suç var.Yahu arabanız 50 metre ilerdeki uygun yere bırak,50 metre yürü,ne olur ölmezsin.İlla ki tam işininolduğu yerin milimetirk önüne park edecek.
Alt 18.01.2012, 11:39   #7
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 677 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Birde benim algılayamadığım nokta şu, acil durumları saymıyorum da Sivasta zaten gideceğin yer belli, yürüyerek ulaşacağın yer belli .
Bu cadde şehir merkezinde.
Her yere yakın bir durumda veya en azından minibüsler var.
Trafik sorununu bile bile, bu karda kışta araç ile çıkmak neden?
Acil ve çok özel durumlar hariç yine...
Öyle değil mi?
Alt 18.01.2012, 16:19   #8
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1326 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birde benim algılayamadığım nokta şu, acil durumları saymıyorum da Sivasta zaten gideceğin yer belli, yürüyerek ulaşacağın yer belli .
Bu cadde şehir merkezinde.
Her yere yakın bir durumda veya en azından minibüsler var.
Trafik sorununu bile bile, bu karda kışta araç ile çıkmak neden?
Acil ve çok özel durumlar hariç yine...
Öyle değil mi?
1-Toplu ulaşımın,özel araçlardan daha pahalı olduğu yerde neden toplu ulaşımı kullanmalı?
2-Ben otobüsün geliş gidiş saatlerine güvenemiyorum.Çok uzun dakikalar bekleyebiliyorsunuz.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)