|
|
#121 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Önce ahlak ve maneviyat...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#122 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20
Tecrübe Puanı: 641
![]() |
[quote=LaEdri;610365]sana bakarsak sen buradaki herkesten yukarıdaki eşiktesin leadri... konu şu başbakan saçmaladı sen toparlamaya çalışıyorsun, çalıştıkcada batıyorsun.................... ..............
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#123 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam tamam...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#124 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 1010
![]() ![]() |
Alıntı:
Ülkemizde ibadetini yerine getiren insanlara kim ne diyebilir, benim dedemde babamda ailemde 5 vakit görevini yerine getiriyor ve sizin anlattıklarınızı hiç duymadım. Burada söylenmek istenen şey din üzerinden rant, çıkar sağlayan dini siyasete alet edenler içindir. Gerçek manada dindar insandan zarar gelmez ancak din maskesine bürünmüş dindarım diye geçinen insanlardan zarar gelir. Gelmese bizim Sivas'ta gelmezdi her ne olursa olsun 37 insanımız diri diri yakılmaya kalkılmazdı. Devran dönüyor diyor neyin devranı bu anlayamadım? Devrimmi yaptınız neyin devranı başka bir sistemmi geldi ülkeye? Doğuda başka batıda başka konuşma şekli alan bir başbakan. Siz gerçekten müslümanları düşünüyorsanız, din kardeşlerimizi düşünüyorsanız Irak'ta ABD askerlerince insanlara yapılan zulumu, kadınların ırzına geçilmesine ses çıkartırdınız, ABD ile birlikte haraket eden ona destek olan sözde bu dindar hükümetinize sesinizi yükseltirdiniz? Şimdi aynı senaryo Suriye için geçerli ve görev bekleyen bir hükümet. Ruh halim Allah'a şükür gayet iyi ve yerinde. Siz o temenniyi başta kendinize ve bu ülkeyi ruhsuzlaştırmak istyeten ruhsuzlara tafsiye etseniz daha yerinde bir davranış yapmış olurdunuz. Asıl aydın kültürlü bilgin insandan da zarar gelmez siz hiç çekinmeyin. Ne gelirse cahillikten gelir. Son demiştim ama cevap hakkı olduğundan yazma gereği duydum. Yolunuz açık olsun... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#125 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44
Tecrübe Puanı: 982
![]() ![]() |
Alıntı:
Bu mesaja ancak öyle bir cevap yakışırdı. Sen insanları aşağılayacaksın ve aldığın cevap karşısında böyle tepki göstereceksin. Terapiste gitmek ne demek? Kimse sizin dini inançlarınıza karşı değil. Sen daha yazdıklarımızı anlamamışsın. Sayın ÖnceVatan abimin dediği gibi dini kullananlara tepki göstermek hata mı? Bu yazdıklarınızı unutmayın. Zamanı geldiğinde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Yakındır. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#126 |
|
Usta Yiğido
Dün Milliyet gazetesi Atatürk büstüyle hoş olmayan resimler çekinmiş türbanlı kızları manşetten taşıdı ve türbanlı olduklarını özellikle vurguladı..
Ancak o türden resimler,o kadar çok var ki ortalıkta.Türbanlısı,açığı,gen ci,yetişkini,erkeği kızı pek çok resim vardı.Ama Milliyet sadece türbanlı olanları gördü.Ama unuttuğu bir şey vardı ki artık millet uyandı,uyandırmaya çalıştığı kesimse artık sadece görevini yapmakla meşgul.. ![]()
|
|
|
#127 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1539
![]() |
ALLAH ALLAH ben ne böyle bir itham duydum nede dininden dolayı horlanan 60 yaşındayım ve o yörenin insanıyım ama cumhuriyet halk partisi köyümüze zemzem getirse içmem diyen çok yobaz gördüm.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#128 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44
Tecrübe Puanı: 982
![]() ![]() |
Öyle deme Necmeddin Abi yolsuzluk yapsın, çalsın-çırpsın, kul hakkı yesin, cebini doldursun yeter ki dindarım desin. Söze değil, öze bakacaksın ama nerdeeeeeeeeee.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#129 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1539
![]() |
ilahi LaEdri ATATÜRK'e hakereti uyanmak olarak görüyorsan ben sana başka ne diyebilirmki
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#130 |
|
Usta Yiğido
İmam-Hatip'i de mi hiç duymadın abi?
|
![]() |