Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Dindar gençlik yetiştirmek..... - Sayfa 13 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.02.2012, 16:40   #121
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....

Önce ahlak ve maneviyat...
Alt 18.02.2012, 18:02   #122
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20

Tecrübe Puanı: 641 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote=LaEdri;610365]
Alıntı:
amazon10 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Konuyla alakalı birşeyler yazmaktansa boş muhabbetlere girmeye devam et sen..Ben anlatımımı ne kadar basitleştirrisem basitleştireyim,senin en çok çıkabileceğin idrak eşiğinden yine yukarıda olacağını sanıyorum.Boşver sen kendi kendine takıl..
sana bakarsak sen buradaki herkesten yukarıdaki eşiktesin leadri... konu şu başbakan saçmaladı sen toparlamaya çalışıyorsun, çalıştıkcada batıyorsun.................... ..............

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2012, 21:44   #123
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1326 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

tamam tamam...
Alt 18.02.2012, 23:25   #124
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1010 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Siyahnur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizde ki nasil bir algi, nasil bir havsala ki konu yerine baska mecralardan olmadik ici bos laflar etmeyi becerebiliyor ?
Siz beni nerden biliyorsunuz? Yasam sartlarimi, yasadigim sehri, ilgilendigim yazarlari,ideolojimi, fikir yapimi, inandigim degerleri nereden biliyorsunuz? Ne hakla surda üc-bes iletiye dayanarak bir kisi hakkinda böyle ithamlarda bulunup yorum yapabiliyorsunuz?

Kendinizi bosa yormayin ülkem de dindarlik - yobazlıkla ayni sey sayilmis ve kücük görülmüs.Babam anlatir bir zamanlar kisinin, gözle görülür bir utanc duymadan, dindarligi söz konusu etmesi veya ibadetlerinden bahsetmesi, bile hayli güc haldeymis !Dindar olmak, ancak hor görülmeyi göze almakla mümkün olabiliyormus !

Necip fazil´in, "Öz yurdunda garip öz vatanında parya" demesinden murat da tam da bu olmali.

Ama artik devran dönüyor siz de kendi ruh sagliginiz icin buna alismaya baslayin , ve korkmayin dindarlar´dan kimse ye zarar gelmez.
Selametle !
Bakın yine peşin hükümlü olup yargılayıp karar veriyorsunuz. Dindarlık la, yobazlığı aynı kefede sayılıyor demişiniz. Hiçte öyle değil. Ben ne dindarlar tanırım yobazlıkla alakası yok ben aydınım diyen okumuş cahilleri cebinden çıkarır. Bu sizin bakış anlayışınız. Yobazlığın tanımı değişimi kabullenmeyen sabit fikirli gericilere denir artık buna kimler girer belli.
Ülkemizde ibadetini yerine getiren insanlara kim ne diyebilir, benim dedemde babamda ailemde 5 vakit görevini yerine getiriyor ve sizin anlattıklarınızı hiç duymadım. Burada söylenmek istenen şey din üzerinden rant, çıkar sağlayan dini siyasete alet edenler içindir. Gerçek manada dindar insandan zarar gelmez ancak din maskesine bürünmüş dindarım diye geçinen insanlardan zarar gelir. Gelmese bizim Sivas'ta gelmezdi her ne olursa olsun 37 insanımız diri diri yakılmaya kalkılmazdı.
Devran dönüyor diyor neyin devranı bu anlayamadım? Devrimmi yaptınız neyin devranı başka bir sistemmi geldi ülkeye? Doğuda başka batıda başka konuşma şekli alan bir başbakan. Siz gerçekten müslümanları düşünüyorsanız, din kardeşlerimizi düşünüyorsanız Irak'ta ABD askerlerince insanlara yapılan zulumu, kadınların ırzına geçilmesine ses çıkartırdınız, ABD ile birlikte haraket eden ona destek olan sözde bu dindar hükümetinize sesinizi yükseltirdiniz? Şimdi aynı senaryo Suriye için geçerli ve görev bekleyen bir hükümet.
Ruh halim Allah'a şükür gayet iyi ve yerinde. Siz o temenniyi başta kendinize ve bu ülkeyi ruhsuzlaştırmak istyeten ruhsuzlara tafsiye etseniz daha yerinde bir davranış yapmış olurdunuz.
Asıl aydın kültürlü bilgin insandan da zarar gelmez siz hiç çekinmeyin. Ne gelirse cahillikten gelir. Son demiştim ama cevap hakkı olduğundan yazma gereği duydum.
Yolunuz açık olsun...
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 00:24   #125
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44

Tecrübe Puanı: 982 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Siyahnur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne idügü belirsiz yazar´in "Yobaz" derken , aslinda dindarlari kast ederek Atatürk´den tekrar gelip köklerini kazimasi ni istemesi "hakaret" olmuyor da, bizim bir Siir degil dememiz mi hakaret oluyor ?!Tükürüge acinir tükürseniz bu "sanata" !

Baskalarinin degerine karsi bu kadar hirsli ve öfkeli olan insanlar bence acilen bir terapiste görünmeleri lazim...Yazik ,aciyin onlara. Selametle deyip gecin ...

Bu mesaja ancak öyle bir cevap yakışırdı. Sen insanları aşağılayacaksın ve aldığın cevap karşısında böyle tepki göstereceksin. Terapiste gitmek ne demek? Kimse sizin dini inançlarınıza karşı değil. Sen daha yazdıklarımızı anlamamışsın. Sayın ÖnceVatan abimin dediği gibi dini kullananlara tepki göstermek hata mı? Bu yazdıklarınızı unutmayın. Zamanı geldiğinde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Yakındır.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 00:33   #126
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1326 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Dün Milliyet gazetesi Atatürk büstüyle hoş olmayan resimler çekinmiş türbanlı kızları manşetten taşıdı ve türbanlı olduklarını özellikle vurguladı..
Ancak o türden resimler,o kadar çok var ki ortalıkta.Türbanlısı,açığı,gen ci,yetişkini,erkeği kızı pek çok resim vardı.Ama Milliyet sadece türbanlı olanları gördü.Ama unuttuğu bir şey vardı ki artık millet uyandı,uyandırmaya çalıştığı kesimse artık sadece görevini yapmakla meşgul..
Alt 19.02.2012, 00:37   #127
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1539 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH ALLAH ben ne böyle bir itham duydum nede dininden dolayı horlanan 60 yaşındayım ve o yörenin insanıyım ama cumhuriyet halk partisi köyümüze zemzem getirse içmem diyen çok yobaz gördüm.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 00:42   #128
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44

Tecrübe Puanı: 982 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ALLAH ALLAH ben ne böyle bir itham duydum nede dininden dolayı horlanan 60 yaşındayım ve o yörenin insanıyım ama cumhuriyet halk partisi köyümüze zemzem getirse içmem diyen çok yobaz gördüm.
Öyle deme Necmeddin Abi yolsuzluk yapsın, çalsın-çırpsın, kul hakkı yesin, cebini doldursun yeter ki dindarım desin. Söze değil, öze bakacaksın ama nerdeeeeeeeeee.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 00:44   #129
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1539 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilahi LaEdri ATATÜRK'e hakereti uyanmak olarak görüyorsan ben sana başka ne diyebilirmki
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 00:45   #130
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İmam-Hatip'i de mi hiç duymadın abi?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)